Špiním a mám strach

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20885
20.2.11 12:18

špiním a mám strach

Ahojte holky,zajímalo by mě jestli je tu některá z vás která je na začátku těhu a špiní.já jsem v 5 týdnu a už pár dní špiním.mám moc strach že to znamená něco špatného.napadlo mě že jestli máte některá něco podobného můžem se utěšovat navzájem a snad to dobře dopadne :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
20.2.11 12:27

Zajedi si na pohotovost nebo zitra ke svému doktorovi.
Tohle není radno podceňovat. Držím palečky, aby to dobře dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
20.2.11 12:30

ty jo holka jed na pohotovost a nejlepe hned nebo dnes jestli spinis porad.. kamaradka tohle mela na zacatku take a udelala spatne kdyz sla k doktorce po vikendu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
20.2.11 12:31

Ahoj,zajela bych si.U prního těhu jsme také špinila a nebylo to nic,ale každá to má jinak.Neboj určitě to bude v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
20.2.11 12:33

jako první ybch už byla na pohotovosti. dají utrogestan a ascorutin a to pomáhá. Pokud to neni jasná krev tak to většinou je ok ale já vždycky hned jela, už pro klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1825
20.2.11 12:38

Ahoj,já na začatku těhu špinila docela často,a muj dr.mi říkal,pokud to není krev,není třeba se znepokojovat.Taky jsem byla vyplašená,ale měl pravdu.Ted už to ustalo a mam klid.Tuk,tuk,tuk.Na začatku těhu špiní skoro polovina žen.Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.2.11 12:42

Ahojky, holky mají pravdu, já taky krvácela, dostala jsem ascorutin a utrogestan, a bylo to v pohodě. Už jsem prodělala jeden samovolný potrat a u toho to krvácení vypadalo jinak,jasná kvev ve vetším množství. Každopádně bych zašla k doktorovi, pro všechny případy. Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
20.2.11 13:09

Utěšování je o ničem, šup na pohotovost, může to být banalita, ale i začínající potrat.
Já to měla na 8tt a byl z toho hematom na děloze. Ležela jsem týden v nemocnici, dostávala nějaké prášky na zastavení a teď je z toho dvouletý rošťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9954
20.2.11 13:13

Jeď hned. Já taky špinila a pak jsem za týden měla zamlklé těhu. Už bych nikdy na nic nečekala a hned jela !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8451
20.2.11 13:37

Měla jsem to u obou těhu na začátku, pokaždé jsem jela k doktorovi, vše bylo ok, ale za ten klid to stálo, tak šup na pohotovost, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
20.2.11 13:45

Taky jsem v 7.týdnu začala špinit a byl to hematom.Vyžádalo si to týdenní hospitalizaci na gynekologii-brala jsem nějaké léky a pak hematom zmizel…Teď jsem ve 33.týdnu.Držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
20.2.11 16:32

Nechci nijak strasit, ale radsi bych jela na pohotovst…Mela jsem taky spineni a ted uz mam 2 mesice po revizi delohy…Za zeptani nic nedas a dostanes naky prasky…Drzim pesticky, at je vse ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
21.2.11 07:52

ahojte holky,děkuji za rady :-) k mudr zajedu zítra,stejně si ale myslím že začínající potrat stejně ani mudr neodvrátí.také mám za sebou jedno zamlklé těhu a proto se víc bojím.jen by mě zajímalo zda ten začínající potrat pozná nějak na ultrazvuku,nevíte??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.2.11 18:56

Ahoj Bajčo, tak jak to s tebou vypadá? Kamarádka prožila to samé a bohužel to samovolný potrat byl. Odjela do nemocnice a tam se prcek prostě pomalu pustil, tak jí vyčistili, na utz. to vidět bylo :cry: Držím palce, aby to nebyl tvůj případ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.2.11 08:12

Ahoj,včera jsem jela k mudr ale on tam nebyl tak pořád nevím na čem jsem.cítím se dobře,už nešoiním ale i tak mám pořád strach :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí