Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jessikka píše:
Počkej… Ty jsi zakladatelka, ne? Tak proč píšeš o zakladatelce jako o „ní“. Nebo jsi duplicitní nick, co se zapomněl přepnout? afghani a yourlady?
jojo, ty dvě se často potkávají v diskuzích a zpravidla jen ony si rozumějí ![]()
@afghani píše:
@jessikka Nezapomen to nahlasit!
proč to děláš? Fakt nechápu, jak psala jessikka - taková nedůležitá diskuse…a ty se podporuješ duplicitním nickem, proč?
Uživatelka afghani vkopírovala do textu část mé SZ, kterou jsem jí poslala, nejde o duplicitní nick, komunikovala se mnou souběžně přes SZ. Opravdu jste jak vosy
Smutné. Napíši to ještě adminovi, musím jít
Hele, mně je docela fuk, jestli tu někdo má víc nicků. Ale vadí mi, když si někdo založí diskusi a příspěvky pak nejsou podle jeho gusta, tak mu jeho druhý nick přijde na pomoc a tváří se jako jiná uživatelka.
Zrovna tak, když někdo založí diskusi anonymně a ve svůj prospěch pak přispívá pod přezdívkou. Hloupé.
@blecha72 píše:
jojo, ty dvě se často potkávají v diskuzích a zpravidla jen ony si rozumějí
Takový JáTy na emiminu…furt někam píšeš a mě z toho bolí prsty ![]()
@Berousik píše:
Takový JáTy na emiminu…furt někam píšeš a mě z toho bolí prsty
@blecha72 Vás jsem hlásila adminovi, že mě opakovaně (i jiné uživatelky)napadáte v diskusích, prosím uživatelky, aby na sdělení blecha 72 nereagovaly. Celou věc nyní ještě přepošlu adminovi, ať si tedy diskusi prověří. Vy vstoupíte vždy do diskusí, kde jsem já a hledáte každou záminku k popichování. Zapomněla jste též napsat, že mě adminovi nahlašujete-již v minulosti-jenže vždy s výsledkem, že admin nikdy pochybení či porušení nenašel. Prosím Vás tímto zdvořile, abyste v tom ustala. Děkuji a omlouvám se též zakladatelce, že jsem jí způsobila nechtěně potíže.
Příspěvek upraven 27.01.15 v 14:26
@yourlady píše:
Uživatelka afghani vkopírovala do textu část mé SZ, kterou jsem jí poslala, nejde o duplicitní nick, komunikovala se mnou souběžně přes SZ. Opravdu jste jak vosySmutné. Napíši to ještě adminovi, musím jít
jo, není to zase nějaká sestra? ![]()
@Berousik píše:
Nejsi náhodou zakladatelka Ty?
@jessikka píše:
Počkej… Ty jsi zakladatelka, ne? Tak proč píšeš o zakladatelce jako o „ní“. Nebo jsi duplicitní nick, co se zapomněl přepnout? afghani a yourlady?
Ježkovy voči, asi už jsem dneska přetažená…
![]()
Zdravím,
@afgani a @yourlady mají stejné přihlašovací údaje, blokuji. Diskuze je převážně složena ze zbytečných dohadů, promažu ji.
Prosím pokračujte k tématu, v opačném případě bude diskuze uzamčena
Děkuji za pochopení,
Monika