Bolest a křeče střev

Anonymní
30.1.24 21:11

Bolest a křeče střev

Ahoj jdu si pro radu…před Vánoci jsem byla na sonu břicha kvůli bolestem na levé straně břicha podél střev..nikde nic nenašli…jsem objednaná na kolonoskopii na Březen, ale už dva dny mám šílené bolesti celého břicha vč. podbřišku…střeva mě tlačí až do zad až křeče žaludku dnes :zed: takové tlaky a bolesti jsem snad nikdy neměla…byla jsem u dr. vzala crp a moč…v moči lehce krev a zakalená, tak jsem dostala Furolin…no nevím tohle určitě nebude od močáku :zed: máte někdo zkušenost jestli se u Vás neprojevovala nějaká intolerance? cokoliv?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4337
30.1.24 21:32

Tak muzes toho mit vic dokupy zejo…
proc neveris mudr ze nas chyceny mocovy cesty? ono jako krev v moci se jen tak neobjevi a uz vubec ne ze streva 8o
napada me jeste kaminek, ten je hodne bolestivy, ale opet to se strevy nema nic spolecnyho a nebyly by tam ty bakterie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
30.1.24 21:53

Intolerance nezpusobí krev v moči. Močák má svoje diagnózy. Intolerance Ti ale může zhoršovat ten primární problem, plus když je nějaké chronické onemocneni, může, a často to tak bývá, se přidat tzv. sekundární intolerance, většinou to bývá u střev laktóza. Jak jsi na tom s MS, tam je vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
30.1.24 21:57

Ledvinový kámen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.1.24 22:27

@Catalinn no jsem 14 dní po revizi dokonce dvě za sebou po ZT…takže se mi teď vrací hormony a kleca HCG…jinak moje MS bývá silná…ale pravidelná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.1.24 22:28

@medvidka no a já dostala Furolin a je to prý hnus :zed: a ledvinový kámen může dělat, tak bolestivé křeče ve střevě? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
30.1.24 22:31

@maminaAJ já ji samozřejmě věřím, ale proč najednou takové bolesti v celém břiše…chvilku levá strana pak práva :zed: sem tam bodne uprostřed :nevim: pak bolest šílená v levém boku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
31.1.24 07:55
@Sisi1988 píše:
@maminaAJ já ji samozřejmě věřím, ale proč najednou takové bolesti v celém břiše…chvilku levá strana pak práva :zed: sem tam bodne uprostřed :nevim: pak bolest šílená v levém boku

kaminek boli hodne, lidi kvuli tomu konci ve spitale (kdyz se nevyplavi tak se to musi stejne resit), detaily nevim osobni zkusenost nemam, ale meli jsme v rodine a dotycna to popisovala jako nejhorsi bolest v zivote…
nakolik boli rozjety zanet mocovych cest (trebas uz takovy do ledvin) to taky nevim, s tim uz zkusenost mam ale u me ty rozjezdy jsou tak intenzivni, ze ja klusu na pohotovost za 2h a ne za 2 dny :think:
nicmene ATB na zanet mocaku zabiraji celkem rychle, za den uz by se to nemelo horsit, za 2 uz by melo byt zlepseni…
preji at je ti brzo lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
31.1.24 08:14
@Sisi1988 píše:
@medvidka no a já dostala Furolin a je to prý hnus :zed: a ledvinový kámen může dělat, tak bolestivé křeče ve střevě? :zed:

Já tě nechci nějak podceňovat, ale jak poznáš že bolí zrovna střeva? :) Mně bolel celý bok, střílelo to až nahoru do žeber a dolů do třísel, a jelikož to bylo vpravo, tak jsem myslela že je to slepák. Teď mám bloklé záda a bolest úplně stejná jak ten kámen, akorát vlevo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
31.1.24 20:08

@medvidka no samozřejmě si jistá být nemohu, ale tyhle bolesti v celém břiše a tlaky…nadýmání si nemyslím, že je něco jiného :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.24 23:59
@Anonymní píše:
Ahoj jdu si pro radu…před Vánoci jsem byla na sonu břicha kvůli bolestem na levé straně břicha podél střev..nikde nic nenašli…jsem objednaná na kolonoskopii na Březen, ale už dva dny mám šílené bolesti celého břicha vč. podbřišku…střeva mě tlačí až do zad až křeče žaludku dnes :zed: takové tlaky a bolesti jsem snad nikdy neměla…byla jsem u dr. vzala crp a moč…v moči lehce krev a zakalená, tak jsem dostala Furolin…no nevím tohle určitě nebude od močáku :zed: máte někdo zkušenost jestli se u Vás neprojevovala nějaká intolerance? cokoliv?

Resim neco podobneho, ale zatim mi na nic neprisli.

• Citovat
  • Upravit
2241
1.2.24 15:22

Ledviny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.2.24 23:34
@Anonymní píše:
Resim neco podobneho, ale zatim mi na nic neprisli.

To je tedy něco :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast