Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak HA není 100% . Ale mě boleli prsa i když jsem měla HA a to každý měsíc před ms. Ale každá žena má jiné tělo ![]()
Teď už jí ¨čtyři roky neberu a prsa mě bolí pořád stejně.
No uvidíš sama buď se ti dostaví a nebo si zkus udělat test. ![]()
Já jsem kvůli bolavým prsům musela HA změnit…
Na začátku braní OK a pak s každou další tabletkou byla bolest čím dál větší, až v pauze, kdy jsem dostala MS splaskly a nebolely…
Uvidíš, těhotná nejspíš nebudeš ale. Uvidíš, co bude=)
Tak mě třeba bolí prsa i 14dní před MS,takže klidně to může být jen nějaká změna…HA sice není 100%,ale pravděpodobnost je malá…(i když mám zrovna kamarádku, které selhala-ale to Tě nechci děsit
fakt jediná holka co znám ) Pokud si dobře vzpomínám, tak mě prsa na začátku těhotenství bolela úplně jinak a intenzivněji než běžně před MS…Já myslím, že své tělo určitě znáš sama nejlépe a kdyby bylo něco jinak, vycítila bys to-nicméně není od věci udělat testík
stojí to pár korun a i kdyby sis ho měla udělat 2× týdně,za ten klid to přeci stojí… ![]()
Dobrý den,
- jenže dnes mě začaly šíleně bolet prsa. Všimla jsem si toho už minulý týden, ale to bolely jen trošku. V sobotu to mám dostat, takže si říkám, že je to možná spojené s tím.. Jen nevím, proč mě bolely už minulý týden, říkala jsem si, že je to možná pro to, že jsem minulý měsíc o týden protahovala, tak si tělo myslelo, že měsíčky mají přijít už minulý týden.
ráda bych se zeptala na váš názor. Beru pravidelně HA - opravdu pravidelně, jsem na to trochu cvok
Ale trochu mě to děsí, dnes bolí opravdu hodně.
Myslíte, že je nějaká pravděpodobnost otěhotnění?
Děkuji