Wi-fi v těhotenství

Anonymní
1.7.11 09:07

wi-fi v těhotenství

Asi řeším kraviny, ale máme doma wifi připojení k netu a prakticky ho nevypínáme. Jsem ve 4.měsíci těhotenství, nemůžou ty „vlny“ nějak vadit plodu??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
1.7.11 09:09

taky máme wi-fi.Popravdě, nikdy mě nenapadlo tohle řešit. Já myslím, že to nemá jak ublížit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
1.7.11 09:11

Nevím jestli mohou uškodit, ale dítko které se mi narodilo v době kdy jsme doma měli wifi modem je mnohem pohodovější než to, co se čekalo v době, kdy jsme měli jen kabelové propojení :lol: Ale pochybuju že by to bylo pravidlo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
1.7.11 09:12

Tak to mě taky nenapadlo řešit, ježiši, trochu pohody.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
1.7.11 09:18
monikalysa píše:
Tak to mě taky nenapadlo řešit, ježiši, trochu pohody.. :hug:

naprosto souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
1.7.11 09:19

Máme doma wifi, když jsem se na to ptala svýho IT muže, tak mi řekl že elektrický smog je v současnosti všude, tak že se tomu nevyhnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
1.7.11 09:19

jen mě tak napadlo jestli řešíš i „vlny“ venku z všemožnejch vysílačů-od televizních po satelity…
wifi připojení je dneska skoro všude a pokud by to bylo škodlivé, už by se to dávno na někom projevilo. Klídek a trošku víc pohody :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
1.7.11 09:20

Taky jsem to resila. Nakonec jsem se na to vykaslala a miminko je uplne uzasne, vubec neplace a je naprosto zdrave. :-)
Krome toho by si museli vypnout wifi i sousedi, protoze to ma celkem daleky dosah, takze ja bych se toho nebala.

• Citovat
  • Upravit
14048
1.7.11 09:53
8-o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.7.11 09:55

a ukaž mi v dnešní době místo, kde signál wi-fi není 8-o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.7.11 10:06
Anonymní píše:
Asi řeším kraviny, ale máme doma wifi připojení k netu a prakticky ho nevypínáme. Jsem ve 4.měsíci těhotenství, nemůžou ty „vlny“ nějak vadit plodu??

Ježiš, to mě ani nenapadlo o tom přemýšlet. :think: Wi-fi máme doma dlouho, po celá obě moje těhotenství. Zásadně pracuji s notebookem na klíně. Děti vypadají zdravě… :jazyk: :mrgreen: 8-)

Klid, tohle na vyšilování nestačí. Musíš najít něco jiného… :jazyk: :wink:
(trošku si tě dobírám, tak se nezlob :oops: :kytka: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
1.7.11 10:08
Hanule píše:
Nevím jestli mohou uškodit, ale dítko které se mi narodilo v době kdy jsme doma měli wifi modem je mnohem pohodovější než to, co se čekalo v době, kdy jsme měli jen kabelové propojení :lol: Ale pochybuju že by to bylo pravidlo :))

Že by to bylo tou wi-fi, že jsou obě moje děti klidné a poměrně dobří spáči… 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
1.7.11 10:14
Wiolla píše:
Hanule píše:
Nevím jestli mohou uškodit, ale dítko které se mi narodilo v době kdy jsme doma měli wifi modem je mnohem pohodovější než to, co se čekalo v době, kdy jsme měli jen kabelové propojení :lol: Ale pochybuju že by to bylo pravidlo :))
Že by to bylo tou wi-fi, že jsou obě moje děti klidné a poměrně dobří spáči… 8-o :mrgreen:

no nevim, já měla doma wi-fi celý těhu a moje dítko teda zrovna spáč není :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
1.7.11 10:14

Udělej si nebo kup orgonit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.7.11 10:27

Hele take jsem o tom premyslela. Nase wifi dite je mnohem klidnejsi, nez to kabelove. Treba na tom neco bude. Ale jeste musim dodat, ze wifi dite ma podezreni na drobnou sluchovou vadu (samozrejme nechci tvrdit, ze je to tou wifinou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí