Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No mám teď myšlenky na kýlu, myslíte že může být? kousek pod tím místem mám jizvu po dvou císařích, která je přirostlá, a nad celou jizvou mám typický převis kůže a břicha po dvou těhuleních! včera jsem v leže zkoušela místo prohmatat a na tom místě mě to prostě dost bolelo, bylo to píchnutí. co mám dělat? mám s tím na gyndu? třeba to jsou srůsty! Nebo ta kýla! ale gyndař by měl poradit? ne? a udělat UTZ- jen je mi trapně jak to budu vykládat že bolest je při orgasmu ![]()
Já to mám při zaražených větrech. Taky jsem se starala, venku jsem pochodila, poprděla a byl pokoj. Přeji, ať je to dobré.
@Sibyla0 píše:
@dani24687 jestli řekne těhulení, tak to trapné bude
ne to neřekne, test negativní a beru HA, v březnu jsem byla na prevenčce a vzhledem k tomu že manžel do mě neto, tak těhu není moc možné!
Určitě je to v kompetenci gyndare. I srůsty to byt mohou…on se mrkne a snad tě uklidni
@Anonymní píše:
ne to neřekne, test negativní a beru HA, v březnu jsem byla na prevenčce a vzhledem k tomu že manžel do mě neto, tak těhu není moc možné!
Ehm ehm
No myslim ze je to bud kyla nwbo srust. Kdyz si to kisto prohmatavam tak me to tam strasne picha. Mam z toho srach.
Dobry den. Chci se zeptat stalo se mi to poprve? Ale ne pri oegasmu. Ale spise jsem byla vecer s kamaradkama na kafe, ale vecer a pak mi byla zima. Zimou jsem se trasla najednou mi do bricha. Presneji na prave strane v podbrisku vjela tak strasna bolest. Ale fakt velka nutilo ne zmacknou to misto kde to boli. Po par vterinach to preslo. To bylo nekdy v breznu. Pak se to stalo zase ale tentokrat to bylo pri orgasmu v sede. To bylo nekdy pred mesicem. A vcera se mi to stalo zase. Kdyz mam orgasmus v leze tak to neudela. Co to muze být?