Bolavá prdýlka

377
12.2.06 19:57

Bolavá prdýlka

Ahoj maminky,

vím,že se to tu probírá dost často,ale nějak se mi nedostává času,prohledat celou diskuzi,tak se omlouvám,že zakládám zas opruzeniny.
Malá už baští všechno a dost často se nám teď stává,že má bolavý zadeček.Mažeme normálně Rybilkou,když byl větší problém,zabírala Weleda-kojenecký krém,ale teď nějak už nefunguje.Když byla malinká,používali jsme i Bephanten.Nechce se mi stím letět k dr,když je teď všude nemocných prcků a prosím Vás o radu,zítra hned letím do lékárny.
Díky moc Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1027
12.2.06 20:04

Nazdárek nám zabírá odvar z řepíku - zaliju vroucí vodou a nechám 15 min louhovat. Omývám při každém přebalování a nechám zaschnout. Přeji co nejdříve zdravou prdýlku :-)
Bosorka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
12.2.06 20:07

Ahoj, napr. Imazol krempasta. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
12.2.06 20:07

Nám zabírá v hrubé vrstvě Bubchen krém pod pleny. Když je úplná krize, může si tak 2 dny v týdnu užívat Pytiol, i když je na příbalovém letáku uvedeno, že není vhodný pro děti. Tolik doporučení naší kožní lékařky. Prdýlkám zdar! :D :D Makina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
12.2.06 20:24

Souhlasím se sany-to jsem také vyčetla zde na diskusi-IMAZOL krém pasta, je bez předpisu, stojí asi 60Kč a zabral nám hned. Nesmí se mazat často,jen asi 2× nebo 3× denně. Kombinovali jsme to s Rybilkou a úspěch. od té doby už Imazol nepotřebujeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
12.2.06 20:28

mažu svůj příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
12.2.06 20:40

Ahoj,

nám nejvíc pomáhá při přebalování omýt vlažnou vodou a nechat chvíli větrat. Problém je, že náš Pudlíček :-) vždycky hned zadřepne a vyčurá se a pokud to jde i vykaká…

Lasička a Matýsek 13 m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
12.2.06 20:58

Ahoj,
taky nam delaly problemy cistici ubrousky. Zacali jsme omyvat vodou a dosusit papir. kapesnicky. JE to setrne a prdylka se nedre o nejaky rucnik nebo plenku. Nez se zadecek namaze musi byt pokozka sucha!
At je zadecek brzo fit :)
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.2.06 15:18

Holky,moc Vám všem děkuju za rady.
Koupila jsem Imazol,lékárnice mi řekla,že by to mělo zabrat přímo na ten náš případ.Myslím si,že to má jako reakci na nějakou potravinu.Te´d většinou třeba na kiwi,to jsem vysledovala.Jak se pokadí,já na to hned nepřijdu,pak to takhle dopadne.jinak ubrousky tedy používám,po setření jí foukám fénem(to se jí moc líbí) a pak mažem.Kdyby aspoň bylo léto a mohla doma lítat bez plenky :cry:
No,snad to pomůže a bude zas dobře.
Ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
14.2.06 14:24

Ahoj, nam na silene opruzenou prdku pomohla Nivea na opruzeniny. Nenapadlo by me si ji koupat, brala jsem to spis jako reklamu. Ale nasla jsem vzorek v casopise a zkusila. Bylo vyhrano! Pred tim Rybilka, Penaten a 2 masticky primo od lekarky nezabraly. Od te doby s ni mazu preventivne, mala taky uz nekadi 10× denne jako v sestinedeli a jsme bez problemu. Vladka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3152
14.2.06 14:42

U nás skvěle zabíral Menalind. Večer jsem namazala,ráno byla prdelka v pořádku. Je sice trošku dražší - tuba kolem 190 Kč, ale fakt dobrej. Jinak používám Rybilku nebo Bepanthen, na horší stavy ten Menalind.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí