Nemoc na konci těhu

144
20.2.11 18:17

nemoc na konci těhu

Ahoj maminky, chtěla bych se poradit. Mám týden do porodu a a od včerejška jsem strašně nachlazená. Strašná rýma, bolest v krku a celkově mě je hrozně.Asi chřipka.Teplotu naštěstí nemám. Poradíte mi někdo, co bych si na to mohla vzít…citron ani med nepomáhá, v lékárně mě nic nedali, že nic nemůžu. Nejvíc se bojím, že mě to teď chytne a sama na sobě cítím, že v tomto stavu bych ten porod nedala. Takže se toho musím, co nejdříve zbavit :-( A malé se to asi taky moc nelíbí, dává to značně najevo :cert: Předem díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
20.2.11 18:21

Ahoj taky jsem byla nastydlá.Bohužel můžeš asi jen paralen.Ten jsem si brala a čaj s citronem.Hlavně odpočívej a snad se toho brzy zbavíš.Přeju brzké uzdravení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.2.11 18:27

já bych ještě pila Vincentku, na nachlazení je fakt suoer, k tomu i inhalace z ní můžeš udělat aby ti bylo líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
20.2.11 19:14

Já měla tento týden 39 horečku a normálně jsem dostala antibiotika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
20.2.11 20:40

Tak já mám 3týdny do porodu a taky od včera je mi nějak blbě, cítím, že na mě něco leze :-( tak odpo jsem si dala paralen a zalezla s malým do pelechu, jinak piju čaj citron med zázvor na litry a cucám halls bonbony a homeovox, jinak si taky neumim představit v tomhle stavu rodit, tak snad mimi ještě chvíli vydrží

ať je brzy líp!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
20.2.11 22:07

Děkuji za rady..ale stejně skočím za obv.dr. začala jsem kašlat a boléí mě na plících, což není dobré.nemám krční mandle, tak mě to jde hned všechno dolů. :cert: tak jsem zvědavá, nevím, jestli je lepší, když je malá v tomto stavu ještě v bříšku, nebo kdyby byla už na světě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
21.2.11 18:52

Ahoj, rady od holek jsem ti taky chtěla napsat. Zrovna před týdnem jsem se vyléčila ze 14-ti denní chřipky. Prolévala jsem se čajem s citrónem a medem, hory ovoce a pořád jen v posteli. Jinak jsem pila i šťávu z citrónů ( 2 citróny denně ) :-? . Taky jsem byla u obvoďáka, ale bohužel mi nic neporadil :roll: . Spíš jsem měla rady od sestřičky z gynekologie :-)
A jak si dopadla ty u doktora? Poradil ti něco?
Jinak ti to teda vůbec nezávidím, nedokážu si představit, že bych měla rodit ve chvíli, když jsem byla nemocná, dělalo mi problém zajít si i na WC, byla jsem slabá jako snad nikdy.
Přeji brzké uzdravení a rychlý porod.
Zuzka 38tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
21.2.11 18:54

A taky mi bylo řečeno gynekologem, že když už je mimi tak velké že mu nachlazení maminky nemůže ublížit, nejhorší je první trimestr. Tak snad to bude pravda.
Zuzka 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
21.2.11 19:33

Tak jsem vyfasovala antibiotika, protože mám zánět dutin a zánět průdušek :roll: řekla mi, že mě to musí napsat, bez toho se nevyléčím, tak jsem volala i gyn.dr.,.. že to nechci kvůli malé brát a řekla, že už je to konec těhu, že to už neva…ale ještě jsem si ten prášek nevzala, nechce se mě do toho :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
21.2.11 20:15

Danielo, vůbec se ti nedivím, že se ti do těch tabletek nechce, taky bych asi přemýšlela zda je brát :-(
Tak snad bude brzy lépe.
Zuzka 38tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
22.2.11 20:43
Daniellla píše:
Tak jsem vyfasovala antibiotika, protože mám zánět dutin a zánět průdušek :roll: řekla mi, že mě to musí napsat, bez toho se nevyléčím, tak jsem volala i gyn.dr.,.. že to nechci kvůli malé brát a řekla, že už je to konec těhu, že to už neva…ale ještě jsem si ten prášek nevzala, nechce se mě do toho :nevim: :nevim:

Tak jak jsi na tom? Je to lepší? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
2.7.19 08:49

Ahoj maminky, potkalo mě taky trápení s nemocí na konci těhotenství. Minulý týden marodila dcera s virózou. Já jsem byla v pohodě, ale od včerejška se zdá, že se to u mě rozjíždí. Bolí mě celý člověk, kýchám, škrábe mě v krku, mám bílý povlak na jazyku, teplota lehce přes 37. Cucám Vincentku pastilky, kloktám, polehávám co to jde, ale mám doma 4-letou holčinu, takže žádná sláva. Bojím se, aby se mi do toho nerozjel porod, protože mi před pár dny už odešla zátka. Dneska jsem měla jít na kontrolu, ale vzhledem ke svému stavu jsem se přeobjednala na pondělí. Jsem ve 37. tt. Co vám nejvíc pomohlo na virózu v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.7.19 08:55

Mě na bolest v krku pomohla propolisova tinktura (kloktat) a ležet. Poproste kamarádku, manžela, babičku o hlidani ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
2.7.19 09:00

Paralen, Vitamín C, kapky do nosu můžeš, i Stoptussin, Septilen (na krk, smí se v těhotenství), hlavně ležet, hodně pít, 4 letá už se celkem zabaví bez asistence, požádat někoho, aby zajistil dodávku jídla, tady asi otec :palec: Někdo takový asi bude, když jsi těhotná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1316
2.7.19 09:12

Já měla taky nedávno bolest v krku a rýmu.. (36tt)Drželo se mne to celkem dlouho aspoň týden..kloktala jsem sůl s vodou a do nosu kapky s mořskou soli a hodně odpočívala..ono když se toho v těhotenství moc nemůže to je těžký no :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí