Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Mám dotaz na ty, co podstoupily tento velký UTZ v Prenatalu Brno. Dostaly jste automaticky fotku? Nebo jste si musely říkat?
Ani mi ji nenabídli.
Mně to došlo až na chodbě a poslala jsem manžela zpátky do ordinace, ať si o ni řekne. Zaplatil myslím 50 Kč a foto bez problému ihned dostal.
KDYXŽ SE NECHÁ natočit záznam je to automaticky k záznamu jinak nevím.
Byla jsem tam dnes, až v autě mi manža říká „ukaž fotku“ já kouknu do průkajdy a tam jen ta zpráva ani nevím proč myslela jsem že tam bude ta fotka, ani mě nenapadlo se zeptat nějak dopředu, ted jsem z toho trošku zdeptaná
No ale co už, „líná huba ..“, byla jsem tak rozhozená z prcka že jsem na to prostě nějak zapomněla. Vím že je důležitý, že je všechno v pořádku, ale prostě tu fotečku jsem chtěla mít ![]()
Tak já si o ni řekla jak černobílou za 50kč tak i barevnou za 200kč ![]()
Nám dali fotku zdarma, že jsme tam museli dlouho čekat, protože malá se nechtěla otočit
Jinak nevidím problém si při UTZ o fotku říct, určitě ti ji udělají ![]()
ve 20tt se fotka plati 50kč, nás se ptala doktorka na konci vyšetření jestli máme zájem
Pro Dorku: Já vím že není problém si říct, jenom už je pozdě, už jsem tam dnes byla. Byla jsem prostě nějak vypleštěná z toho všeho že jsem zapomněla. Dost mě mrzí že se mě třeba na konci nezeptali, jestli fotku nechci nebo tak něco. Je mi to hrozně líto no.. Ale co už nadělám, asi nic. ![]()
marmelada78 píše:
Pro Dorku: Já vím že není problém si říct, jenom už je pozdě, už jsem tam dnes byla. Byla jsem prostě nějak vypleštěná z toho všeho že jsem zapomněla. Dost mě mrzí že se mě třeba na konci nezeptali, jestli fotku nechci nebo tak něco. Je mi to hrozně líto no.. Ale co už nadělám, asi nic.
Já myslím, že ale oni ty fotky mají uložené v počítači (jak jinak by ji manželovi udělali, když už jsme byli venku na chodbě?). Mají ty fotky kde měří velikost hlavičky, délku stehenní kosti, šíjové projasnění atd. To si podle mě všchno ukládají. Zkus si tam zavolat a zeptat se, jestli by ti ji neudělali dodatečně.
Wiolla píše:marmelada78 píše:Já myslím, že ale oni ty fotky mají uložené v počítači (jak jinak by ji manželovi udělali, když už jsme byli venku na chodbě?). Mají ty fotky kde měří velikost hlavičky, délku stehenní kosti, šíjové projasnění atd. To si podle mě všchno ukládají. Zkus si tam zavolat a zeptat se, jestli by ti ji neudělali dodatečně.
Pro Dorku: Já vím že není problém si říct, jenom už je pozdě, už jsem tam dnes byla. Byla jsem prostě nějak vypleštěná z toho všeho že jsem zapomněla. Dost mě mrzí že se mě třeba na konci nezeptali, jestli fotku nechci nebo tak něco. Je mi to hrozně líto no.. Ale co už nadělám, asi nic.
Díky za nápad, možná to zkusím a zavolám tam v pondělí jestli by to nešlo, snad je tím nebudu moc otravovat
Když jsem viděla ten fičák co tam mají, tak je docela obdivuju.
marmelada78 píše:
Jj, zkus tam zavolat - snad to vyjde! ![]()
Ahoj holky chápu to správně, že abych ve 20TT dostala v prenatalu fotku musím si říct předem? čeká mě utz 22.6 tak abych věděla co a jak.. fotku bych chtěla barevnou i černobílou
Byli jsme tam 2 týdny zpět, fotku je potřeba si zaplatit - barevná je tuším za 200. Podívej se na jejich stránky, mají tam ceník.
Mám dotaz na ty, co podstoupily tento velký UTZ v Prenatalu Brno. Dostaly jste automaticky fotku? Nebo jste si musely říkat?