Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
vendy, to je jasný, že silikonový D-čka, pokud pěkně drží, tak jsou lepší než přírodní. Ty totiž v D-čku už pěkně držet nemůžou, nebo jsem to aspoň nikdy neviděla. A to neříkám, že musí být třeba vytahaný, to vůbec ne.
kožišek:
![]()
po vzoru ruských mužiků… fousy pod opasek…
strčme tam prsivo.
Né.
já hlásím mírný převis již v kvalitě C. Natož teď v E.
Já mám třeba C, ale nějak divně daleko od sebe ![]()
Táák bych chtěla ten „žlábek“, někdy
(asi počkám, až to povolí úplně, třeba je k sobě natlačím
)
Jak vlastně mají vypadat „ideální“ prsa?
![]()
Holky, tak já jsem si taky pořídila implantáty, po kojení ty prsa klesla a zmenšila se. Za sebe můžu říct, že to byla nejlepší investice. Mám ted 75D, taky spávám v podprdě a asi budu pořád, raději budu předcházet tomu, aby to začalo brzo klesat.
Jinak jsem platila se vším i s podprdou 69.000kc
Pipet píše:
Já mám třeba C, ale nějak divně daleko od sebe
Táák bych chtěla ten „žlábek“, někdy(asi počkám, až to povolí úplně, třeba je k sobě natlačím
)
Jak vlastně mají vypadat „ideální“ prsa?![]()
Mam to od sebe, směrem dolů, žlábek vytvořím většinou naprosto nechtěně v šatech na ples… chce to takový ty „trojúhelníkový“… díly na prsa… a na ramínka…
Ale jelikož jsem tvor stydlivý, tak si přes ten žlábek různě házím šálku… ![]()
Jo…
ideální prsa, hm.
tak ty jsem teda fakt jako nikdy neměla. prej eva herzigová v podprsence wonderbra by byla tak nějak ideální
![]()
no prostě kupme si wonderbra (a nebo naškudleme 69 tisíc) a budem vypadat takhle nějak.
´si myslim. ![]()
http://img.dailymail.co.uk/…_468x602.jpg
Ideální prsa-to je těžko specifikovat. Každému se totiž líbí něco jiného, někdo má raději malé, někdo větší a někdo je na mega prsa. Akorát si teda myslím, že by měla být pevná.
Zlatuska píše:
Jo…
ideální prsa, hm.
tak ty jsem teda fakt jako nikdy neměla. prej eva herzigová v podprsence wonderbra by byla tak nějak ideální![]()
![]()
no prostě kupme si wonderbra (a nebo naškudleme 69 tisíc) a budem vypadat takhle nějak. ´si myslim.
http://img.dailymail.co.uk/…_468x602.jpg
By mě zajímalo, jak by to vypadalo bez prádla ![]()
No nic, jdu do sprchy, máme tam velké zrcadlo vedle, tak to omrknu ![]()
Anonymní píše:
Ideální prsa-to je těžko specifikovat. Každému se totiž líbí něco jiného, někdo má raději malé, někdo větší a někdo je na mega prsa. Akorát si teda myslím, že by měla být pevná.
Když v tom je právě ten hlavní prsní pes zakopán…
Pipet…
přeju hodně štěstí. Já stojím zrcadlu zády. tak hlavně když pevně visej…
![]()
Já po třech dětech ,jsem na tom podobně .Měla jsem tak dvojky ,trojky ,podle toho jesli jsem přibrala ,nebo zhubla.Ted mám jedničky ,takové plachétky.Manžel říká,že si je mam srolovat a sepnout kolíčkem na prádlo.Ale bere to s humorem .On je dolnák .
sthan píše:
Já po třech dětech ,jsem na tom podobně .Měla jsem tak dvojky ,trojky ,podle toho jesli jsem přibrala ,nebo zhubla.Ted mám jedničky ,takové plachétky.Manžel říká,že si je mam srolovat a sepnout kolíčkem na prádlo.Ale bere to s humorem .On je dolnák .
vendy111 píše:
bara2 : já tedy mám D a není to nic strašnýho! ale ono D přirodní a D silikonové je asi rozdíl
D jsem měla do 25 ti a chodila jsem i bez podprdy ale 6× týdně jsem cvičila a plavala.Hodně ženskejch se ve sprchach ptalo,jaky mam implantaty,že vypadaj tak krásně.Ale bývávalo…Menší prsa se udrzujou líp,ale dneska ženský necvičej a visí jím malý i mladejm.
lemaz píše:
Ať si chlapi trhnou nohou. jim to také převážně visí.
Zdravím, nic se tím netrap, mně příjdou povislá prsa přitažlivější…