Špiním a mám strach

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
23.2.11 08:14

A zkoušela sis dělat další těhu test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.2.11 08:16

jo zkoušela,dneska a pořád silné 2 čárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.2.11 08:18

Tak buď v klidu, já bych řekla, že to je tvoje poslední menstruace. My se snažili o mimi rok, pak jsem dlabala i nějaký tablety a když už jsme se na to vykašli, tak jsme ani nevěděli, jak jsme otěhotněli. Před dovolenou se mi to opozdilo o 4 dny, ale měla jsem to pak normálně, tak jsem to neřešila a když jsme se vrátili z dovolený, tak už mi bylo nějak divně a na utz. jsme zjistili, že jsme v 7 týdnu, takže jsem měla vlastně i úplně normální průběh „jako menstruace“, když jsem byla těhotná. To bude v pohodě, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.2.11 08:26

jo je fakt že to špinění bylo zrovna v době ms.a ta kamarádka asi nezažila samovolný potrat ale zamlklé těhu.při samovolném to vyjde samo s krví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.2.11 08:30

Ona zjistila těhotenství na testu a než jí doktorka objednala, tak se jí večer udělalo hrozně zle a začala krvácet. Nevím, každopádně mi jí bylo hrozně líto.
Ale jestli špiníš normálně v době MS, tak neboj, :dance: raduj se, uvidíš, že za týden budeš mít klid a po kontrole zjistíš, že na pár měsíců od toho budeš mít pokoj :palec: To je fakt nejlepší věc na těhotenství - žádné měsíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.2.11 09:06

to jo,to máš pravdu,já to neměla ještě i dlouho po porodu a užívala si to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.2.11 09:12

prošpinila jsem a dvakrát silně prokrvácela celé těhotenství, teď máme doma už 8 měsíčního divocha, takže ne vždy to musí znamenat katastrofu. Nicméně, já teda vždycky i při sebemenším špinění jsem jela na pohotovost do nemocnice, třeba i v noci. Za to nic nedáš a aspoň budeš klidnější. Při porodu už jsem znala celý personál nemocnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
23.2.11 09:17

bajco: zajdi urco k doktoru, ja spinila taky v dobe MS a o mimco sem prisla… prosim nepodcenuj to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.2.11 09:21

nechci to podceňovat ale oni s tím stejně nic neudělají.pokud není těhu dobře založené tak je to marné.a za jak dlouho po špinění jsi o mimi přišla?ve kterém týdnu a bolelo tě něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
23.2.11 11:03

nezlob se na mě, ale jak ty můžeš vědět, jestli je tvoje těhu špatně založené. A to že s tím nic neudělají? Něco se dělat dá. Já jsem začala hodně silně krvácet a píchli mi cosi (název už jsem zapomněla), na zastavení krvácení, zabralo to. A na špinění v tomhle tvém týdnu těhotenství ti dají asi Utrogestan, je to pro posílení ženského hormonu na udržení těhotenství. Nevím, proč se tak bráníš tomu zajít si na pohotovost. Šla bych raději třikrát než mít pak celý život výčitky. A upřímně, žádná z nás tady není doktor ani vědma, aby ti dokázala pomoct. Můžeme ti max. říct, jak to bylo u nás. Ale každá jsme přeci jiná. To co platí u jedné nemusí platit u druhé. Takže jestli máš pochybnosti, a to asi máš, protože jinak by si sem nepsala, seber se a běž k doktorovi na ultrazvuk, když bude všechno v poho, aspoň se s miminkem uvidíte :srdce: a hlavně, budeš v pohodě, což hraje tu nejdůležitější roli. Tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
23.2.11 11:08

myslela jsem to jen tak že pokud je to genetické a mělo by se to špatně vyvíjet tak léky určitě nezaberou.doktor mi vysvětloval že špinění v tak brzkém stádiu doktoři ani neřeší tak asi tak.k mudr zajdu v pátek,jinak to nejde,chodím do práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
23.2.11 15:45

Bajčo, ale to pokud.....
Já kdybych neležela týden v nemocnici o ZDRAVÉ mimi bychom přišli, ale díky tomu tady je.
Upřímně se divím, že to necháš jen tak, už jen pro klid bych někam zajela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.11 10:56

ahoj.. asi se zapojuju do diskuze dost pozdě, ale řeším teď úplně stejnej problém.. jsem úplně na začátku těhu a v době ms jsem, pouze jeden den špinila, já jsem teda hned vyrazila za doktorem, protože mi to do telefonu prostě přikázal ať okamžitě přijedu… neřekl mi ale v podstatě nic, protože na utz nic nebylo vidět, ale vzal mi krev, vyšetřil mě a v ponděli jdu znova..ale jsem ráda,že mě aspoň trochu uklidnil, žádný abnormality nenašel a nezbývá než čekat, ale je fakt, že je lepší jít. protože se fakt může jednat o cokoliv, potrácení by tam podlě mě klidně najít mohl… každopádně před 4 měsíci zamlklý těhu a to úplně bez krvácení, bez bolesti, nic. prostě nevím jestli bych si to odpustila nejít na kontrolu a pak by mi doktor třeba řekl, že jsem to zanedbala a tak se teď nemůžu divit tomu, že to dopadlo špatně… hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20885
25.2.11 11:29

ahojky,tak to máš podobný osud,já měla zamlklé v listopadu.dnes jsem byla na kontrole našel mi hematom,který prasknul tak proto dnes krvácím.podle mudr by neměl ohrozit plod,je trošku dál tak uvidím.každopádně mi nakázal klid,klid,klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.11 11:49

já v říjnu. tak to je fajn, žes byla, určitě seš klidnější. snažím se taky být v klidu, ikdyž ono to s prací jde těžko, že. hlavně se snažím myslet pozitivně, ale ne pořád se mi to daří:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí