Bolest břicha v 6tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
janca21peta25
20.2.11 18:11

bolest břicha

chtěla jsem se zeptat zda máte někdo skušenosti s bolestmi břicha v 6tt byla jsem u gynekologa a ten mi bez vyšetření řekl že je to normální nic víc mi k tomu neřekl jenže já mám pořád hrozný strach v září 2010 jsem potratila v 10tt tak se bojím že by to mohlo dopadnout dtejně v noci to bolelo tak že jsem se nemohla ani otočit a dnes už nic.máte někdo podobný nebo stejný problém?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
20.2.11 18:36

Tak já měla bolesti břicha skoro celé těhotenství :-( Byly ty samé jako když mám dostat menstruaci,doktorka mi pak předepsala magnesium,ale nijak to nepomohlo.Asi to k těhotenství patří :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.2.11 19:07

Janca: Ahoj, já tohle mělá do minulého týdne, až skoro křeče to byly, taky jsem měla strach, ale doktor mi řekl, že je vše ok, že se jen zvětšuje děloha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
20.2.11 19:39

Ahojky i já jsem měla bolesti jako bych to měla dostat, skoro celé těhotenství. Kolem 28tt jsem byla týden v nemocnici, tam mi dávali magnesium v kapačkách i v lécích a donosila jsem v pohodě, rodila jsem v 39+4tt. Mě doktor ale vyšetřoval jestli nejsem otevřená..... držím palce ať je vše v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
20.2.11 20:05

Ahoj, mě také pořád bolelo břicho, nejvíc do cca 10-12 týdne. Občas jako na Ms, občas různé tahání. Všeobecně se říká, že by to neměly být velké křeče. A hlavně když nešpiníš, nebo tak, tak bych se nebála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
20.2.11 21:17

já nechci sejčkovat, ale od doktora bych bez vyšetření neodešla, pokud bych měla strach, že je něco v nepořádku. mě doktor ujišťoval že je vše v pořádku a na prohlídce zjistil, že je miminko už 14 dní mrtvé, proto ty bolesti, a nešpinila jsem ani jeden den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janca21peta25
20.2.11 21:23

tak já už jsem si tet nasla nového lékare zítra se k němu chystám protože mám i pachnoucí výtoky a ty podle stávajícího doktora jsou normální ale v diskuzích píšou že ne tak uvidím co mi řeknou jinde.

• Citovat
  • Upravit
377
26.2.16 19:12

Jsem v začátku a dost mě bolí břicho..většinou prospim celý den..k doktorovi jdu v uterý, doufam že bude vše v pořádku. Nešpinim, jen mě občas bolí, tahá, bodá v břiše..hlavně když prijdu z prace… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí