Prenatal Brno - UTZ 20.tt

Anonymní
1.7.11 18:24

Prenatal Brno-UTZ 20.tt

Mám dotaz na ty, co podstoupily tento velký UTZ v Prenatalu Brno. Dostaly jste automaticky fotku? Nebo jste si musely říkat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4072
1.7.11 18:38

Ahoj fotku jsme dostali automaticky:) Přeji hodně štěstí:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.7.11 18:43
Anonymní píše:
Mám dotaz na ty, co podstoupily tento velký UTZ v Prenatalu Brno. Dostaly jste automaticky fotku? Nebo jste si musely říkat?

Ani mi ji nenabídli. :think: Mně to došlo až na chodbě a poslala jsem manžela zpátky do ordinace, ať si o ni řekne. Zaplatil myslím 50 Kč a foto bez problému ihned dostal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
1.7.11 18:56

KDYXŽ SE NECHÁ natočit záznam je to automaticky k záznamu jinak nevím.

• Citovat
  • Upravit
3157
1.7.11 19:26

Byla jsem tam dnes, až v autě mi manža říká „ukaž fotku“ já kouknu do průkajdy a tam jen ta zpráva ani nevím proč myslela jsem že tam bude ta fotka, ani mě nenapadlo se zeptat nějak dopředu, ted jsem z toho trošku zdeptaná :zed: No ale co už, „líná huba ..“, byla jsem tak rozhozená z prcka že jsem na to prostě nějak zapomněla. Vím že je důležitý, že je všechno v pořádku, ale prostě tu fotečku jsem chtěla mít :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sabrine
1.7.11 19:48

Tak já si o ni řekla jak černobílou za 50kč tak i barevnou za 200kč :-)

• Citovat
  • Upravit
743
1.7.11 19:51

Nám dali fotku zdarma, že jsme tam museli dlouho čekat, protože malá se nechtěla otočit :lol: Jinak nevidím problém si při UTZ o fotku říct, určitě ti ji udělají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.7.11 19:51

ve 20tt se fotka plati 50kč, nás se ptala doktorka na konci vyšetření jestli máme zájem

• Citovat
  • Upravit
3157
1.7.11 20:01

Pro Dorku: Já vím že není problém si říct, jenom už je pozdě, už jsem tam dnes byla. Byla jsem prostě nějak vypleštěná z toho všeho že jsem zapomněla. Dost mě mrzí že se mě třeba na konci nezeptali, jestli fotku nechci nebo tak něco. Je mi to hrozně líto no.. Ale co už nadělám, asi nic. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.7.11 22:59
marmelada78 píše:
Pro Dorku: Já vím že není problém si říct, jenom už je pozdě, už jsem tam dnes byla. Byla jsem prostě nějak vypleštěná z toho všeho že jsem zapomněla. Dost mě mrzí že se mě třeba na konci nezeptali, jestli fotku nechci nebo tak něco. Je mi to hrozně líto no.. Ale co už nadělám, asi nic. :zed:

Já myslím, že ale oni ty fotky mají uložené v počítači (jak jinak by ji manželovi udělali, když už jsme byli venku na chodbě?). Mají ty fotky kde měří velikost hlavičky, délku stehenní kosti, šíjové projasnění atd. To si podle mě všchno ukládají. Zkus si tam zavolat a zeptat se, jestli by ti ji neudělali dodatečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
2.7.11 10:23
Wiolla píše:
marmelada78 píše:
Pro Dorku: Já vím že není problém si říct, jenom už je pozdě, už jsem tam dnes byla. Byla jsem prostě nějak vypleštěná z toho všeho že jsem zapomněla. Dost mě mrzí že se mě třeba na konci nezeptali, jestli fotku nechci nebo tak něco. Je mi to hrozně líto no.. Ale co už nadělám, asi nic. :zed:
Já myslím, že ale oni ty fotky mají uložené v počítači (jak jinak by ji manželovi udělali, když už jsme byli venku na chodbě?). Mají ty fotky kde měří velikost hlavičky, délku stehenní kosti, šíjové projasnění atd. To si podle mě všchno ukládají. Zkus si tam zavolat a zeptat se, jestli by ti ji neudělali dodatečně.

Díky za nápad, možná to zkusím a zavolám tam v pondělí jestli by to nešlo, snad je tím nebudu moc otravovat :-( Když jsem viděla ten fičák co tam mají, tak je docela obdivuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
2.7.11 11:18
marmelada78 píše:

Jj, zkus tam zavolat - snad to vyjde! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
28.5.12 12:04

Ahoj holky chápu to správně, že abych ve 20TT dostala v prenatalu fotku musím si říct předem? čeká mě utz 22.6 tak abych věděla co a jak.. fotku bych chtěla barevnou i černobílou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
28.5.12 12:10

Byli jsme tam 2 týdny zpět, fotku je potřeba si zaplatit - barevná je tuším za 200. Podívej se na jejich stránky, mají tam ceník.

• Citovat
  • Upravit
12651
28.5.12 12:31

A barevná znamená 3D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat