Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky máme wi-fi.Popravdě, nikdy mě nenapadlo tohle řešit. Já myslím, že to nemá jak ublížit ![]()
Nevím jestli mohou uškodit, ale dítko které se mi narodilo v době kdy jsme doma měli wifi modem je mnohem pohodovější než to, co se čekalo v době, kdy jsme měli jen kabelové propojení
Ale pochybuju že by to bylo pravidlo ![]()
monikalysa píše:
Tak to mě taky nenapadlo řešit, ježiši, trochu pohody..
naprosto souhlasím ![]()
Máme doma wifi, když jsem se na to ptala svýho IT muže, tak mi řekl že elektrický smog je v současnosti všude, tak že se tomu nevyhnu.
jen mě tak napadlo jestli řešíš i „vlny“ venku z všemožnejch vysílačů-od televizních po satelity…
wifi připojení je dneska skoro všude a pokud by to bylo škodlivé, už by se to dávno na někom projevilo. Klídek a trošku víc pohody ![]()
Taky jsem to resila. Nakonec jsem se na to vykaslala a miminko je uplne uzasne, vubec neplace a je naprosto zdrave. ![]()
Krome toho by si museli vypnout wifi i sousedi, protoze to ma celkem daleky dosah, takze ja bych se toho nebala.
Anonymní píše:
Asi řeším kraviny, ale máme doma wifi připojení k netu a prakticky ho nevypínáme. Jsem ve 4.měsíci těhotenství, nemůžou ty „vlny“ nějak vadit plodu??
Ježiš, to mě ani nenapadlo o tom přemýšlet.
Wi-fi máme doma dlouho, po celá obě moje těhotenství. Zásadně pracuji s notebookem na klíně. Děti vypadají zdravě…
![]()
Klid, tohle na vyšilování nestačí. Musíš najít něco jiného…
![]()
(trošku si tě dobírám, tak se nezlob
)
Hanule píše:
Nevím jestli mohou uškodit, ale dítko které se mi narodilo v době kdy jsme doma měli wifi modem je mnohem pohodovější než to, co se čekalo v době, kdy jsme měli jen kabelové propojeníAle pochybuju že by to bylo pravidlo
Že by to bylo tou wi-fi, že jsou obě moje děti klidné a poměrně dobří spáči…
![]()
Wiolla píše:Hanule píše:Že by to bylo tou wi-fi, že jsou obě moje děti klidné a poměrně dobří spáči…
Nevím jestli mohou uškodit, ale dítko které se mi narodilo v době kdy jsme doma měli wifi modem je mnohem pohodovější než to, co se čekalo v době, kdy jsme měli jen kabelové propojeníAle pochybuju že by to bylo pravidlo
![]()
no nevim, já měla doma wi-fi celý těhu a moje dítko teda zrovna spáč není ![]()
Hele take jsem o tom premyslela. Nase wifi dite je mnohem klidnejsi, nez to kabelove. Treba na tom neco bude. Ale jeste musim dodat, ze wifi dite ma podezreni na drobnou sluchovou vadu (samozrejme nechci tvrdit, ze je to tou wifinou).
Asi řeším kraviny, ale máme doma wifi připojení k netu a prakticky ho nevypínáme. Jsem ve 4.měsíci těhotenství, nemůžou ty „vlny“ nějak vadit plodu??