Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat mám už asi měsíc bolesti tam dole, jakoby mě bolela stydká kost. jsem 30 t a je nejspíš normální že se mu tam něco roztahuje doktorka říkala že je vše v pořádku, ale i přesto mi přijde jestli to není moc brzy když už to trvá měsíc. Bolí mě i kyčle i když je tedy divné že hlavně ráno když se vyspím. nejsou nějaké cviky které by mě ulevili? Budu ráda za každou zkušenost ![]()
Mam stejny problem a to jsem v 22tt a mam to uz tak mesic. Je to ok. Po spani sem to mela taky horsi ale zkus si dat polstar ja mam kojici mezi nohy musis mit podlozena kolena i kotniky jinak te budou bolet nohy. Rano te to vubec bolet nebude a nebo jen trochu zkus to vim jak se citis chodim jak prokopnuta jak to boli
A co budeš říkat až budeš 36tt?
je to v poho,pokud ti to mudra řekla tak je to o.k.
Říkat nebudu nic, vydžet to musím ale když to jde si ulevit tak proč ne. ![]()
Ahojdá holčiny,nebojte já to měla taky,je to hooodně nepříjemný ale vydržte,bude ještě hůř))))))
Hlavně jeste vitamínky ,je to důležité hlavně pro vaše tělo,mimi vám sebere co může,takže potřebujete doplnit vy něco))))))))
Je to normální, bohužel ![]()
A jak psala Raďulka, na ty kyčle taky doporučuju vypodložit se ![]()
Taky to tak mám. Začalo mi to asi před týdnem a celou dobu trvá. A nedělám si iluze, že se to do porodu zlepší, spíš jsem smířená s tím, že to bude horší a horší. Chodím jak kačer (i ten je proti mě modelka
), bolí celej spodek jak silná menstruace, do toho bolesti v tříslech (prý křečáky), křížové bolesti.........to by člověk mohl pokračovat kdo ví kam. Ale za toho drobečka mi to stojí
a beztak s tím nic moc nenadělám.
Možná by ti pomohlo chodit na cvičení pro těhu. Mě to dr. ze začátku doporučovala, ale nakonec jsem měla nařízenej klidovej režim, tak z toho sešlo.
holkx všem děkuji za radu a podobně postiženým ať nás to tolik netrápí
)