Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky..chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost s tím, že jste měly pozitivní těhu test ještě před MS? Mně už totiž asi 5 dní před MS bylo blbě a tak jsem to nevydržela a 3 dny před jsem si udělala 2 testy (každý jiný) a oba byly pozitvní..mohu být těhu?
Joo a ještě jsem zapomněla napsat, že jsem si teda nechala nabrat HCG z krve. MS bych měla dostat dnes a HCG mám 228. Ale na UZ krom zvětšené sliznice dělohy není nic vidět..co vy na to?
Též jsem si dělala test asi dva dny pře MS a byl pozitivní a teď jsem 40. tt
Dělala jsem si ho dříve, protože jsem nemohla vydržet, ale byla jsem přesvědčená, že to nevyšlo, jen jsem chtěla mít pokoj, tak jsem si řekla, že si ho udělám, ať mám potvrzené, že nic a nemusím nad tím stále přemýšlet. No a ono to bylo //. Takže testu bych klidně věřila ![]()
Jasně měla jsem 4 dny před MS.
dvě čárky
né duchy.tak at ti to dobře dopadne.
Taky si říkám, že bych neměla HCG v krvi, kdybych nebyla, jen mě znervoznuje, že na UZ ještě není vůbec nic..ani černá tečka..tak třeba je ještě brzy..
Ahoj já měla ducha dokonce týden před MS a těhu jsem
a na UTz je ještě opravdu brzy určit zda je embryjko (gestačí váček) v děloze dokážou doktoři až tak po 5 týdnu těhu, někdy i později. Hlavně klid a zbytečně se nestresuj HCG v krvi je pěkné tak teď hlavně klid a věřit mimískovi
Držim palečky
Prtka píše:
Taky si říkám, že bych neměla HCG v krvi, kdybych nebyla, jen mě znervoznuje, že na UZ ještě není vůbec nic..ani černá tečka..tak třeba je ještě brzy..
no tak to nevím, co bys chtěla vidět na utz v tomto stadiu.
to tě opravdu nemusí znervoznovat, že tam nic není vidět. je to pěkně zavrtaný v tý sliznici)
Ahojky,pokud ti vyšly dva testíky před MS,tak si myslím,že jsi určitě těhu…já měla pozitivní test po vynechané MS,šla jsem na krev,tam to bylo jen malinko poznat..ale potvrdilo se to…a na UTZ byla vidět tečka asi až dva týdny po testíku…zprvu tam taky nic nebylo…takže nezoufej ještě je strašně brzy
Držím ti moc palečky,ať ti UTZ co nejdřív ukáže bublinku a vše je ok… ![]()
já testovala od čtvrka a ms mela dojit v pondeli
carky jasny ale strach hrozny. testovala sem proto ze nevylo normalni chodit vkuse na wc
a kvuli porade s duphastonem nrala sem ho prvni cyklus ![]()
noo jasně že jsi těhu! měla jsem pozit. test už před MS a HCG jsem taky poprvé měla něco přes 300..... ale na UTZ to bylo vidět až o dost déle!
GRATULUJU!
Děkuji všem za uklidnující zprávy
byla bych nejraději, kdyby dnes na tom UZ už byla vidět alespon tečka v děloze, ale asi kdo si počká, ten se dočká ![]()
Zítra budu volat gyn Dr, tak jsem zvědavá, kdy mě pozve na kontrolu.
měla jsem asi 3 dny před MS spíš miničárku a na krvi jsem byla v den MS a bylo to asi jen 128jednotek. Ale těhotná jsem a i jsem o tom byla přesvědčená na začátku, akorát jsem se děsila, že to dostanu, ale e e, tak hodně zdaru ať tam příště doktor vidí ten flek.
Saroyo taky jsem o tom přesvedčená, protože mi bylo tak divně jako když jsem byla těhotná poprvé ( máme doma ročního kluka)..teď mě tak napadá, je tu někdo, kdo kvůli těhu přestal kojit? já totiž ještě trochu kojím a dětská mi řekla, že tam za měsíc bych měla zkončit, abych se prý neodvápnila..tak nevim..
Ahoj, já testovala 25 den po poslední MS a byly tam jasné //. No a čekám dvojčátka
tak tam toho hcg bylo asi dost ![]()
Kamarádka otěhotněla necelý půl rok po porodu a ještě nějakých pár měsíců kojila. Další kámoška dokonce odstavovala první dítko pár dní před porodem druhého. Ani jedna neměla žádné problémy.
Tak přeju hodně štěstí ![]()