HPV vir a bolest (pálení)

Anonymní
28.6.23 08:46

HPV vir a bolest (pálení)

Ahoj, je to přesně rok, co mi Dr. zjistil HPV. Kazdeho pul roku chodim na kontroly a je to dobry. Zitra me ceka dalsi. Posledni 4 mesice mam ale porad nejake problemy - paleni, svedeni (na povrchu, uvnitr). Neni to zadna infekce - kvasinky, mykoza. Je to jen pry spatne Ph. Snazim se uzivat ruzne kremy, cipky na spravne Ph. Ale stejne to pomuze na par dni a zacne to znova. Ted uz me boli (pali) sex. A co me jeste pribylo, jsou bradavice, kterych se objevilo za posledni 2 mesice asi 6. Pritel uz ma take jednu, coz je jasny. Nemel jste nekdo neco podobneho? Doktor mi zase rekne, ze to jsou vsechni projevy HPV a ze s tim nejde nic udelat. Jestli to rekne i zitra, jsem rozhodnuta, ze beru kartu a jdu jinam :/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35908
28.6.23 09:10
@Anonymní píše:
Ahoj, je to přesně rok, co mi Dr. zjistil HPV. Kazdeho pul roku chodim na kontroly a je to dobry. Zitra me ceka dalsi. Posledni 4 mesice mam ale porad nejake problemy - paleni, svedeni (na povrchu, uvnitr). Neni to zadna infekce - kvasinky, mykoza. Je to jen pry spatne Ph. Snazim se uzivat ruzne kremy, cipky na spravne Ph. Ale stejne to pomuze na par dni a zacne to znova. Ted uz me boli (pali) sex. A co me jeste pribylo, jsou bradavice, kterych se objevilo za posledni 2 mesice asi 6. Pritel uz ma take jednu, coz je jasny. Nemel jste nekdo neco podobneho? Doktor mi zase rekne, ze to jsou vsechni projevy HPV a ze s tim nejde nic udelat. Jestli to rekne i zitra, jsem rozhodnuta, ze beru kartu a jdu jinam :/

Kartu ti do ruky asi nedá.
Co používáš za prášek na praní? Nemůže to pálení být z toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.23 09:13

@JancaS84 pouzivam stale stejnej, uz nekolik let a hlavne to pali i uvnitr

• Citovat
  • Upravit
12621
28.6.23 09:22
@Anonymní píše:
Ahoj, je to přesně rok, co mi Dr. zjistil HPV. Kazdeho pul roku chodim na kontroly a je to dobry. Zitra me ceka dalsi. Posledni 4 mesice mam ale porad nejake problemy - paleni, svedeni (na povrchu, uvnitr). Neni to zadna infekce - kvasinky, mykoza. Je to jen pry spatne Ph. Snazim se uzivat ruzne kremy, cipky na spravne Ph. Ale stejne to pomuze na par dni a zacne to znova. Ted uz me boli (pali) sex. A co me jeste pribylo, jsou bradavice, kterych se objevilo za posledni 2 mesice asi 6. Pritel uz ma take jednu, coz je jasny. Nemel jste nekdo neco podobneho? Doktor mi zase rekne, ze to jsou vsechni projevy HPV a ze s tim nejde nic udelat. Jestli to rekne i zitra, jsem rozhodnuta, ze beru kartu a jdu jinam :/

Hpv je prusvih vzhledem k veku. Mne gyndar rekl, ze by mel s pribyvajicim vekem zmizet, treba po 45 veku je to hodne rizikove a bere se deloha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.23 09:24

@lilith1 mne je 33, rikal, ze kdyz se to hlida, je to dobre :?

• Citovat
  • Upravit
12621
28.6.23 10:31
@Anonymní píše:
@lilith1 mne je 33, rikal, ze kdyz se to hlida, je to dobre :?

Muj gyndar je desny v tomhle, mne zacal hodne resit tak po 45..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.23 12:01

@lilith1 no ten muj je taky očistec. Dokud jsem nemela tenhle problem tak dobry, ale od te doby co to mam, tak rekne akorat: musite to vydrzet….nebo to je tak hrozny??…zmente intimni mydlo…to je doktor za vsechny penize

• Citovat
  • Upravit
655
28.6.23 12:03

To pálení atd může bejt imunita na chlapa musí se léčit i chlap to z hpv nemá nic společného jinak ty bradavičky se musí řešit u obou partnerů jinak si to budete předávat to je skrz HPV zalezi jaký HPV vyšel urcite to chce řešit podívat se na čípek líp ať víte že je ok atd…necetkat mela jsem 45 HPV - konizace a teď jsem po odebrání dělohy 36 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
30.6.23 00:10

Též trpím dlouhodobe na ty pocity, co popisuješ a též jsem teď v breznu řešila konizaci kvůli hpv. A vypadá to, ze jsem ho v sobě měla opravdu dlouho. Ale mne ty stavy nikdo do souvislosti nedával, takže já věděla ještě větší prd než ty. Někde jsem to četla jako velice okrajovou informaci k hpv, ze muze způsobovat pálení, ale bylo to jen v jednom zdroji, tak jsem si říkala, zda to vůbec spravne chapu, ze to muže souviset. Tak teď mám od tebe aspon potvrzené, ze to opravdu souvisí.

Hele, já byla na konizaci v breznu a cca 3 mesice hsem měla klid. BUD je to tím, ze jsem užívala na hojení cicatridinu (kyselina hyaluronova) a nebo tím, ze virus byl pryč. Ted se mi to zase vrátilo, takze BUD je zpátky virus nebo budu muset nasadit zase cicatridinu. Tak uvidíme. Zatím jsem měla 2 cipky a výsledek zatím není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
30.6.23 08:35

@teeer určitě virus se nevrátí tak rychle ten je v těle v let než začne působit neco a opravdu to pálení neni od HPV ale pokud vám zabrali čípky tak je to něčím jiným stačí si pustit pár reportáži s lékařem Slámou který sám říká že před stav rakovinou je bez příznakový a díky konizaci se ženy vyléčí jediné co se nedá zaručit že konizaci ostatní vir který je v těle ještě možná od toho se dělají testy po konizaci cca rok a podle toho se čípek hlídá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
30.6.23 08:36
@Lenca118 píše:
@teeer určitě virus se nevrátí tak rychle ten je vtěle x let než začne působit neco a opravdu to pálení neni od HPV ale pokud vám zabrali čípky tak je to něčím jiným stačí si pustit pár reportáži s lékařem Slámou který sám říká že před stav rakovinou je bez příznakový a díky konizaci se ženy vyléčí jediné co se nedá zaručit že konizaci ostatní vir který je v těle ještě možná od toho se dělají testy po konizaci cca rok a podle toho se čípek hlídá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
26.8.23 21:40

Ahoj. Doufam ze mi nekdo poradi nebo ze ma nekdo stejnou zkusenost.
Asi pred 9 mesici jsem obdrzela pozitivni vysledek na HPV. S cipkem je vse v poradku. Je to poprve co jsem otestovala pozitivne na HPV a pred hodne dlouhodou dobou mel muj tehdejsi partner bradavicky, takze predpokladam, ze to mam z toho. Ackoliv mi neprijde jasne, ze jsem otestovala pozitivne na HPV virus az ted, ackoliv jsem se potencionalne mohla nakazit pred vice jak 3 lety. Je to mozne? Chci se zaroven zeptat, z niceho nic, pred nekolika lety, jsem zacala pocitovat palivou bolest pri sexu a to pouze v dolni oblasti posevniho vchodu. Ze zacatku to bylo opravdu bolestive, posleze se to trochu zlepsilo, ze byl sex mozny, ale bolest tam vzdy je v prubehu a pak po sexu. Je toto spojene s HPV? Nikde na to nemuzu na internetu nic najit, pouze tady se to parkrat objevilo. Moc se bojim, protoze to by mohlo znamenat ze HPV uz v tom pripade mam nekolik let. Ma nekdo s timto zkusenost, je neco co pomaha? Gynekolozka mi na tu bolest nic moc nerekla, dala mi nejakou masticku kterou dostavaji zeny po menopauze (na tu jsem mlada), rekla mi ze s tim bych spis mela na kozni. Take se chci zeptat ohledne noveho partnera. S mym dlouholetym partnerem uz nejsem a nevim jak postupovat co se tyce seznamovani. Pokud reknu ze mam HPV, tak z toho asi nic moc nebude. Vim ze to ma hodne lidi atd. Ma nekdo tuto zkusenost? Jak jste toto resily? Dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
27.8.23 16:03

@Terkas962 jak píšete HPV má cca 80% lidí teď hodně záleží na tom jaký typ vám vyšel jsou typy které se sledují pak je typ který je agresivní tak bych si nechala udělat lepší vyšetření čípku abys te věděla zda je cipek ok mohla jste to mít klidně od kterékoliv partnera HPV může bejt x let v těle a pokud ho imunita nezničí tak když je tělo oslabené může se projevit pokud máte nový vztah tak bych řekla že řešíte zdravotní problemy a hned bych na nos to nevesela hlavně chlapy jsou přenášecí ne ženy…jejich imunita se toho zbavi rychle 😂…bolest při sexu bych řešila nějakým mazáním, předehra, čípky atd..s HPV to nemá spojitost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí