Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý deň, máte niekto skúsenosť alebo nejaké bližšie informácie o tomto šperku v tehotenstve? Myslíte si, že je to skôr ozdoba, alebo to má naozaj ukľudňujúce účinky na miminko? ![]()
ahoj, ze vraj to pochadza zo spanielska a ze ked ta strngajuca gulicka beha po brusku, tak si dietatko zvykne na jej zvuk a je to pren ukludnujuce aj po narodeni,ked ho pocuje- rovnako je to s tlkotom srdca.
u nas na sr sa neda bezne kupit, ale na sashe (nieco ako ceske fleur- ci ako sa to pise
) su ludia, co to urobia na objednavku.
mne sa to ako napad velmi paci ![]()
ahoj, mám, je to krásná věc ale je v šuplíku, protože se to v kombinaci s batoletem nedá nosit:) Tj. buď pro prvomatku nebo pro tu co už má děti odrostlé a čeká další mimi. Ta bola by měla být až na bříšku a u toho jsem se při manipulaci s malou dcerkou do té boly zamotávala nebo mi to překáželo, když jí beru do ruky, oblíkám a tak. A taky mi za to tahala… Ale moc se mi líbí, jen asi nebyla ve správný čas. A cinká to docela potichu.
Je nádherná, tady mají fakt super výběr http://shop.annaviktorie.cz/index.asp?…
Ale ta cena je docela vysoká..ale zkusím přítele přesvědčit, heh ![]()
díky za info. to s tým druhý dieťaťom som si vôbec neuvedomila… je pravda, že náš 20m. Kryštof by to asi bral ako skvelú zábavku, pretože šperky ho zaujímajú a všetko si chce hneď vyskúšať… no ešte uvidím. som z Brna, takže tu to nie je problém v Bráně k dětem kúpiť.
V ČR se dá sehnat i některých kamenných obchodech. Má cca 2 cm v průměru a necinká jako klasická rolnička, ale potichu a mně připomíná takové ty zvonečky a tyčinky, co se věší do průvanu.
Ahojky, taky se mi Bola moc líbí. V úterý jdu k doktorovi a pokud bude všechno OK, tak jsem si řekla, že si ji koupím v Bráně k dětem. Hrozně se na to těším, tak si musím držet pěsti, aby všechno dobře dopadlo