Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, často si čtu deníčky, diskuze a chtěla bych Vás poprosit, jestli by jste se mohli vyjádřit k tomu co se mi honí v hlavě.
Právě jsem zjistila že jsem těhotná, byl to smíšený pocit, je to neplánované miminko,a jsem z toho moc ráda. Na druhou stranu, přítel pracuje 300 km odě mě, kde má výbornou práci, mě čeká poslední náročný rok na vysoké. Mám strach že to nezvládneme, nemáme kde spolu bydlet, nemám peníze. Mám strach ze strašně moc věcí..:-( je tady někdo kdo něco podobného zažil nebo zažívá?děkuju moc za odpověď
TAk tady se to bude těžko radit.to že máš poslední rok školy před sebou, bych jako problém neviděla, prostě budeš navštěvovat školu dokud to půjde, nepíšeš kdy máš termín, tak bych dochodila aspoň zimní semestr a letní si dodělala za rok, nebo individuální plán,podle toho jak se domluvíš ve škole.
Ale s tím ostatním je to těžší.Bez peněz - zvládne vás přítel uživit? Popřípadě pomůžou rodiče? To stejné v případě bydlení? Můžete zůstat u rodičů?A přítel bydlí sám nebo s rodiči? Můžeš se přestěhovat za ním? Každej broblém má řešení, ikdyž je to někdy těžký,bohužel to si budeš muset vyřešit spolu s přítelem a asi i s rodiči,protože nestojíš na vlastích nohách.
Přeji ti ať to dobře dopadne a ať si užíváš těhotenství a pak miminka. ![]()
Petra