Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky,
mám dotaz jsem ve 30 týdnu těhotenství a asi 2 měsíce mám dost bolesti třísel a stydké kosti vím že je to normální mluvila jsem o tom i s Dr. musím jen vydržet
jen mě docela bolí i břicho od pupíku dolů mám ho pořád tvrdý a bolí jako bych hodně posilovala a měla namožený svaly..myslíte že je to normální? nejvíc to cítím při chůzy a v noci když se otáčím v posteli tak to kolikrát ani nejde.Ta bolest je pořád stejná ani se nezvětšuje ani nesnižuje…máte s tím někdo zkušenosti? jsem docela nervozní. Díky moc
Tak to mám stále, mňa brucho bolí už od 5. mesiaca, neprejdem ani do obchodu 200m bez prestávok. Na prehliadkach všetko OK, tak musím len vydržať, ešte mesiac a budem mať konečne po tých bolestiach
Myslím, že niektoré to tak máme, aj keď v mojom okolí to žiadna tak nemala. Tak vydrž ![]()
To máme úplně stejné, někdy když se v noci otočím, rozdýchávám to 10 minut, jak to bolí. Stejně, když chvilku sedím a vstanu, když chodím nebo při sexu. Začalo to v pátém měsíci a trvá, už se těším na porod ![]()
@Kamčí1 Magnézko jsi zkusila? Aspon na to tvrdnutí břicha mi doktor doporučil dvě tablety denně..
Jsem ve 30.týdnu a už 2den mám bolesti břicha, ale ne podbřišek, ale v horní části břicha - hned pod prsy…nevíte co to může být? Bolí to pořád stejně i když chodím i když sedím… Jestli mám mít strach nebo raději zajít na prohlídku na gyndu? díky
Ahoj, jsem na tom stejně začlo to včera - nemůž eto být tím že ted někdy by se mělo dítě uložit do polohy hlavou dolů???
Raději jdu zítra na prohlídku, ať jsem klidnější…mám strach, že by to mohl být i žaludek…nevím, uvidím zítra, dám vědět. ![]()
Ahoj jsem prvorodicka a uz mam od vcerejska bolesti bricha silne a podbrisku a vystrelujeme to do zad?30+5tt