Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě bolelo jakoby pod žebry. Ono už je miminko hodně velké a všude tam tlačí…
Cítila jsem úlevu jen když jsem si lehla na záda.
Nepálí tě třeba žáha?
Nebo netlačí tam miminko už víc?
Muj malý je teď nejvíc akční právě pod žebry a v podbřišku necítím vůbec nic.. tak třeba jestli to tam není namožené.. mám ho hlavou dolů tak záleží v jaké poloze máš miminko.
Ono ten 3.trimestr je sám o sobě už dost náročný.. tak zlepšení bude asi až po porodu ![]()
@Markéta188 taky mě bolí pos zebry někdy to je fakt hrozný a co to bylo u vás za bolest ja mam pocit jak kdyby mě zevnitř to břicho palilo ![]()
@ArturkaB vůbec nevím čím to může být občas tam malého cítím ale spis jen když sedím nebo ležím jinak v leze je většinou na druhé straně
@Nikol294 Taky sem to mela ke konci u vsech trech tehotenstvi… vylozeme paliva bolest… nikdy sem to ale nijak neresila a brala to tak, ze asi jak je tam vse napnute, tak nervova bolest… po porodu to vzdy zmizelo.
@Agrion ja to řeším protože občas je to vážně velká bolest a nevím co s tím proto aspoň pro uklidnění se ptám jestli to někdo neměl podobne no ![]()
To bude žáha. Já o ní jinak nevím, ale v těhotenství děs. A někdy to pálí jakoby žaludek.
To bude žáha. Já o ní jinak nevím, ale v těhotenství děs. A někdy to pálí jakoby žaludek.
Ahoj jej tu někdo koho bolí břicho v horní části v 3 trimestru?? Bolí to i dole ale spíš nahoře zea mam takový pocit jakoze to pálí v tom břiše je to normální lékaři nic na me zvláštního nenašli takže já nevím co to může být může takto bolet děložní vaz odpovězte prosím děkuji