Bolest a otok pochvy - rady a zkušenosti

208
28.6.23 16:00

Bolest a otok pochvy

Dobrý den,
Byla jsem již 3× u gynekologa s podezřením na kvasinky. Ovšem stěry a kultivace byly negativní. Doktor mi napsal Polygynax, boraxove globule, zkusil i Jenamazol. Vše zabralo max na týden a bolest opět znovu.
Mám občasné pálení při curani, bolest podbrisku ( jako lehké menstruační bolesti).. Jenže menstruaci nemám, zhubla jsem zw stresu.. nyní sw dávám dohromady, ale stále mám nízkou váhu. Co mi je alw hodně nepříjemné a bolestivé tak je oteklý klitoris včetně té “předkožky”.. Vždy to takhle začne a spustí mi to veškeré příznaky co mám..
Napadlo mi, jestli nemám rozházené ph z těch léků a masticek, tak jsem si koupila přímo vaginální probiotika do pochvy.. jenže po nich strašné pálení a další den jsem měla klitoris zase otekly..
je to opravdu hodně nepříjemné. Zkousim i bylinky.. hodně dodrzuji stravu ( pro jistotu kvasinkova dieta) a nic..
Doktor říkal napsat pouze systémová antimykotika, ale ze nevidi důvod, když všechna vyšetření byly v pořádku.. no a twd babo rad, co mám dělat a na koho se dal obratit 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
84
30.6.23 00:00

Ten otok znám, je nepříjemný - boli. Podle mne tam něco mít musíš. To není blby podrazdeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.6.23 00:20

Mám podobné. :roll: Už týden nějaký zánět, mast a globule nepomáhají. Já mám ale celkově, napuchlý klitoris, při čůrání občas štípe, zapíchá atd.. ale při doteku to fakt bolí, svědí, štípe a všechno do jednoho, to samé ale uvniťr pochvy. Bílé výtoky, ale bez zápachu.. Bolest uvnitř, při utíraní nebo mytí a to mám na mytí přímo nějakou,, dezinfekční vodu,,.
:roll: Ms 3 dny zpoždění, přikládám to k tomu, že je asi opožděná nějakým tím zánětem :roll: k doktorovi se mi už ani nechce a čekám a čekám a furt nic nezabralo :roll: Teď jsem teda jeden den nedali nic, mast atd, jestli si s tím tělo neporadí samo, ale zatím teda nic.. Úleva žádná s léčením ani bez. :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa