Bolest a pocit dření při sexu - 18tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.9.20 21:16

Bolest a pocit dření - 18tt

Ahoj holky,

Jsem v 18tt ale už tak 2-3 týdny pociťuji problém. Pokaždé když chceme mít s manželem sex, tak je to bolestivé.
Jde o to, že když dá do pochvy prst nebo penis tak mi to přijde jako kdyby mi z venku otvoru jezdil struhadlem :,( nikdy jsme takový problém neměli. Nevím jak to blíže popsat, pocit jako kdyby měl na penisu po celé délce chlupy, které jsou oholené a dorůstají a ještě k tomu to škrábe i na prokrvené pysky venku, které jsou o to citlivější. Někdy je to zase pocit, jako kdyby mi zároveň s vnějšími pysky pohyboval dovnitř a ven. Blíže to asi popsat nedovedu. :oops: :nevim:

Zkusili jsme vše možné, květové oleje, bio másla na pokožku i kokosový olej ale nic z toho nepomohlo. :oops:

Jenže pokaždé když se na to tak navnadíme a začne to při akci bolet tak to raději “přetrpím” abych prostě už neměla tu potřebu. Jednoduše dočasný celibát je prostě opravdu nemožný protože to oba pořad chceme :) :oops:

Setkal se s tím již někdo? Nebo víte o něčem co by nám pomohlo?? :nevim:
Děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
mackA159
7.9.20 21:17

Pomůže porodit :)

• Citovat
  • Upravit
15995
7.9.20 21:24

Lubrikant. V tehotenstvi je velice bezne, ze je problem se zvlhcenim plus vyssi prokrveni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.20 22:44

Zkusila bych si přečíst něco o vaginální suchosti v těhu. Někde jsem na ti narazila, tak zkus vygooglit 🙂 jinak klasický lubrikant jste zkoušeli?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.9.20 22:52

A nemůžeš mít třeba mykózu? Kdysi se mi stávalo něco podobnýho (ještě před těhotenstvím) a byla to nějaká rozjíždějící se infekce, časem se pak přidaly i další příznaky. A i teď v těhotenství jakmile mám jakoukoli nerovnováhu poševního prostředí, hned se to projeví suchostí právě i stydkých pysků, nejen pochvy. Tak bych se zkusila zaměřit i na tuhle stránku, případně velké množství kvalitního lubrikantu na vodní bázi nás asi vždycky zachránilo, oleje jsou fajn, ale při opravdu velké suchosti se po chvilce „zadřely“.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa