Nechci dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
29.1.15 14:13

@Eemii ale jo jasně, však já nepíšu, že je to jednoduché a taky si uvědomuju, že né každý má ty možnosti, co já…taky jsem za to rodině náležitě vděčná…to ale neznamená, že to ve výsledku nějak nejde udělat a že život dětma končí…jen je prostě jinej :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.1.15 14:14
@brumdinka píše:
třeba to plavání co píšeš, chodila jsem s klukama od miminek a byli tam i holčiny s dvojčatama.. sami a šlo to… ale jo plavaly sme s dětma, nedávaly sme x-bazénů…
úplně sama matka na dvojčata? jak stará byla dvojčata?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
29.1.15 14:18

@brumdinka
tady se nehadal nikdo o to, jestli zivot skoncil. ale o to, ze nektere veci proste s detma nejdou vubec a spousta jich jde, ale sloziteji a narocneji a srovnavat to se zivotem bez deti jde jen tezko. nejde o stezovani, proste nektere veci clovek ztrati, nektere nove ziska. ale nehodlam podporovat myslenku, ze se nic nezmeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
29.1.15 14:18
@Rakosnicek1983 píše:
Ty jsi ze ktere sekty? Dite je dar, pro toho kdo si ho přeje a chce. Jinak by nemusely byt babyboxy, protoze ocividne kazdy takovy darek nechce. O horších osudech nez odložení ani nebudu mluvit.Je tak težké pochopit, ze ne každá žena touží byt matkou?

ty máš pravdu Rákosníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 14:19

@subsomi plavání bylo od půl roku do 3 let, co si pamatuju měly sme ty děti tak nějak stejně…tak v té době cca půl roku-rok :think: pak jsem s jednou s dvojčaty chodila do mateřskýho centra, vlastně tam byli dvě…ty už byli větší cca 1,5-2 roky..taky s nimna chodila sama…jednou dokonce cca 7 km od nich z vesnice k nám do města..dodnes nechápu a smekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
29.1.15 14:24

Tohle uz neni uplne debata k zadanému tematu jak tak na to koukam. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.1.15 14:26

@brumdinka
mateřské centrum OK, tam taky chodím, pěšky ujdou okolo 4km, ušli i 6km na jeden zátah (ale ke konci už si zakopávali o vlastní nohy :mrgreen: )
Ale do vody bych si s nimi sama netroufla :think: na to je příliš miluju, než abych si je utopila :think:
Co dělala ta matka na kojeneckém plavání s půlročními dvojčaty, jen stála na místě a každé držela v jedné ruce 8o? To ji vůbec takto pustili?
Když já jsem chtěla, tak jsem zjišťovala několik zařízení (v Ostravě je více možností, kam jít) a nikde mě samotnou s dětma nechtěli, že instruktorka mi dítě hlídat nebude a je nutné, aby každé dítě mělo dospělý doprovod :think: (nesehnala jsem nikoho, kdo by mohl pravidelně ve všední den v dopolední dobu chodit se mnou, takže smůla :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.1.15 14:30
@lolla.jones píše:
Tohle uz neni uplne debata k zadanému tematu jak tak na to koukam. :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no trochu se z tématu „nechci dítě“ stalo „je dítě změnou života“ ale i to zakladatelka psala, že je pohodlná a nechce podřídit svůj život dítěti :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
29.1.15 14:34

@subsomi ale uznej ze svuj zivot pproste tri roky tomu diteti pdridis uplne a tem vetsim castecne.ja se teda podrizuju protoze usim varit a z celyho svyho srdce vaření nesnášim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
29.1.15 14:38

@lolla.jones
no podřídila jsem se v tom, že jsem doma místo, abych budovala kariéru (ale možné to nevydržím celé 3 roky :mrgreen: i když už 2 mám za sebou :mrgreen: ), vaření mi vůbec nevadí, to je relax;
a jinak, neřekla bych, že svůj život podřizuju dětem, jen beru ohledy na děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
29.1.15 14:40

Ne nejsi divna :D :D…třeba to přijde a otehotnis necekane, nebo začnou tikat ty známé hodiny :D..no a nebo budeš proste jednou z těch, které děti nemaj, i když to si teda nemyslím :)…ja miminko mam, ale ostatní děti pořád nemusím, vlastně cizí děti proste ráda nemam :D.. Jezis zolikrat jsem slovo dítě snad nikdy nepoužila, kdyby mě viděla naše učitelka češtiny:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
29.1.15 15:31

@subsomi na tom plavču už si to nepamatuju..už je to dlouho a abych nekecala…fakt už nevim jestli měla v každé jedno nebo jí pomáhala instruktorka :think:

@lolla.jones tak já třeba taky vaření nesnášim, ale přece neumřu hlady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1010
29.1.15 16:35

No tak ja jsem si jidlo vzdycky objednala neb udelala tousty.tim ae svoje dite urcite nechci sidit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
29.1.15 22:04

Já si myslím, že je to každého věc, jestli má jedno, dvě, tři děti nebo žádné. Taky si myslím, že záleží na věku a partnerovi, ale zrovna tady se na to holčina ptá a gynekolog dost straší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajaba
4.9.15 14:54

Já bych ráda děti měla, ale pravda je ta, že si tak nějak neumím představit, že to jednou nastane :)
Už asi od 19ti let tvrdím, že dítě budu chtít tak za 5 let. No a tato doba se mi nemění :D
Je mi 23 let a stále chci mít děcko až za 5 let.
Popravdě mi to přijde možná trochu brzo, ale bojím se toho, že to nepůjde snadno a tak bych ráda ´´začala´´ v těch 28ti. No i když možná 29ti (blíží se mi narozeniny :D).
Jednoduše - ještě nejsem připravená :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová