Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Těhulky, jsem temer 15 tyden a od noci me boli n aprave tsrane bricha, nnei to bodava bolest, jak tu nekdo psal, ale spise, jak kdyby mi tam nekdo tlacikl, je to neprijemne. Chtela jsme jet rano k doktorovi a preslo me to, ted me to neboli vubec, tak nechci plasit. Vim, ze se deloha napina atd,mela jste to take tak? Bojim se, abych neco nezanedbala.Moc dekuji a preji krasny den. ![]()
Já měla celý těhotenství bolesti břicha,doktorka mi vždy řekla že se děloha zvětšuje.Ale v 17.týdnu mě děsně píchalo na pravé straně a vyžádalo si to týdenv nemocnici.Pokud se necítíš zajeď k doktore,ale asi to bude v pohodě ![]()
Ahoj, myslím, že to bylo napínaní vazů. Taky mě pobolívá občas břicho, tahá, píchá. Tak uvidíš, jak se to bude vyvíjet, pokud by tol byly silné bolesti, nebo bys špinila, tak si skoč k dr, ale jinak myslím, že to je v pohodě ![]()
taky mě bolelo v těhu břicho, z růstu dělohy, hlavně první půlku těhu, to bylo jak MS bolesti,..ale pro klid můžeš zajít k Dr.
Budou to určitě vazy, v těhu naprosto normální, mě bolí pořád někde něco, minule mě bolelo břicho tři dny v kuse a šlo mi to do třísel. Někdy se během těhu vyvrbí slepák (ten je na pravé straně), ale to by určitě vypadalo jinak. Pro klid duše si k doktorovi ale samozřejmě zajít můžeš.
dekuji moc za prispevky, snad to nic nebude, uz me to neboli,tak doktorovi nepojedu, uvidime, jak to bude ziztram jetse jednou moc dekuji a preji pohodove tehotenstvi:-)