Boláky v tříslech

Anonymní
7.2.19 09:18

Bolaky v trislech

Dobrý den,

Chtěla bych se ZEPTAT, jak můžu bojovat s boláky, které se mi opakovaně objevují hlavně v oblasti třísel a okolo stydkých pysků…

Vrací se mi to OPAKOVANĚ, někdy je to lepší někdy pak velmi bolestivé.

Díky za rady a tipy
M.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4615
7.2.19 09:19

Smaž to :zed:

Nemáš to z holení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
7.2.19 09:20
@Ennny píše:
Smaž to :zed:Nemáš to z holení?

Tvl,taky si říkám. :mrgreen: To bude zas honibrků. :mrgreen: Jinak nic ve zlém,ale pokud je to dlouhodobá záležitost,tak na kožní. Tady ti s tím nikdo nepomůže,ale radost určitě někomu uděláš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
7.2.19 09:23

@carola tady je to den co den zazivnejsi :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
7.2.19 09:24
@Ennny píše:
@carola tady je to den co den zazivnejsi :zed: :lol:

Ještěže už jdu za chvíli do práce a budu mít útrum,protože poslední dobou je to tady sodoma gomora ale už vopravdická. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
7.2.19 09:28

Mohu také vložit fotečku,prosím? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
7.2.19 09:29

To víš že jo :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
7.2.19 09:30
@Ennny píše:
To víš že jo :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.2.19 09:34

Co blbnete? Vždyť na té fotce nic není, to holky v bikinách kolikrát ukážou víc.

Jinak jo, bude to z holení. Měla jsem to taky. Pomohlo mi na to neholit proti růstu chloupků - vždy jen po směru, i když to pak není tak hladké. Před holením omýt kůži mýdlem, vždycky si brát úplně novou žiletku (dost často to dělají bakterie z podpaží) a po holení natřít šťávou z aloe nebo tea tree olejíčkem (jo, pálí to). A mám klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
7.2.19 09:37

Nehol se a budeš mít klid. Neznáš akci Januhairy?  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.19 11:27

Nečekala jsem že fotka třísel, kde je vše ostatní zakryto někoho takhle pohorsi.

Z holení to určitě není neholim se ziletkou chodím na brazilskou depilaci, nikdy předtím se mi to neobjevovalo.

Trošku mě mrzí že stránka má sloužit jako pomoc a ne když sem dá někdo příspěvek tak ho lidi spíše ponizi a vysmeji se mu.

:( M.

• Citovat
  • Upravit
8038
7.2.19 14:31
@Anonymní píše:
Nečekala jsem že fotka třísel, kde je vše ostatní zakryto někoho takhle pohorsi.

Z holení to určitě není neholim se ziletkou chodím na brazilskou depilaci, nikdy předtím se mi to neobjevovalo.

Trošku mě mrzí že stránka má sloužit jako pomoc a ne když sem dá někdo příspěvek tak ho lidi spíše ponizi a vysmeji se mu.

:( M.

Ale vždyť se ti nikdo nevysmívá. Jen mi nepřijde zrovna vhodné dávat sem taková fota,ale samozřejmě každého věc. Jen já osobně bych s tím šla k lékaři a ne na emimino. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí