Bolest břicha ve 30.týdnu

68
12.11.12 15:21

Bolest břicha ve 30.týdnu

Ahojky holky,
mám dotaz jsem ve 30 týdnu těhotenství a asi 2 měsíce mám dost bolesti třísel a stydké kosti vím že je to normální mluvila jsem o tom i s Dr. musím jen vydržet :) jen mě docela bolí i břicho od pupíku dolů mám ho pořád tvrdý a bolí jako bych hodně posilovala a měla namožený svaly..myslíte že je to normální? nejvíc to cítím při chůzy a v noci když se otáčím v posteli tak to kolikrát ani nejde.Ta bolest je pořád stejná ani se nezvětšuje ani nesnižuje…máte s tím někdo zkušenosti? jsem docela nervozní. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
886
12.11.12 16:46

Tak to mám stále, mňa brucho bolí už od 5. mesiaca, neprejdem ani do obchodu 200m bez prestávok. Na prehliadkach všetko OK, tak musím len vydržať, ešte mesiac a budem mať konečne po tých bolestiach :dance: Myslím, že niektoré to tak máme, aj keď v mojom okolí to žiadna tak nemala. Tak vydrž :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
12.11.12 18:35

To máme úplně stejné, někdy když se v noci otočím, rozdýchávám to 10 minut, jak to bolí. Stejně, když chvilku sedím a vstanu, když chodím nebo při sexu. Začalo to v pátém měsíci a trvá, už se těším na porod :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
13.11.12 01:02

@Kamčí1 Magnézko jsi zkusila? Aspon na to tvrdnutí břicha mi doktor doporučil dvě tablety denně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
13.11.12 04:51

Magnézko beru :-) Holky díky moc hned jsem klidnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavi.84
14.2.13 17:40

Jsem ve 30.týdnu a už 2den mám bolesti břicha, ale ne podbřišek, ale v horní části břicha - hned pod prsy…nevíte co to může být? Bolí to pořád stejně i když chodím i když sedím… Jestli mám mít strach nebo raději zajít na prohlídku na gyndu? díky

• Citovat
  • Upravit
852
15.2.13 09:06

Ahoj, jsem na tom stejně začlo to včera - nemůž eto být tím že ted někdy by se mělo dítě uložit do polohy hlavou dolů???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavi.84
18.2.13 07:59

Raději jdu zítra na prohlídku, ať jsem klidnější…mám strach, že by to mohl být i žaludek…nevím, uvidím zítra, dám vědět. :)

• Citovat
  • Upravit
18.2.13 10:49

Ahoj jsem prvorodicka a uz mam od vcerejska bolesti bricha silne a podbrisku a vystrelujeme to do zad?30+5tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí