Bolest dole ve 30. tt

3347
31.1.12 12:43

bolest dole

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat mám už asi měsíc bolesti tam dole, jakoby mě bolela stydká kost. jsem 30 t a je nejspíš normální že se mu tam něco roztahuje doktorka říkala že je vše v pořádku, ale i přesto mi přijde jestli to není moc brzy když už to trvá měsíc. Bolí mě i kyčle i když je tedy divné že hlavně ráno když se vyspím. nejsou nějaké cviky které by mě ulevili? Budu ráda za každou zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2419
31.1.12 12:49

Mam stejny problem a to jsem v 22tt a mam to uz tak mesic. Je to ok. Po spani sem to mela taky horsi ale zkus si dat polstar ja mam kojici mezi nohy musis mit podlozena kolena i kotniky jinak te budou bolet nohy. Rano te to vubec bolet nebude a nebo jen trochu zkus to vim jak se citis chodim jak prokopnuta jak to boli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
31.1.12 12:52

A co budeš říkat až budeš 36tt? :mrgreen: je to v poho,pokud ti to mudra řekla tak je to o.k.

• Citovat
  • Upravit
3347
31.1.12 12:54

Říkat nebudu nic, vydžet to musím ale když to jde si ulevit tak proč ne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
31.1.12 13:06

Taky jsem to tak měla, je to normální. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
31.1.12 13:31

Ahojdá holčiny,nebojte já to měla taky,je to hooodně nepříjemný ale vydržte,bude ještě hůř))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8125
31.1.12 13:33

Hlavně jeste vitamínky ,je to důležité hlavně pro vaše tělo,mimi vám sebere co může,takže potřebujete doplnit vy něco))))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
31.1.12 13:41

Je to normální, bohužel :D
A jak psala Raďulka, na ty kyčle taky doporučuju vypodložit se ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
31.1.12 13:48

Taky to tak mám. Začalo mi to asi před týdnem a celou dobu trvá. A nedělám si iluze, že se to do porodu zlepší, spíš jsem smířená s tím, že to bude horší a horší. Chodím jak kačer (i ten je proti mě modelka :mrgreen: ), bolí celej spodek jak silná menstruace, do toho bolesti v tříslech (prý křečáky), křížové bolesti.........to by člověk mohl pokračovat kdo ví kam. Ale za toho drobečka mi to stojí :palec: a beztak s tím nic moc nenadělám.

Možná by ti pomohlo chodit na cvičení pro těhu. Mě to dr. ze začátku doporučovala, ale nakonec jsem měla nařízenej klidovej režim, tak z toho sešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
31.1.12 15:09

holkx všem děkuji za radu a podobně postiženým ať nás to tolik netrápí :O)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí