Bolest čípku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
426
1.2.12 15:37

bolest čípku

Ahojki, moc prosím o zkušenosti. Jsem v 15 týdnu a už 14 dní mě bolí a tlačí v podbříšku, někdy i okolo pupku, je to jakoby píchání někdy i mírná nárazová křeč a hlavně mám pocit bolesti čípku, jako by mě za něj někdo tahal. takový tlak. byla jsem před týdnem u lékaře a vše je prý ok, zánět neviděl, čípek je celý zavřený a dal mi magnosolv 2× denně. poradnu mám až za týden tak se snažím nehysterčit a nejít dříve. mám ale hrozný strach co to může být, když sedím dlouho, tak mě to začne i v tom čípku píchat, ale jak si lehnu po chvíli se to uvolní. v noci mě nebolí nic. Co by to mohlo být???? stalo se to tasky někomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
1.2.12 15:41

čípek se může otvírat i zevnitř, asi bych zkusila požádat o vnitřní přeměření utz. Nemáš povolené pánevní dno?
Ty pocity mi přijde, jako když později v těhotenství miminko naléhá na dno dělohy, což v tomto týdnu mi ale přijde jako ne úplně reálné, vždyť má tak 200-300g :nevim:
Pokud to přechází v leže, tak hlavně ležet, možná si i pod zadek strčit polštář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
1.2.12 15:49

Vnitřní ultrazvuk taky dělal, čípek je dlouhý 4,3cm a i zevnitř plně zavřený. nešpiním ani nekrvácím… tak jsem z toho nešťastná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.2.12 15:52
Amy88 píše:
Vnitřní ultrazvuk taky dělal, čípek je dlouhý 4,3cm a i zevnitř plně zavřený. nešpiním ani nekrvácím… tak jsem z toho nešťastná

Tak v tom případě je to v pohodě ;) Těhotenství zkrátka bolí :lol: Někoho dřív, někoho později. Může to být rozestupující se stydká spona, což je naprosto normální, pánev se tím rozšiřuje a připravuje na porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
1.2.12 16:02

jo? tak to mě trochu uklidnilo. měla jsem strach jestli nemám nějaký zánět, měla jsem totiž před 3 týdny zánět čípku, ale kdyby byl někde v děloze nebo na vaječnících to by šlo poznat podle utz??? a taky chodím co 10 minut na malou, ale né jen tak trošku, ale proudem…? i v noci je to často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí