Bolest břicha - prosím o radu

218
21.2.11 08:05

bolest břicha -prosím o radu

Těhulky, jsem temer 15 tyden a od noci me boli n aprave tsrane bricha, nnei to bodava bolest, jak tu nekdo psal, ale spise, jak kdyby mi tam nekdo tlacikl, je to neprijemne. Chtela jsme jet rano k doktorovi a preslo me to, ted me to neboli vubec, tak nechci plasit. Vim, ze se deloha napina atd,mela jste to take tak? Bojim se, abych neco nezanedbala.Moc dekuji a preji krasny den. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
21.2.11 08:30

Já měla celý těhotenství bolesti břicha,doktorka mi vždy řekla že se děloha zvětšuje.Ale v 17.týdnu mě děsně píchalo na pravé straně a vyžádalo si to týdenv nemocnici.Pokud se necítíš zajeď k doktore,ale asi to bude v pohodě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
21.2.11 08:36

Ahoj, myslím, že to bylo napínaní vazů. Taky mě pobolívá občas břicho, tahá, píchá. Tak uvidíš, jak se to bude vyvíjet, pokud by tol byly silné bolesti, nebo bys špinila, tak si skoč k dr, ale jinak myslím, že to je v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
21.2.11 10:55

taky mě bolelo v těhu břicho, z růstu dělohy, hlavně první půlku těhu, to bylo jak MS bolesti,..ale pro klid můžeš zajít k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.2.11 11:53

Budou to určitě vazy, v těhu naprosto normální, mě bolí pořád někde něco, minule mě bolelo břicho tři dny v kuse a šlo mi to do třísel. Někdy se během těhu vyvrbí slepák (ten je na pravé straně), ale to by určitě vypadalo jinak. Pro klid duše si k doktorovi ale samozřejmě zajít můžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
21.2.11 12:27

dekuji moc za prispevky, snad to nic nebude, uz me to neboli,tak doktorovi nepojedu, uvidime, jak to bude ziztram jetse jednou moc dekuji a preji pohodove tehotenstvi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí