Co vy na F.R.Čecha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
27.1.15 14:20
@jessikka píše:
Počkej… Ty jsi zakladatelka, ne? Tak proč píšeš o zakladatelce jako o „ní“. Nebo jsi duplicitní nick, co se zapomněl přepnout? afghani a yourlady?

jojo, ty dvě se často potkávají v diskuzích a zpravidla jen ony si rozumějí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.1.15 14:20
@afghani píše:
@jessikka Nezapomen to nahlasit!

proč to děláš? Fakt nechápu, jak psala jessikka - taková nedůležitá diskuse…a ty se podporuješ duplicitním nickem, proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.1.15 14:21

Uživatelka afghani vkopírovala do textu část mé SZ, kterou jsem jí poslala, nejde o duplicitní nick, komunikovala se mnou souběžně přes SZ. Opravdu jste jak vosy :-( Smutné. Napíši to ještě adminovi, musím jít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651

Hele, mně je docela fuk, jestli tu někdo má víc nicků. Ale vadí mi, když si někdo založí diskusi a příspěvky pak nejsou podle jeho gusta, tak mu jeho druhý nick přijde na pomoc a tváří se jako jiná uživatelka.
Zrovna tak, když někdo založí diskusi anonymně a ve svůj prospěch pak přispívá pod přezdívkou. Hloupé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
@blecha72 píše:
jojo, ty dvě se často potkávají v diskuzích a zpravidla jen ony si rozumějí :mrgreen:

Takový JáTy na emiminu…furt někam píšeš a mě z toho bolí prsty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 14:22
@Berousik píše:
Takový JáTy na emiminu…furt někam píšeš a mě z toho bolí prsty :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
27.1.15 14:23

@blecha72 Vás jsem hlásila adminovi, že mě opakovaně (i jiné uživatelky)napadáte v diskusích, prosím uživatelky, aby na sdělení blecha 72 nereagovaly. Celou věc nyní ještě přepošlu adminovi, ať si tedy diskusi prověří. Vy vstoupíte vždy do diskusí, kde jsem já a hledáte každou záminku k popichování. Zapomněla jste též napsat, že mě adminovi nahlašujete-již v minulosti-jenže vždy s výsledkem, že admin nikdy pochybení či porušení nenašel. Prosím Vás tímto zdvořile, abyste v tom ustala. Děkuji a omlouvám se též zakladatelce, že jsem jí způsobila nechtěně potíže.

Příspěvek upraven 27.01.15 v 14:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
27.1.15 14:23
@yourlady píše:
Uživatelka afghani vkopírovala do textu část mé SZ, kterou jsem jí poslala, nejde o duplicitní nick, komunikovala se mnou souběžně přes SZ. Opravdu jste jak vosy :-( Smutné. Napíši to ještě adminovi, musím jít

jo, není to zase nějaká sestra? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
27.1.15 14:25
@Berousik píše:
Nejsi náhodou zakladatelka Ty? :think:
@jessikka píše:
Počkej… Ty jsi zakladatelka, ne? Tak proč píšeš o zakladatelce jako o „ní“. Nebo jsi duplicitní nick, co se zapomněl přepnout? afghani a yourlady?

Ježkovy voči, asi už jsem dneska přetažená… :-O  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
27.1.15 14:50

Zdravím,
@afgani a @yourlady mají stejné přihlašovací údaje, blokuji. Diskuze je převážně složena ze zbytečných dohadů, promažu ji.

Prosím pokračujte k tématu, v opačném případě bude diskuze uzamčena

Děkuji za pochopení,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová