Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky,
vím,že se to tu probírá dost často,ale nějak se mi nedostává času,prohledat celou diskuzi,tak se omlouvám,že zakládám zas opruzeniny.
Malá už baští všechno a dost často se nám teď stává,že má bolavý zadeček.Mažeme normálně Rybilkou,když byl větší problém,zabírala Weleda-kojenecký krém,ale teď nějak už nefunguje.Když byla malinká,používali jsme i Bephanten.Nechce se mi stím letět k dr,když je teď všude nemocných prcků a prosím Vás o radu,zítra hned letím do lékárny.
Díky moc Naďa
Nazdárek nám zabírá odvar z řepíku - zaliju vroucí vodou a nechám 15 min louhovat. Omývám při každém přebalování a nechám zaschnout. Přeji co nejdříve zdravou prdýlku ![]()
Bosorka
Nám zabírá v hrubé vrstvě Bubchen krém pod pleny. Když je úplná krize, může si tak 2 dny v týdnu užívat Pytiol, i když je na příbalovém letáku uvedeno, že není vhodný pro děti. Tolik doporučení naší kožní lékařky. Prdýlkám zdar!
Makina
Souhlasím se sany-to jsem také vyčetla zde na diskusi-IMAZOL krém pasta, je bez předpisu, stojí asi 60Kč a zabral nám hned. Nesmí se mazat často,jen asi 2× nebo 3× denně. Kombinovali jsme to s Rybilkou a úspěch. od té doby už Imazol nepotřebujeme ![]()
Ahoj,
nám nejvíc pomáhá při přebalování omýt vlažnou vodou a nechat chvíli větrat. Problém je, že náš Pudlíček
vždycky hned zadřepne a vyčurá se a pokud to jde i vykaká…
Lasička a Matýsek 13 m.
Ahoj,
taky nam delaly problemy cistici ubrousky. Zacali jsme omyvat vodou a dosusit papir. kapesnicky. JE to setrne a prdylka se nedre o nejaky rucnik nebo plenku. Nez se zadecek namaze musi byt pokozka sucha!
At je zadecek brzo fit ![]()
Kac
Holky,moc Vám všem děkuju za rady.
Koupila jsem Imazol,lékárnice mi řekla,že by to mělo zabrat přímo na ten náš případ.Myslím si,že to má jako reakci na nějakou potravinu.Te´d většinou třeba na kiwi,to jsem vysledovala.Jak se pokadí,já na to hned nepřijdu,pak to takhle dopadne.jinak ubrousky tedy používám,po setření jí foukám fénem(to se jí moc líbí) a pak mažem.Kdyby aspoň bylo léto a mohla doma lítat bez plenky ![]()
No,snad to pomůže a bude zas dobře.
Ahoj Naďa
Ahoj, nam na silene opruzenou prdku pomohla Nivea na opruzeniny. Nenapadlo by me si ji koupat, brala jsem to spis jako reklamu. Ale nasla jsem vzorek v casopise a zkusila. Bylo vyhrano! Pred tim Rybilka, Penaten a 2 masticky primo od lekarky nezabraly. Od te doby s ni mazu preventivne, mala taky uz nekadi 10× denne jako v sestinedeli a jsme bez problemu. Vladka
U nás skvěle zabíral Menalind. Večer jsem namazala,ráno byla prdelka v pořádku. Je sice trošku dražší - tuba kolem 190 Kč, ale fakt dobrej. Jinak používám Rybilku nebo Bepanthen, na horší stavy ten Menalind.