Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já mám taky prsa položený na břiše
A bude hůř! Po kojení se to ještě zhorší. A navíc moje poznatky - při prvním těhotenství se mi zdálo, že mám prsa pěkně velký a plný, ale teď při druhým už to tak není.
Chlap na to nic neříká, ale mě to vadí a až přestanu znova kojit, tak jsem rozhodnutá pro plastiku.
A co zpevňující krémy? Asi nic že? No celkem mám z toho strach ![]()
bara2 píše:
Já mám taky prsa položený na břišeA bude hůř! Po kojení se to ještě zhorší. A navíc moje poznatky - při prvním těhotenství se mi zdálo, že mám prsa pěkně velký a plný, ale teď při druhým už to tak není.
Chlap na to nic neříká, ale mě to vadí a až přestanu znova kojit, tak jsem rozhodnutá pro plastiku.
plastika? To je dost peněz, ale kdybych ty penize sr*** taky bych to asi udelala nevim no.
bude mi potom muset stacit pushapka ![]()
ahoj ja teda mela pred tehotenstvim D v tehotenstvi E po porodu az F cele tehotenstvi jsem nosila podprsenku
aby mi neklesla, samozrejme s kosticema … po porodu kojici taky porad s kosticema:) a ted mam puvodni pekny tvar, takze klid!
at si trhne, jemu taky visi
Kremy na strie jsem pouzivala i na prsa jsou, ale ja je prakticky nepotrebovala, jen jsem se mazala detskym olejickem a nosila ty podprdy i na noc ![]()
Každý je na prsa jinak „náchylný“Někteří chlapi neřeší až tak jak vypadají,ale chtějí přirozenost.Jiní by chtěli doma modelku…Jak budou prsa vypadat po těhotenství a kojení,to je vždy s otazníkem.Ale díky hormonálním změnám a zvětšení to nějaké následky ponechá.
Uvažuji o zmenšení prsou-dosti mě to obtěžuje,jsou těžká,pořád je někam roluju…zatím si dodávám odvahu.Kamarádce po operaci dosti hnisaly,každý straší s hroznou bolestí.
Každopádně manžel mě do ničeho nenutí,říká že je spokojený,ale ani mě to nerozmlouvá,protože říkal,že nedokáže posoudit,jak dalece je to pro mě nepříjemné.Když jsem se ptala,co by dělal v mé situaci,tak on by do operace nešel.
Včera jsme na toto téma hovořily se švagrovou-chudák je na tom o dost hůř než já,má prsa větší a když nemá super podprsenku,tak sahají v obyčejné skoro až k pasu.Také říkala,že nad tím uvažovala-a když to slyšel její manžel,tak se zarazil a sdělil,že to v žádném případě,že by si našel jinou.To že by si našel jinou bylo samozřejmě v legraci,ale to že by mu to hodně vadilo,kdyby šla na operaci,to bylo myšleno vážně.Docela jí to sebralo-nečekala takovou reakci,vždy si také v skrytu duše říkala,že by mohla jít na plastiku.
Takže záleží jak se budeš po kojení cítit-jinak nic není nemožný,i když plastické operace nejsou lékem na všechno,tak v určitých případech tvrdím,že jsou nezbytné.
Krémy asi nic, tak naivní nejsem, prostě ty prsa se vytahají, povadnou a už to prostě nikdy nebude to samé. Ale možná že existují výjimky
ale já mezi ně fakt nepatřím. Jasně, push-upka to spraví, ale mě se při prvním těhotenství a následném kojení prostě fakt zalíbila plná prsa a proto se odvažuju do té plastiky, sice je tam hodně proti, ale věřím, že budu spokojená.
No kdybych měla peníze tak bych asi na tu plastiku šla taky.Už teď mám strach jak budu za malou běhat,že si s nima dám pár facek
a to ještě kojím.Ach jo.Push-up by byla řešení,ale velikost 115 D asi jen tak neseženu a jestli jo pak asi bude levnější ta plastika než si nakoupit v každé základní barvě ![]()
Baro-a uvažuješ jen nad modelací,nebo implantáty?Pokud by to byla jen modelace,tak je operace mnohem levnější,méně bolestivá a s minimem rizik.Co jsem studovala fotky a články,tak často postačovala modelace a efekt byl opravdu super.
Taky uvažuju o plastice - zmenšení prsou. jsem docela malá - 160cm a 48kg a prsa 70H,takže mazec no. Čekám až přestanu kojit a pak za půl rok začnu oběhávat doktory, zkusím to uhrát přes pojišťovnu a když ne, tak si to holt budu muset zaplatit, manža mě v tom podporuje,ne že by chtěl mít doma modelku,ale uznává že je to pro mě docela zátěž na páteř.
Zatím teda mám prsa celkem ok, těhu ani kojení (dcerak byla kojená 10m, syn má teď 8m a zatím kojím) je nijak výrazně nepoznamenalo,samozřejmě už nejsou takové pevné jako byly před prvním těhu,ale ani to není žáná katastrofa.
Ahoj holky!
Trápí mě teď otázka co s prsama. Jsem 37tt a prsa mám skoro až na zem. Měla jsem krásné pevné C a teď? Vím že nejsem jediná. Chci se zeptat jak jste se s tím vypořádali a jestli jste používali nějaké zpevňující krémy. A HLAVNĚ CO NA TO VAŠE POLOVIČKY? MAM POCIT, ŽE TOMU MÉMU SE TO ASI TROŠKU NELÍBÍ