Bojkot - otázky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4
12.6.23 10:08

Bojkot - otázky

Ahoj, procházím se skoro půlroční dcerou částečným bojkotem (nevydrží u prsa, po chvíli se vzteká, líp pije v polospánku), jsem střídavě na nervy a střídavě v pohodě a moc ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti.

1. Nabízely jste spíš častěji (klidně co hodinu, aby si cucly), nebo nechávaly, aby děti dostaly hlad?
  2. jak vám přibíraly? Dcera není žadný cvalík, v půl roce bude mít tak 6 a půl kilo, tak mám větší strach, než kdyby se mi u prsa vztekal osmikilovej obr :)
  3. přešlo to? Za jak dlouho? Díky čemu? Se starším synem jsem měla šílenej bojkot asi od 2. měsíce, silou vůle jsem to vydržela asi do 8. a pak ho převedla na UM. Nikdy se to nezlepšilo, naopak to bylo horší. Dcera pila asi do 4. měsíce nádherně a pak se to postupně začalo horšit. Děsí mě, že to dopadne stejně. Moc díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
125
12.6.23 13:33

U me to trvalo asi 3 tydny, nekdy ve 4 mresich maleho. Asi to zpusobila kombinace blizici se ms a pomalejsiho toku mleka, resp. spousteciho reflexu. Pomohlo mi kojit pri zapnutem vysavaci, v polospanku. Na stridacku davat prso a dudlik, pripadne u toho zpivat. Radeji pil, nez aby to poslouchal. Kojit muzu jen v leze na boku, jinou polohu vicemene stale bojkotuje, prave prso taktez. Nabizela jsrm casteji, ale efekt to nemelo. Rval stejne. Kupodivu pribral celkem dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
15.6.23 01:34

Zasadni je nevynervovat se a nastavit si v hlave, ze proste kojis a budes kojit a zadnou dalsi variantu neberes.

Pak vzit na vedomi, ze vetsi dite toho vypije fakt dost behem velmi kratke doby (ja to v jednu dobu napocitala na cca 15 loku a hotovo).

A proste najit polohu/situaci, pri ktere se nakoji. U nas to bylo pri chuzi s pohupovanim, nekdy bylo potreba zablokovat loktem hlavu, aby se dite nemohlo zaklanet a poustet. Pokud jsem prekonala prvotni odpor, tak se pak napilo.

Casteji jsem nenutila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna