Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ženy, příští týden se jdeme fotit. Ja, manzel, dcera 3 roky a prcek 3 mesice. Nemate nejakej tip jak se rozestavet na fotce, nejak aby to nebyla nuda, klidne hodte fota pro inspiraci, za to bych byla moc rada. at tam nejsme zase jak dreva a vsichni ostatni. Klidne bez hlav. Pak i treba chlapa s miminkem nebo peknou mamcu s miminkem. Proste nemam napad
diky
Nás vždycky fotografka nějak „nainstaluje“ a mě pak napadají různé pozy při focení.
Byli jsme v sprnu na foceni s briskem vsichni. Tak jsem chtela trochu jinak, ne vsechno na jedno brdo. Taky se k nim chodi fotit spousta znamych, takze ty fotky jsem vicemene podobne pak ![]()
My se s 3 letym synem a s 3 mesicni holcickou fotili takhle https://www.womenzone.cz/…zapisek/7866
Spoustu inspirace muzes najit na pinterest.com , ja uz si tam davam dohromady fotky, ktere bych chtela nafotit v breznu s briskem a v dubnu s novorozenatkem ![]()
@Palomita A ta žena na fotkách je sourozenec dítěte nebo maminka?
@Palomita krásné fotky
Hlavně ty první, a tobě to hrozně sluší, hodila by ses do takových těch dobových irských filmů ![]()
@LadyLada maminka
i kdyz se asi najde par lidi, kteri by mi neverili, ze mam doma 5 leteho syna, 2 a pul letou dceru a dalsiho drobka v brisku ![]()
@Monica0 dekuju
manzel ma rad Skotsko, dokazal me pro to nadchnout a musim rict, ze se v tom skotskem ladeni citim moooc dobre. Ostatne i nase svatba byla „skotska“, k nam uz by ani nic jineho nesedelo ![]()
@Palomita dekuji ti moc. Snad se uzdravime do utery, novorozenecke foceni nam taky nevyslo. To je jak naschval ![]()
@viky23 dekujeme
no ja doufam, ze nam to planovane foceni vyjde podle planu. V posledni dobe jsme taky porad nemocni a do brezna/dubna je jeste daleko… jen teda prestavam doufat, ze nam na to tehotenske foceni vyjde snih ![]()
Tak snad se uzdravite a foceni se vydari
a koukni na ten pinterest, pak budes mit problem vybrat co nafotit a co ne
ja uz mam takove inspirace, ze se ze me fotografka zblazni ![]()
@LadyLada dekujeme, takovy fotky jsem si moc prala
jen teda zpetne lituju, ze jsme se k foceni neodhodlali uz v dobe, kdy byl syn maly…
@Palomita To vůbec nevadí. Důležité je, že je máte teď a plánujete se fotit i po narození dalšího potomka.