Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, poradite jakou koupit
chtela bych pro segru k Vanocum a kvuli urcite symbolice se mi libi
http://www.mexickabola.cz/…b8szel20.jpg
ale mam strach, ze se ta „klec“ otevre a kulicka ztrati
Na ebay… sama jsem si zrovna nedavno koupila.
Ale z asie to jde az 1,5 mesice. Me tedy prisla do 14 dnu i pres jejich upozorneni dodaci doby 4-6 tydnu. Ale urcite by se dala objednat i od evropskych prodejcu (pak by urcite dodani bylo kratsi), pripadne na amazonu (ale tam nevim dodaci lhuty)
objednat vim kde
spis prave nevim, jestli tu v kleci nebo jen ciste kulicku (aby se klec neotevrela a kulicka neutekla)
Ja z te klece mela take strach, takze jsem si objednala kulicku s ornamenty.
tak podle cen u nas je nejlevnejsi asi za 400,– ze zahranici se daji sehnat i za pulku, akorat je delsi to dodani
Ja mam objednanou presne s timhle stromem, akorat s fialovou kulickou
nebojim se, ze by se to otevrelo a kdyby objefnam pak sanotnou kulicku jako nahradu no ![]()
@e-lili rozhodne. Ja tedy jsem narocna, takze jsem si vybrala jednu v prepoctu za cca 225 korun, ale daji se sehnat i za cca 150 korun. Ale ja ziju v cizine, a ani neznam obchody, kde by ji mohli mit. Je tu jeden, kde bych to ocekavala (svicky, bizuterie a podobne), ale tam ji nemaji. Takze me stejne zbyva internet. Ziju v Anglii a tytez rolnicky z tehoz webu, ale od anglickych prodejcu jsou az 2× tak drahe, jak ty z asie.
@trpaslinka a ti normalne na ebay? objednavam tam casto, ale nemuzu nic moc najit
@e-lili jojo, na ebay. Ale ziju v Anglii, takze preferuju anglickej pred ebay.com. Ale jedne holce z CR jsme objednali z toho ebay.com.. ale te jeste tedy asi neprisla a je to uz mesic..
ono mozna tim, ze zijes v UK to mas rychlejsi…onehda jsem si objednavala balicek a podle tracking number byl asi 14dni uz v CR nez mi ho ceska posta dorucila ![]()
@e-lili je, tak to jsme podobne. Ja teprve dneska 19. tyden zacinam. Jsem presne 18+1
rolnicku mam uz asi 2 tydny. Mela dorazit nekdy mezi timto tydnem a 4. prosincem
takze jsem si myslela, ze prijde akorat tak na ten 20. tyden a ona si docela pospisila