Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky,zajímalo by mě jestli je tu některá z vás která je na začátku těhu a špiní.já jsem v 5 týdnu a už pár dní špiním.mám moc strach že to znamená něco špatného.napadlo mě že jestli máte některá něco podobného můžem se utěšovat navzájem a snad to dobře dopadne ![]()
Zajedi si na pohotovost nebo zitra ke svému doktorovi.
Tohle není radno podceňovat. Držím palečky, aby to dobře dopadlo.
ty jo holka jed na pohotovost a nejlepe hned nebo dnes jestli spinis porad.. kamaradka tohle mela na zacatku take a udelala spatne kdyz sla k doktorce po vikendu..
Ahoj,zajela bych si.U prního těhu jsme také špinila a nebylo to nic,ale každá to má jinak.Neboj určitě to bude v pořádku.
jako první ybch už byla na pohotovosti. dají utrogestan a ascorutin a to pomáhá. Pokud to neni jasná krev tak to většinou je ok ale já vždycky hned jela, už pro klid.
Ahoj,já na začatku těhu špinila docela často,a muj dr.mi říkal,pokud to není krev,není třeba se znepokojovat.Taky jsem byla vyplašená,ale měl pravdu.Ted už to ustalo a mam klid.Tuk,tuk,tuk.Na začatku těhu špiní skoro polovina žen.Držím palečky.
Ahojky, holky mají pravdu, já taky krvácela, dostala jsem ascorutin a utrogestan, a bylo to v pohodě. Už jsem prodělala jeden samovolný potrat a u toho to krvácení vypadalo jinak,jasná kvev ve vetším množství. Každopádně bych zašla k doktorovi, pro všechny případy. Hodně štěstí.
Utěšování je o ničem, šup na pohotovost, může to být banalita, ale i začínající potrat.
Já to měla na 8tt a byl z toho hematom na děloze. Ležela jsem týden v nemocnici, dostávala nějaké prášky na zastavení a teď je z toho dvouletý rošťák.
Jeď hned. Já taky špinila a pak jsem za týden měla zamlklé těhu. Už bych nikdy na nic nečekala a hned jela !
Měla jsem to u obou těhu na začátku, pokaždé jsem jela k doktorovi, vše bylo ok, ale za ten klid to stálo, tak šup na pohotovost, držím palce.
Taky jsem v 7.týdnu začala špinit a byl to hematom.Vyžádalo si to týdenní hospitalizaci na gynekologii-brala jsem nějaké léky a pak hematom zmizel…Teď jsem ve 33.týdnu.Držím palečky!
Nechci nijak strasit, ale radsi bych jela na pohotovst…Mela jsem taky spineni a ted uz mam 2 mesice po revizi delohy…Za zeptani nic nedas a dostanes naky prasky…Drzim pesticky, at je vse ok ![]()
ahojte holky,děkuji za rady
k mudr zajedu zítra,stejně si ale myslím že začínající potrat stejně ani mudr neodvrátí.také mám za sebou jedno zamlklé těhu a proto se víc bojím.jen by mě zajímalo zda ten začínající potrat pozná nějak na ultrazvuku,nevíte??
Ahoj Bajčo, tak jak to s tebou vypadá? Kamarádka prožila to samé a bohužel to samovolný potrat byl. Odjela do nemocnice a tam se prcek prostě pomalu pustil, tak jí vyčistili, na utz. to vidět bylo
Držím palce, aby to nebyl tvůj případ ![]()
Ahoj,včera jsem jela k mudr ale on tam nebyl tak pořád nevím na čem jsem.cítím se dobře,už nešoiním ale i tak mám pořád strach ![]()