Bolest v pupíku a průjem

24
22.6.21 08:42

Boles v pupiku a prujem

Dobrý den prosim už 2 den mám průjem takový ten normální ale hodně mě bolí v pupiku jsem po laparoskopii cysty a musím podotknout že jsme celý víkend byly u vody a dost jsem se spálila nevíte co s tim než půjdu k lékaři děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1287
22.6.21 09:08

Promin, ale po operaci jit k vode si lehnout do stinku pochopím, ale byt na primem slunci? Snad se ti jeste hoji jizva a pochybuji, ze ti doktor doporucil, chodit někde na verejny bazen nebo nekde jinde do vody, natoz na přímé slunce.? Ja někdy fakt nechapu, jak nekoho muze neco takového napadnout.
Zkus si dat nějaký bylinkovy caj treba hermankovy a na ten průjem si vem nějakou tabletu a jez trochu dietneji. Bricho te může bolet z celkove operace, nevim jak dlouho jsi po ni, me bricho bolelo jeste minimalne tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.6.21 10:59

@Nikca7 jsem po laparoskopii 5 měsíců takže jizva není čerstvá zapomněla jsem dodat pardon

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
22.6.21 11:22
@Anonym 456 píše:
@Nikca7 jsem po laparoskopii 5 měsíců takže jizva není čerstvá zapomněla jsem dodat pardon

Jo takhle, tak to mění situaci :) No, pupik je celkove dost citlivy a obzvlast na sluncr kdyz je tam jizva. Za me si myslim, ze to nebude nic vážného, zkus pupik mazat nějakou bylinkovou mastickou a par dni ho pozoruj, jestli neni vice zarudly nebo jine neobvykle veci. Prujem mas asi z toho spaleni, hned bych nepanikarila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
22.6.21 14:27

@Nikca7 moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie