Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Může to být i špatný šampón, co používáš?
Hlavně to nejhorší je, si to škrábat.
Co třeba zkusit masku z kokosového oleje přes noc? Je to sice trošku bojovka co se polštáře týče ale na jakékoliv kožní problémy mi kokosový olej pomohl.
@Banane18 strašně dlouho jsem si kupovala šampony Balea teď jsem měla panthene a pak schaumu..vrátila jsem se zpět k Balea šamponu ale stejně furt hrůza děs i když si vlasy umyju bez šamponu ![]()
@Anonymní píše:
@Banane18 strašně dlouho jsem si kupovala šampony Balea teď jsem měla panthene a pak schaumu..vrátila jsem se zpět k Balea šamponu ale stejně furt hrůza děs i když si vlasy umyju bez šamponu
Zkus Nivea, ten klasický šampón.
Já jsem alergik na různý silikony a plastiky.
Takže jako sprcháč mám ten klasický nivea (ten tmavě modrý) a jako šampón taky od nivea.
Když používám delší dobu normální sprcháč nebo šampón tak mě to začne svědit až se mi z toho udělá taková hroší kůže právě taky se stroupkama a rychle se mi mastí vlasy.
Ale jako první bych začala s tou maskou z kolosového oleje.
Celkově Balea není dobrá značka.
@Banane18 já právě používám baleu šíleně dlouho vždy jsem s ní byla spokojená..pak jsme zkusila po dlouhé dobe ten panthene a schaumu..právě Nivea mi vlasy šíleně mastila ![]()
Nekupuj si tyhle voňavý šampony a zkus nějaký z lékárny, já tam teď objevila jeden s peelingem, stojí sice 500kč ale už nechci jinej, nemastí se mi po něm tak vlasy a po pár dnech užívání tě peeling zbaví těch stroupků,…
Tak ho zkus, kdyby to byla kvasinka, ta ráda svědí jak čert, tak to zabere
Mám ted velmi čerstvou zkušenost. Hlavně nesnesitelné svědila asi měsíc. Vyzkoušela jsem léky na alergii, různé šampony i mytí jen vodou. Pak děti přinesly zeskolky vši, v ramci prevence jsem se šamponem proti vším umyla taky a najednou je po svedeni. Vši jsem ale neměla. Během toho měsíce mi tu hlavu prohlíželi 3 lidi a nic a neviděli. Teď mi to prohlížeč manžel znovu a zase nic. Ale i tak ten šampon pomohl. Netuším, co to bylo a jak to zmizelo. Ale doufám, že se to nevrátí.
Mohlo by to mít u souvislost s játry, pokud se Vám to šílené svědění objevilo nenadále.
@Evullka ano z ničeho nic
je to něco šíleného chvilkama mám potřebu se šíleně škrábat přijde mi že se proškrábu až k mozku ![]()
Když jsem byla u kožního naznal že to je alergie ale absolutně nevím na co prostě nic nového jsem nezačala používat.
Podle toho co píšete bude problém určitě uvnitř těla. V obchodě ani v lékárně moc kvalitní šampon neseženete, jsou to spíš chemické preparáty plné silikonů. Zaměřte se na přírodní produkty bez silikonů a různých pěnidel.
Moc všem děkuji za rady
dneska ještě ke všemu mám na levé straně týle „bouličku“ která bolí a s tím i část krku ![]()
Dobrý večer, nemáte někdo prosím zkušenost se šíleným svěděním hlavy?
je to něco šíleného přijde mi že se za chvíli proškrabu až na mozek
děkuji
dělají se mi už i strupy byla jsem na kožním Dr mi řekl že to je asi jen alergická reakce na něco co přišlo do kontaktu s mojí pokožkou hlavy a předepsal přípravek ale změna žádná naopak mi přijde že mě už svědí i vrchní čas hlavy