Bolest břicha v 3. trimestru

Anonymní
4.2.22 12:50

Bolest břicha v 3 trimestru

Ahoj jej tu někdo koho bolí břicho v horní části v 3 trimestru?? Bolí to i dole ale spíš nahoře zea mam takový pocit jakoze to pálí v tom břiše je to normální lékaři nic na me zvláštního nenašli takže já nevím co to může být může takto bolet děložní vaz odpovězte prosím děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6576
4.2.22 13:13

Mě bolelo jakoby pod žebry. Ono už je miminko hodně velké a všude tam tlačí…
Cítila jsem úlevu jen když jsem si lehla na záda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
4.2.22 13:15

Nepálí tě třeba žáha?
Nebo netlačí tam miminko už víc?
Muj malý je teď nejvíc akční právě pod žebry a v podbřišku necítím vůbec nic.. tak třeba jestli to tam není namožené.. mám ho hlavou dolů tak záleží v jaké poloze máš miminko.
Ono ten 3.trimestr je sám o sobě už dost náročný.. tak zlepšení bude asi až po porodu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
4.2.22 13:16

@Markéta188 taky mě bolí pos zebry někdy to je fakt hrozný a co to bylo u vás za bolest ja mam pocit jak kdyby mě zevnitř to břicho palilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
4.2.22 13:19

@ArturkaB vůbec nevím čím to může být občas tam malého cítím ale spis jen když sedím nebo ležím jinak v leze je většinou na druhé straně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
4.2.22 18:42

@Nikol294 Taky sem to mela ke konci u vsech trech tehotenstvi… vylozeme paliva bolest… nikdy sem to ale nijak neresila a brala to tak, ze asi jak je tam vse napnute, tak nervova bolest… po porodu to vzdy zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
4.2.22 20:36

@Agrion ja to řeším protože občas je to vážně velká bolest a nevím co s tím proto aspoň pro uklidnění se ptám jestli to někdo neměl podobne no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
5.2.22 18:20

To bude žáha. Já o ní jinak nevím, ale v těhotenství děs. A někdy to pálí jakoby žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1540
5.2.22 18:20

To bude žáha. Já o ní jinak nevím, ale v těhotenství děs. A někdy to pálí jakoby žaludek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí