Nechci dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
29.1.15 13:43

@krtek7489 :zed: tak znova nejsem otrokem dětí a už vůbec jim nevěnuju každou minutu svýho života… to bych sotva mohla pracovat, studovat při tom 2 Vš a ještě si chodit každou středu na taiči :andel: nějak si zapomněla číst :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.1.15 13:43
@brumdinka píše:
tak třeba na výstavu je vzít klidně můžeš, můžou se snad koukat taky, na cvičení si je kolegyně taky vzala, cvičili s náma..fakt je nedávala do kouta :lol:…moje šéfdová má mimčo (malá se narodila v září) normálně v práci…prostě život je takvovej jakej si ho uděláš a jo bud´ se můžeš hroutit a stěžovat si, jak to nejde nebo se postaráš o to, aby to šlo…já jsem pro tu druhou možnost 8)

moje deti maji 1r a 2,5r. rozhodne je nemuzu nekam „dat do kouta“, protoze mladsi si do 5 min nabije cumak a starsi utece. na vystavu fakt cucet nebudou, teda pokud nebudou vystavovat prase Pepu. pokud je nebavim, tak vydrzi v klidu asi tak 2min.
rodicum, co maji deti „kam je posadis, tam je najdes“ tak gratuluju, ale ja mam spis neco jak Denis postrach ulice. V drogerii minule starsi sejmu cely stojan s sampony, protoze jsem se chvili otocila na mladsi, ktera rvala, ze chce krupky. Myslim, ze vzit je treba do muzea by byl dost genialni napad, akorat se musim prvni pojisti…
a ja se nehroutim, beru to tak, ze to prejde. jen, jak uz jsem psala, si nemyslim, ze s tak malyma detma jde vse. kor kdyz clovek nema zadne hlidani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.1.15 13:44
@brumdinka píše:
@krtek7489 :zed: tak znova nejsem otrokem dětí a už vůbec jim nevěnuju každou minutu svýho života… to bych sotva mohla pracovat, studovat při tom 2 Vš a ještě si chodit každou středu na taiči :andel: nějak si zapomněla číst :)

tak ty mas deti ve skolce a skole a mas hlidaci babicky i manzela. celkem rozdil… kazdopadne jesetu toho sedet u emimina, to uz vykon :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 13:45

@Ali-Ali také nemám děti kam je posadíš, tam sedí..spíš naopak, mám dva draky :mrgreen: navíc jsem psala, že záleží na věku dětí atd…jen prostě nemám ráda to skuhrání, m že něco nejde, to slovo neznám…všechno jde, když se chce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.1.15 13:45
@brumdinka píše:
holky já mám prostě pocit, že všechny mluvíme o tom samém, jen se nám to trochu motá a samozřejmě taky záleží na věku toho dítěte, že :)

nemluvíme o tom samém :think: ty tvrdíš, že s dětma je možné vše stejně jako před nima a ostatní tady argumentují tím, že není vše možné stejně :think:
ano spousta věcí se dá poupravit, aby to „nějak“ šlo, ale tvrdit, že děti v životě nic nezmění je pitomost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
29.1.15 13:46

@brumdinka Ale někdo třeba nemá ani manžela ani babičku a pak je s tím dítětem pořád a těžko může někam jen tak vyrazit. Mě třeba vadí, že už nemůžeme s manželem jet sami na dovolenou nebo na víkend, bez dítěte, protože s dítětem to dovolená fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
29.1.15 13:47
@subsomi píše:
nemluvíme o tom samém :think: ty tvrdíš, že s dětma je možné vše stejně jako před nima a ostatní tady argumentují tím, že není vše možné stejně :think:
ano spousta věcí se dá poupravit, aby to „nějak“ šlo, ale tvrdit, že děti v životě nic nezmění je pitomost

jop

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 13:47
@Ali-Ali píše:
tak ty mas deti ve skolce a skole a mas hlidaci babicky i manzela. celkem rozdil… kazdopadne jesetu toho sedet u emimina, to uz vykon :mrgreen:

snažim se vedle v okně psát závěrečku :) jinak jsem totéž dělala i když byli děti menší a nebyli ve školce a škole…ale to je jedno, evidentně nerozumíš, co jsem měla na mysli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.1.15 13:48
@brumdinka píše:
jen prostě nemám ráda to skuhrání, m že něco nejde, to slovo neznám…všechno jde, když se chce 8)

taky nemám ráda skuhrání :?
jen ještě doplním, všechno jde, když se chce - jen ten výsledek nemusí být stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 13:49
@subsomi píše:

já ale nepíšu, že nic nezmění. děti ti určitě změní pohled na život, aspoň já sem si srovnalůa hodnoty uplně jinak… jen že pokud jsem třeba před dětma plavala, proč bych nemohla ted´ nebo lezla po skalách nebo co já vím…to je to o čem celou dobu píšu, dětma život nekončí! některé píšou jako by skončil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.1.15 13:53

@brumdinka
jo, mohla bych jit treba cvicit tak, ze si hodim mensi dite dopredu do klokanky a vetsi dam na zada. je fakt, ze mi to na tom pasu prida spalene kalorie ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
29.1.15 13:53

I chut na sex se u vetsiny zmení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.1.15 13:54
@brumdinka píše:
já ale nepíšu, že nic nezmění. děti ti určitě změní pohled na život, aspoň já sem si srovnalůa hodnoty uplně jinak… jen že pokud jsem třeba před dětma plavala, proč bych nemohla ted´ nebo lezla po skalách nebo co já vím…to je to o čem celou dobu píšu, dětma život nekončí! některé píšou jako by skončil…

tak to mi prozrad, jak se s 2 predskolkovyma detma leze po skalach. na to jsem dost zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
29.1.15 13:55
@brumdinka píše:
já ale nepíšu, že nic nezmění. děti ti určitě změní pohled na život, aspoň já sem si srovnalůa hodnoty uplně jinak… jen že pokud jsem třeba před dětma plavala, proč bych nemohla ted´ nebo lezla po skalách nebo co já vím…to je to o čem celou dobu píšu, dětma život nekončí! některé píšou jako by skončil

asi čtem jinou diskuzi, ale já tu ani mezi řádky nic takovýho nevidím. Život před dětma je prostě jinej než s nima, pro mě osobně vůbec není horší, naopak, je smysluplnější nebo jak říct, ale zároveň prostě náročnější a určitý omezení to přináší, jestli jsem před dětma ráda jak píšeš plavala nebo lezla po skalách, tak jsem to zapíchla v práci a šla plavat nebo na stěnu. Teď to sklapnu v práci, jedu do školky/družiny, vyzvednu děti, rozvozím to po kroužkách nebo babičkách, cestou skočím něco nakoupit, aby, až se všichni sejdem doma, bylo co jim dát do zobáčku (já bych si klidně namazala chleba nebo snědla nějakou prasárnu v bazénu a domů přišla už najedená) a pak, možná když všechno klaplo a stihla jsem, jdu na to plavčo. Osobně bych neměnila, nevrátila bych se zpátky do života za bezdětna, ale zas někomu, kdo děti nechce (nebo teď si myslí že je nechce a mít nebude), tak nebudu tvrdit, že je to lautr stejný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 13:56
@lucik2011 píše:
@brumdinka Ale někdo třeba nemá ani manžela ani babičku a pak je s tím dítětem pořád a těžko může někam jen tak vyrazit. Mě třeba vadí, že už nemůžeme s manželem jet sami na dovolenou nebo na víkend, bez dítěte, protože s dítětem to dovolená fakt není.

ano nemá, ale existujou mateřská centra, hlídací chůvy, později školky, školy, dětský tábory atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová