Co vy na F.R.Čecha?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
27.1.15 13:45

Já jsem asi hrozně bezelstná osoba, páč já jsem to s těma sedmi milionama nepochopila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 13:53
@afghani píše:
@Berousik a tys tam byla, ze vis, ze nevedel, ze ho nataceji?:-)prosim jen o prispevky k obsahu videa-nikoliv hopdnoceni pana cecha atd. dekuji :*

Jenže obsah videa úzce souvisí s tím, jestli věděl/nevěděl, jestli ho natáčejí. Takže to JE relevantní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 13:55
@yourlady píše:
Zakladatelka viděla toto video zřejmě v mém příspěvku v jiné diskuzi o svobodě a demokracii.mno…pana Čecha nemusím, nicméně s jeho názory o poměrech v politice souhlasím a je fakt, že jeho působení v politice nebylo nikdy spojeno, pokud vím, s kausami rozkrádání atd.-říká se, že je sprosťák, to jo, ale nikdy nekradl a z politiky raději odešel, protože se v tom už nechtěl angažovat. To jsi chtěla slyšet, zakladatelko? S obsahem videa souhlasím.Příspěvek upraven 27.01.15 v 13:43

Aniž bych se ho chtěla dotknout a jakkoliv hodnotit, tak těžko soudit, jestli kradl/nekradl a nebo jestli odešel kvůli poměrům nebo byl jinak odstaven od koryta. Na to máme moc málo informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 14:10
@afghani píše:
@jessikka Co vytahuji? Napsala jsem co se o Čechovi v době jeho působení v politice říkalo (je mi 40 a v době, kdy byl politicky aktivní, jsem pracovala jako zpravodajka, čili jsem přece jen obecně situaci sledovala)a připojila názor na to, co v nahrávce říká, kausa vodárny, názor na lidstvo jako takové atd. Nechci se tu hádat. Předpokládám, že zakladatelka čeká názory k tomu, co pan Čech konkrétně v záznamu vypráví, nikoliv nějaké jiné polemiky. Odpojuji se a přeji příjemnou diskuzi! :mavam:
:roll: Ty? Nic. Nevidíš, na koho reaguju?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.1.15 14:11
@afghani píše:
@jessikka Co vytahuji? Napsala jsem co se o Čechovi v době jeho působení v politice říkalo (je mi 40 a v době, kdy byl politicky aktivní, jsem pracovala jako zpravodajka, čili jsem přece jen obecně situaci sledovala)a připojila názor na to, co v nahrávce říká, kausa vodárny, názor na lidstvo jako takové atd. Nechci se tu hádat. Předpokládám, že zakladatelka čeká názory k tomu, co pan Čech konkrétně v záznamu vypráví, nikoliv nějaké jiné polemiky. Odpojuji se a přeji příjemnou diskuzi! :mavam:

Nejsi náhodou zakladatelka Ty? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 14:12
@afghani píše:

Počkej… Ty jsi zakladatelka, ne? Tak proč píšeš o zakladatelce jako o „ní“. Nebo jsi duplicitní nick, co se zapomněl přepnout? afghani a yourlady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
@Berousik píše:
Nejsi náhodou zakladatelka Ty? :think:
že, taky sis všimla…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
@afghani píše:
dekuji, myslim, ze jak tam mluvi o rozsahu kradezi, korupce, moznosti budouci valky, to vsecko musi normalnim clovekem otrast, proto jsem tu o tom chtela v klidu podebatit :nevim: ale nejak se to nedari, diskuze se dostava jinam…ahooj :srdce:
:mrgreen: hele asi se Ti to popletlo a odpovídáš sama sobě :mrgreen: Dva nicky co, jeden podporuje druhého :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.1.15 14:13
@jessikka píše:
Počkej… Ty jsi zakladatelka, ne? Tak proč píšeš o zakladatelce jako o „ní“. Nebo jsi duplicitní nick, co se zapomněl přepnout? afghani a yourlady?

přesně tak. A zamotala se do toho tak, že odpovídá sama sobě :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 14:14
@afghani píše:
dekuji, myslim, ze jak tam mluvi o rozsahu kradezi, korupce, moznosti budouci valky, to vsecko musi normalnim clovekem otrast, proto jsem tu o tom chtela v klidu podebatit :nevim: ale nejak se to nedari, diskuze se dostava jinam…ahooj :srdce:

tomu se říká rozdvojení osobnosti :mrgreen: @admin asi tu máme duplicitní nick

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
27.1.15 14:14
@afghani píše:

mohla sis sama se sebou v klidu podebatit, promiň, že jsme se připojily. Navrhuju, aby si yourlady a afghani psaly SZ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 14:15

A tady zrovna tak zbytečně. Nejde o žádnou třaskavou diskusi typu očkování nebo sociální příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 14:15
@Berousik píše:
mohla sis sama se sebou v klidu podebatit, promiň, že jsme se připojily. Navrhuju, aby si yourlady a afghani psaly SZ
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 14:16
@afghani píše:
Ne, reagovala jsem omylem, omlouvam se, prehledla jsem se, mela jsem dojem, ze odpovida na muj prispevek, ona vsak psala uzivatelce jine.

Kecy v kleci.

Afghani píše o zakladatelce jako o „ní“ a přitom je ona sama zakladatelka. Takže to neokecáš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.1.15 14:18
@afghani píše:
@jessikka Nezapomen to nahlasit!
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek