Bolest beder

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kam35
15.1.13 10:29

Děkuji za radu :-)ale z kamarádem jsem se domluvila a dnes jsem se objednala na rehabilitace…jiní řešení fakt nevidím a hlavně bych to nevidržela :( a plánuji další těhotenství, takže bych chtla bejt zas připravená.

• Citovat
  • Upravit
1
16.8.13 22:55

bolest beder

Jednostranna bolest beder prresahujuca do stehna, neschopnost narovnat nohu, pritom bolest pod kolenom. Mozne diagnozy? one side (left) Low Back Pain, unable (or very painful) to straighten, stretch leg, pain below the knee, possible diagnosis? Dakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
16.6.14 19:08

Bolest beder z nachlazení?

O víkendu jsem byla na festivalu a od včera - kdy jsem přijela domů - mě docela hodně bolí bedra. Obě dvě noci jsem se vzbudila tím, že mi byla zima právě v bederní oblasti, protože se mi vyhrnulo triko…může to být tedy nachlazením? (spala jsem ve stanu)
Jak si nejlépe ulevit? Už docela dlouho se nahřívám nahřívacím polštářkem, ale úlevu zatím nepociťuju…nejvíc to bolí, když jdu - cítím každý krok a taky když delší dobu sedím/ležím a pak se zvednu, tak než se to alespoň trošku,,rozhýbe"..chodím jak důchodce a ohnout se skoro nemůžu :roll:
Od ledvin to snad nebude, nezdá se mi, že bych běhala na WC nějak moc často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
16.6.14 19:10

@levandule23 řekla bych, že je to houser :think: jdi k dr, on ti dá pilule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
16.6.14 19:16

@mlsalkaM
To bych se ale nemohla ani narovnat, ne? Zas tak strašné to není, můžu dělat dá se říct vše, ale všechno bolí…co nemůžu, tak se akorát ohnout…skončím v úrovni, kdy mám ruce kousek pod koleny, dál se neohnu…

Teď mě to teda už bolí ikdyž sedím, tak nevím, jestli dál nahřívat, jestli to není tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
16.6.14 19:20

@levandule23 ale mohla, jen to bolí. Vem si brufen nebo něco takového a jdi k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
17.6.14 06:54

Nachlazená záda bolí stejně jako houser, jen to nevystřeluje do nohou.Chce to co nejvíc tepla. Horkou lázeň, prohřívací konskou mast, nahřívací lamlpu a td. Nejlépe nosit pod oblečením kočku. Mast, která je extrémě prohřívací a pomohla by za pár hodin se jmenuje finalgon, ale tu u nás běžně neseženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
17.6.14 17:33

Díky za rady, rozhodla jsem se, že dneska budu ještě nahřívat a pokud se to do zítřka nezlepší, zajdu k té doktorce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
1.5.17 16:13

Chystám se udělat v Uherském Hradišti seminář, kde ukážu jak léčit ploténky a celkově se zbavit bolesti páteře.
Pokud to někoho zajímá, napište mi do soukromé schránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.5.17 16:29

Pomáhá lehnout si na zem, pokrčit nohy a položit si je na něco tak, aby byly v pravém úhlu. A ležet celýma zádama na zemi, tak aby nebyly žádné mezery ani pod rameny a dýchat při tom do břicha. Mně to vždycky pomůže, pak ale za nějakou dobu vždycky cítím jak mi záda křupnou zpátky. On je to jeden ze serie víc cviků na záda, kdybych je dělala všechny asi bych měla záda ok, ale jsem na to moc líná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí