bolave klouby-kolena

Kac
5049
12.2.06 20:43

bolave klouby-kolena

Ahoj,
potrebovala bych poradit. Netyka se to miminka, ale doufam, ze nektera maminka mi poradi.
Letos jsme uz parkrat byli lyzovat a uz me dvakrat ke konci bolely kolena klouby. Nikdy jsem s tim problemy nemela, ani operaci, ani nejake narazeni. Ted jedeme na hory na tyden, budeme tam taky lyzovat a chtela bych predejit nejakym obtizim. Uzivate nejake pripravky, nebo nejaky potravinovy doplnek??? Nebo neco jist co by obsahovalo nejakou latku…nevim?????? Aby kolena nebolela???
Nejsem nejaky super lyzar, jezdim celkem pomalu (muldam se vyhybam), porad se ucim.
Dekuji predem za jakoukoliv radu.
 Kac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
410
12.2.06 21:37

Ahoj Kač,lyžování je na kolena záhul zvlášt jestli je to nárazovka,pokud máš možnost zajdi si na rehabku,at ti ukážou cviky na posílení stehenního svalstva,potravinové doplnky:docela fajn, je žraločí chrupavka a chondro,ale jen jako doplněk kompenzačního cvičení,taky se dá používat tzv.infrapatelární páska,to v případě,že bys měla opotřebovanou chrupavku,zespodu podepře jabko a odlehčí koleni,ale i na předpis se něco doplácí,nejvíc mi vyhovovala infrapatelární bandáž tuším od firmy Rehband.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.2.06 09:13

Ahoj,
diky za radu zkusim tu zraloci chrupavku. A jeste pry je dobry Geladrink, no vezmu oboji a uvidime. Nikdy jsem tento problem neresila, tak me to hodne udivilo. Driv jsem hodne cvicila a zadny problem nebyl.ted uz jen 1tydne, s nasim ditkem to jinak nejde. Diky za radu.
 Kac+H

• Citovat
  • Upravit
321
13.2.06 19:43

AHoj Kac,

já sice problém s kolenem mám větší (byla jsem na operaci), ale na doporučení Dr. užívám Mobilin od Altermedu - obsahuje vše co by měl i dle dalších doktorů - myslím nějaký glukosamin a ten chondroitin. (Tento přípradek náš Dr. cpe každému tohle, nevím proč, ale věřím mu :) )
Bohužel stojí kolem 250 Kč a nejlepší je brát ho 2 měsíce v kuse, takže 3 balení, ale myslím že u všech podobných přípravků je to stejné. Je to prášek rozpustný ve vodě.
 Mája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
18.2.06 01:05

Ahoj,
já zjistila, že mě bolí klouby (kolena a kotníky), když jsem začala chodit na aerobik. Dr mi řekla, že je to nedostatkem vápníku - protože ještě kojím, tak piju každý den alespoň litr mléka a fakt to přestalo!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí