Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
S tak malým dítětem bych určitě zašla k doktorce. Obecně afty nejsou nebezpečné, ale přijde mi divné kde tak malé dítě přišlo k pusině plné aftu ![]()
Jinak naší malé zabírají na afty homeo Borax 5ch ![]()
@PeBa12
Prestala jsem kojit a davám sunar pusinu otiram a zniceho nic se ji to udelalo… ![]()
U dr jsme byli doktorka rekla ze je to normalní chci se zeptat od kokika tydnu homero borax je?
@Anonymní píše:
@PeBa12
Prestala jsem kojit a davám sunar pusinu otiram a zniceho nic se ji to udelalo…
U dr jsme byli doktorka rekla ze je to normalní chci se zeptat od kokika tydnu homero borax je?
Od kolika týdnu? To netuším, podle mě se na tohle u homeo nehraje. Nikdy sem nikde nečetla uvedený věk ![]()
@Anonymní píše:
@PeBa12 mysliš tedy že když to koupim tak se nic nestane?
Určitě se nic nestane. Lékárnice mi dokonce dávala nějakou kartičku kde bylo dávkování a bylo tam napsané dávkování pro malé děti a velké děti ![]()
Ty aftíky se při podávání UM dělají často… Buď je to z vyšší citlivosi na špatnou sterilizaci, nebo naopak na přehnanou čistotu. Kamarádka malýmu myla každý den savičky jarem a malej měl plnou pusinu boláčků… Pak začala pouze jednou týdně používat mycí prostředky a jinak vyvářela a aftů se zbavili. Pokud nekojíš a jen dáváš flašku, bylo by dobré třeba pořídit sterilizator… Dost ti to usnadní práci…
jinak homeopatika jsme používali taky na kde co a většinou zabraly… Hlavně nastudovat jak užívat a jak uchovávat, jinak to nemá efekt
ta fialka není moc na dlouhodobé používání u tak malého dítěte… Ale je to jen můj názor… ![]()
@Veny89 píše:
Ty aftíky se při podávání UM dělají často… Buď je to z vyšší citlivosi na špatnou sterilizaci, nebo naopak na přehnanou čistotu. Kamarádka malýmu myla každý den savičky jarem a malej měl plnou pusinu boláčků… Pak začala pouze jednou týdně používat mycí prostředky a jinak vyvářela a aftů se zbavili. Pokud nekojíš a jen dáváš flašku, bylo by dobré třeba pořídit sterilizator… Dost ti to usnadní práci…![]()
jinak homeopatika jsme používali taky na kde co a většinou zabraly… Hlavně nastudovat jak užívat a jak uchovávat, jinak to nemá efekt
ta fialka není moc na dlouhodobé používání u tak malého dítěte… Ale je to jen můj názor…
Při aftech se nedá mluvit o dlouhodobém užívání ![]()
@PeBa12 děkuji za upozornění… ale asi jak se to vezme… Ten malej od kamarádky měl recidivy… Trvalo skoro 2 měsíce, než přišli na to, proč se mu to pořád opakuje…
jinak afty jako takové jsou do týdne vyřešené to se ví… ![]()
@Anonymní píše:
@PeBa12
Prestala jsem kojit a davám sunar pusinu otiram a zniceho nic se ji to udelalo…
Normalni?
Afty nejsou normalni
Je to virova infekce. Sama na ne trpim, tak vim, jakto boli ![]()
Synovi jsem pri UM lahvicky i savicky umyvala jen cistou vodou. Byla to fuska (UM je mastne), ale slo to. Ony ty cistici prostredky mohou situaci zhorsovat ![]()
Dobrý den, chci se zeptat mam 19denni miminko a má po celé pusince afty používám fialku ale připadá mi že to nepomáhá mam o malou strach protože když ji čistím pusinku doma tak na plince ma krev od tech aftu neni to nic? Mam strach