Alergie na latex, antikoncepční podkožní implantát

37
9.1.12 10:09

alergie na latex...antikoncepcni podkozni implantat

Dobrý den, jsme čtyři měsíce po porodu a nechtěla jsem brát antikoncepci, kůli tomu, že kojím malou, ale bohužel mám alergii na latex(kondomy) :( .Dřív jsem nic takového neměla, ale připisuji to problémum při porodu díky kterým jsem měla infekci.Ale chtěla bych vědět jestli někdo nemáte zkušenost s anikoncepčním tělískem které se umisťuje pod kůži.Dřív jsem používala náplasti Evra, ale už je teď nechci a nitroděložnímu tělísku moc nevěřím, navíc bych tak do tří let chtěla otěhotnět znovu a u těch implantátů prý není problém po vysazení a nevadí při kojení.Děkuji ta odpovědi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4026
9.1.12 10:14

Ahoj jen se chci zeptat a tobě dělali odběry na alergii latexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.12 10:18

jeste ne, ale pokazde kdyz ho pouzijeme, osypou se mi nohy, ruce, otece mi bricho zevnitr a strasne me boli dva dny skouseli sme ruzne druhy kondomu i lub.gelu a reakce je cim dal silnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37

naposledy mi zacal otykat i krk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836

Ahoj, podkozni implantat jsem mela a moc nedoporucuji. Za zacetku dobry, ale pak jsem zacala krvacet casteji nez bylo prijatelne. Zajem o sex klesl na bod mrazu a navic vytazeni nebyla zrovna sranda, protoze po tech trech letech to tam jaksi zaroste… Ze sve zkusenosti, bych ti spis doporucila telisko Mirena na 5 let, u toho jsem nemela menstruaci, zadne zanety, zadne problemy a pokud bys nechtela telisko, tak jeste krouzky byly fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
9.1.12 10:23

Tak bych ti doporučila naštívit co nejdřív gynekologa on ti udělá testy /odběr krve/, je možné, že se nejedná o alergii na latex, ale na lubrikant, který obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.12 10:24
a ty kroužky nevadí při kojení?
Bessinka píše:
Ahoj, podkozni implantat jsem mela a moc nedoporucuji. Za zacetku dobry, ale pak jsem zacala krvacet casteji nez bylo prijatelne. Zajem o sex klesl na bod mrazu a navic vytazeni nebyla zrovna sranda, protoze po tech trech letech to tam jaksi zaroste… Ze sve zkusenosti, bych ti spis doporucila telisko Mirena na 5 let, u toho jsem nemela menstruaci, zadne zanety, zadne problemy a pokud bys nechtela telisko, tak jeste krouzky byly fajn.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.12 10:26
ty kondomy nejsou lubrikované, lubrikant máme extra a taky jsme zkusily jiný druh aby to nebylo tím ten používáme a nedělá nic
katyca píše:
Tak bych ti doporučila naštívit co nejdřív gynekologa on ti udělá testy /odběr krve/, je možné, že se nejedná o alergii na latex, ale na lubrikant, který obsahuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
9.1.12 10:27

Podle toho co ctu na internetu, tak by pri kojeni nemel byt problem, ale asi bych to jeste probrala s gynekologem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4026
9.1.12 10:30
marcas píše:
ty kondomy nejsou lubrikované, lubrikant máme extra a taky jsme zkusily jiný druh aby to nebylo tím ten používáme a nedělá nic
katyca píše:

Stejně bych šla na gyndu, aby se z toho nevyklubalo něco horšího. Nechci strašit, ale pokud máš tyhle stavy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.12 10:34

tam určitě půjdu, jen jsme chtěla vědět jakou tu antikoncepci si mám říct že chci, byla jsem docela nadšená co jsem se dočetla o těch implantátech, tak jsem chtěla něčí zkušenost a četla jsem i že jsou nějaký co se za ty tři nebo pět let sami vstřebají, ale nenašla jsem nikde cenu.Tím že jsem před tím měla Evru bych hodně ušetřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10141
9.1.12 11:17

Existují i bezlatexové kondomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
9.1.12 11:30
meduzza píše:

ja vim bezne v obchode nejsou k dostani :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
9.1.12 11:34
meduzza píše:

a máš nějaký typ kde se dají sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.1.12 11:43

Ahoj, z vlasní zkušenosti můžu vřele doporučit Pharmatex. Jedná se o nehormonální anikoncepci, která je k dostání ve formě globulí nebo gelu, z mého pohledu je lepší gel (pohodlnější aplikace). Zavádí se před stykem, jedinou kontraindikací je používání mýdla na intimních partiích
2 hodiny před a po styku. Já jsem ji používala 3 roky před plánovaným těhotenstvím a 100% účinnost a spolehlivost. Po vysazení jsem hned první měsíc otěhotněla. Cenově je antikoncepce také dostupná, cca 210 Kč (10 dávek).Po porodu se k ní určitě vrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí