Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To se takhle těžko určuje
pokud dr. nic nenajde je možné že ji pošle na nějaké vyš. do nemocnice ![]()
Je klidně možný, že ji pošle na pozorování. Ale určitě udělá odběry, prohmátne a pošle na ultrazvuk. Pokud ji teda nebolí v podbřišku, to by byla práce spíš pro gynďáka.
A ještě jsem zapomněla zmínit, že většinou to jsou křeče.
Příspěvek upraven 01.04.18 v 19:53
Moje kamaradka taky mela neustale bolesti bricha, ji jak protrzena a nepribere ani deko, na zachod chodi 2× tydne. Byla na vsemoznejch vysetrenich - a nic. Takze asi nervy ![]()
@smilegirl7 píše:
@Verun83 Na testech lepku byla a nenašli nic špatného.
Dobre, a zkouseli jste to?
Já tím trpěla a trpím několik let, vysadila jsem mléko (u mě je i potvrzená intolerance laktózy a dalších cukrů), omezila sladkosti, koupila jsem si i food detective a snažím se řídit výsledky. Je mi většinou líp. Navštívila jsem i hromadu lékařů, ale většina mi nic neřekla. Zkoušejte to, doporučuju alergologii a gastroenterologii. Na pozorování v nemocnici jsem nebyla, ale nevím, jak u mladistvých ![]()
Tak nemusí do nemocnice, spíš bych to viděla na odeslání na gastroenterologii.
Čeká vás kolečko vyšetřeni. Do nemocnice by ji poslala při akutním problému. Já měla v šestnácti dvanácterníkové vředy.
Ahoj, chtěla bych poprosit o radu. Dcera (17let) trpí častými bolesti břicha. V úterý jde k dětské praktické lékařce. Bolesti mívá často a opravdu nevíme proč. Někteří říkají, že to může být žaludek jiní, že zase to je z nervů. Dcera trpí někdy cystami, ale nezdá se nám, že by to byla cysta. Nicméňě uvidíme. Chtěla jsem se zeptat, je možné, že dceru pošle do nemocnice na pozorování? Když v momentální chvíli zrovna bolesti mít nebude, tak je možné že si jí tam třeba nechají na pozorování či na některé vyšetření? Byla bych vděčná za Vaše rady či názory.
Děkuju a přeju hezký den.