Bolení hráze po porodu

3
15.4.10 13:03

Boleni hraze poporodu

Ahojte holky,jsem mesic po porodu pristi tyden jdu na kontrolu 6nedelich ale chci se zeptat vas.Nasrihavali me,nastrih uz je zhojeny ale mam dny kdy me to strasne boli kdyz si sednu pri chuzi atd..Je to normalni?Myslite ze to za nejakou dobu prestane?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
15.4.10 13:10

Mě když to bolelo cca po měsíci (po porodu to bolelo asi 9dní), tak jsem zjistila, že dole mám bouličku ve stehu. Vymáčka jsem jí a vyjel zahnisaný steh. No ale jinak když je změna počasí, tak tu jizvu semtam cítím :nevim:
Tobě se to ale ještě všechno dává dokupy, neboj to bude vpořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22040
15.4.10 13:18

Neboj se, to je ještě dost brzo, ono se to ještě časem upraví a srovná.
Mně to po prvním porodu trvalo víc než půl roku, než se mi hráz úplně zahojila, ale bylo to po kleštích, takže nástřih byl hodně veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
15.4.10 13:24

Denis já mám po porodu skoro 2,5 roku a sem tam to zabolí a pne,mám to blbě zašité,měla jsem jit asi 8 měsíců po porodu znova na nástřih,to jsem ale odmítla,takže doufám,že při druhém porodu to nějak spraví :roll: měla jsem ale dvojitý nástřih a ještě se to samo potom natrhlo kvůli velké porodní váhy syna a moji uzoučké pánve,ale nikdo to v těhu neřešil :cert: .A pak se všichni divili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
15.4.10 18:20

Denis já nástřih taky cítila ještě tak půl roku po porodu, teprv pak už to bylo v pohodě a cítím taky při změně počasí. Ještě máš čas. Když tak se na kontrole na to zeptej ale v šestinedělí mě to taky ještě dost bolelo. Sednout si na kolo jsem zkusila po 3 měsících a to byl tedy mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
5.12.11 15:38

já jsem po porodu 5měsíců a pořád mě pobolívá.. a o sexu ani nemluvě:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 10:20

AHoj maminky, já sem teda měla velký bolesti v porodnici,bylo to šílený:( Jít na záchod bylo pro mě utrpení a stolice?…o tom ani nemluvně:(byla mi doporučena dubová kůra a moc mi pomohla:-)Doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí