Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Ennny píše:
Smaž toNemáš to z holení?
Tvl,taky si říkám.
To bude zas honibrků.
Jinak nic ve zlém,ale pokud je to dlouhodobá záležitost,tak na kožní. Tady ti s tím nikdo nepomůže,ale radost určitě někomu uděláš. ![]()
@Ennny píše:
@carola tady je to den co den zazivnejsi![]()
Ještěže už jdu za chvíli do práce a budu mít útrum,protože poslední dobou je to tady sodoma gomora ale už vopravdická.
![]()
Co blbnete? Vždyť na té fotce nic není, to holky v bikinách kolikrát ukážou víc.
Jinak jo, bude to z holení. Měla jsem to taky. Pomohlo mi na to neholit proti růstu chloupků - vždy jen po směru, i když to pak není tak hladké. Před holením omýt kůži mýdlem, vždycky si brát úplně novou žiletku (dost často to dělají bakterie z podpaží) a po holení natřít šťávou z aloe nebo tea tree olejíčkem (jo, pálí to). A mám klid ![]()
Nečekala jsem že fotka třísel, kde je vše ostatní zakryto někoho takhle pohorsi.
Z holení to určitě není neholim se ziletkou chodím na brazilskou depilaci, nikdy předtím se mi to neobjevovalo.
Trošku mě mrzí že stránka má sloužit jako pomoc a ne když sem dá někdo příspěvek tak ho lidi spíše ponizi a vysmeji se mu.
M.
@Anonymní píše:
Nečekala jsem že fotka třísel, kde je vše ostatní zakryto někoho takhle pohorsi.Z holení to určitě není neholim se ziletkou chodím na brazilskou depilaci, nikdy předtím se mi to neobjevovalo.
Trošku mě mrzí že stránka má sloužit jako pomoc a ne když sem dá někdo příspěvek tak ho lidi spíše ponizi a vysmeji se mu.
M.
Ale vždyť se ti nikdo nevysmívá. Jen mi nepřijde zrovna vhodné dávat sem taková fota,ale samozřejmě každého věc. Jen já osobně bych s tím šla k lékaři a ne na emimino. ![]()
Dobrý den,
Chtěla bych se ZEPTAT, jak můžu bojovat s boláky, které se mi opakovaně objevují hlavně v oblasti třísel a okolo stydkých pysků…
Vrací se mi to OPAKOVANĚ, někdy je to lepší někdy pak velmi bolestivé.
Díky za rady a tipy
M.