Pomalu rostoucí hcg

31.1.12 11:33

Pomalu rostoucí hcg

Ahoj, mám dotaz. PM jsem měla 25.12.2011. V sobotu jsem začala více špinit a měla bolesti v podbříšku. Tak mě přítel kolem 9 večer odvezl na pohotovost. Na UZ zatím nic vidět nebylo, vzali mi hcg (195,5) a pozvali na kontrolu v pondělí. V pondělí jsem měla hcg 243. Na UZ pořád nic, jen vysoká sliznice…Pokud do středy hcg nezačne více stoupat, čeká mě výškrab :,( Je šance že začne stoupat? Nemohlo v to pondělí být tak málo stouplé, kvůli tomu že v sobotu mi ho brali večer a pondělí hned ráno? Bolesti mám jen semtam a nešpiním už vůbec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
307
31.1.12 11:38

Ahoj, středa rozhodne - hcg může rychle narůst. Je to teprve měsíc od PM, dej vajíčku čas. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
31.1.12 11:45

Určitě je šance že začne stoupat! Mě doktoři nedávali naději-říkali že to bude mimoděložní, že to stoupá pomalu a pak to najednou letělo nahoru tak jak mělo. Držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.12 11:48

Děkuji, snad vyletí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7547
31.1.12 12:01

Měla jsem tohle taky pomalu stoupající HCG a na ultrazvuku jen vysoká děložní sliznice a vyklubalo se z toho biochemické těhotenství, budu držet palečky, aby ti to začalo hezky stoupat a bobísek se zahnízdil tam kde má :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
15.5.12 22:09

Holky prosím co si myslíte o těhle hodnotách? 9.5. 67, 11.5. 117 a 14.5. 197
Píšu to do víc diskuzí,chci slyšet nazory-dobré i špatné konce. Mám strach. Myslíte,že je to moc zlé? Jsem 5tt. Díky za odpovědi. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.15 19:52

Hcg a podezření na mimodelozni

Ahoj, co myslite, v uetry hcg 212 a ve čtvrtek 362,neni nic videt.dr ne strasi a zítra musim do nemocnice na velky utz protoze jsem odmitla jit do spitalu lezet, kdyz nic nevidi a nic me. neboli.
menses jsem.mela pomateny, mela jsem ho 17.6. Ale slabší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
2.7.15 20:00

No já nevím, nehci fušovat doktorům do řemesla a nechci tvrdit, že to nemůže být mimoděložní. Ale HCG se zdvojuje ne co dva, ale co tři dny, takže za dva dny vyrostlo dobře, samozřejmě při této hodnotě nemůže být nic vidět a pokud byla menstruace 17.6. je HCG vysoká až až. A nebo jsi těhotná už z předminulé menstruace, ta slabá menstruace už mohla být "menstruací " při mimoděložním, pak je HCG skutečně nizoučké, a vidět nemůžou nic nikde a může to být mimoděložní. Pak by to mimoděložní bylo už sedm týdnů a je na čase hospitalizace, kdyby to HCG nerostlo standardně, a nikde těhotenství nemohli najít, moc hospitalizaci neodmítej, kolem toho sedmého týdne už hrozí prasknutí a mám to za sebou, žádný med a jde fakt o život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
2.7.15 20:05

@SabuleBambule : Hcg se musi zdvojovat co 48 hodin, takze je to tak na hrane, jestli ti treba brali tu krev jeden den v jedenact a pak v osm rano. nezoufej. To zdvojovani je nejdulezitejsi indikator, ne kazdy otehotni v pulce cyklu, ze, takze nezalezi na vysi. a ze neni nic videt je normalni, je to nizky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1952
2.7.15 20:15

@SabuleBambule
ja jsem byla na UTZ nic videt nebylo lekar mi tehotenstvi nepotvrdil, ani nevyvratil, vzal mi krev a hcg bylo asi 750…sla jsem za tyden a uz byl videt gestacni a zloutkovy vacek…sam lekar mi rikal, ze cca kolem 1000hcg je neco videt (y)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.7.15 23:14

Podezreni na mimodelozni

Holky, prave z toho mam gulas…jedna dr. Mi tvrdi, ze bych musela byt 6+6 tt, ale mam prej prazdne vsecko, vejcovid, vajecnik, dutinu, delohu.
ja porad doufam, ze to bude moje druhe krasne miminko, zdrave a plne sily…
prave i u 1.jsem si musela delat ov. testy, mela jsem ho pozdeji myslim az 18den cyklu.
Ano, taky jsem nekde cetla, ze by to nasobeni melo byt minimalne 1,6× co 2-3dny.
navic, brali mi krev jinde. To sem se docetla na nejakem foru, ze se muze lisit az o stovky ty rozdíly…porad si rikam, co kdyz sem ovulovala tesne pred ocek. menses, mela jsem 3dny zpoždění, pak to bylo slavsi nez obykle…nevim, zitra musim k tomu Apolinari na utz, no a podle toho, co mi reknou, se bud sbalim a budu tam nebo ne…jeste dotaz-v pripade, ze by delali laparoskopii, tomse automaticky ten vejcovid odejme nebo se da nejak i „procistit“ a dale neni snizena možnost otehotneni? Prala bych si mit jeste dite, snizit si zase možnost o 50% je pro me ponura informace :-/ jo a v pripade, ze by nic nevideli, chteli udelat laparoskopii a nakonec se prokazalo normalni Teh.,neublizilo by to plodu? Dekuji, zitra posnu, co mi rekli :,( :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.7.15 08:36

@SabuleBambule obecně panuje názor, že se musí zdvojit co dva dny, musí se zdvojit co tři dny. Nárůst by byl v pohodě. Nicméně, pokud jsi měla tu menstruaci slabou, předpokládají, že to nebyla menstruace, při které jsi otěhotněla, ale že jsi otěhotněla už cyklus před tím. To znamená teď zhruba tři týdny po menstruaci, k tomu 4 týdny minulého cyklu a jsi někde na konci 7.týdne. Pak ano, pakje na čase panika, protože by muselo být vidět dítě v děloze, HCG by muselo být nepoměrně vyšší, pak to značí mimoděložní, které nemohou najít, u mě ho nenašli, přestože bylo jasné, že je to mimoděložní, až operací, a v tomhle stádiu těhotenství už bude praskat a tím tě přímo ohrožuje na životě, nevymýšlím si.
Nebo jsi otěhotněla teď v tomhle cyklu, ale když by byla ovulace kolem 14. dne, pak 5 dnů putuje vajíčko vejcovodem, pak teprve dopadne do dělohy, pak se teprve zanoří a pak teprve může být nějaká hodnota HCG, takže zase ty výsledky z krve dle mého názoru, nejsem lékař, rostou dobře, ale neodpovídají tomu, že se to embryo sotva někde zanořilo, to se jim zase zdály, i mně, vysoké. Pokud bychom vzali v potaz, že jsi otěhotněla až teď, tak logicky nikde nikdo nemůže nic vidět, to je nemožné. Počkej na odběr v pátek. A hodně se pozoruj, při jakémkoliv náznaku píchání, bolesti…okamžitě do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
3.7.15 10:58

@SabuleBambule : jestli je to z jine laborky, tak to fakt muze mit vliv. ja bych se nestresovala a pockala se zakroky. mne takhle hnali na revizi s prvnim ditetem :,(, nastesti jsem nesla. znama gynekolozka mi tehdy rekla, ze jestli nemam bolesti, horecku nebo silnejsi krvaceni, mam pockat, nez nasebe necham sahnout…a mala ma dva roky, cely problem bylo otehotneni 17. den cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.15 12:33

Podezreni na mimodelozni

Tak dnes na velkem utz nic, byl tam i primar, rikal, ze pockame, ze je mozne vsechno ale nenasvědčuje zatim nic nicemu.
cas jedi e ukaze…
u 2.zase naopak, ze ty hodnoty jsou male, ve stredu opet hcg a koo.
to bude vikend jak hrom.
jedine me ujistil v tom, ze pokud me bude bolet bircho, nechat dite doma..super, jinak budu muset podespat revers a dopadne to spatne. Pecka peckovita…takze bud to bude normalni, a nebo sehou nekde jebnu v krecich a budu doufat, ze se dite naji, prebali a neumre na dehydrataci…me by zajimalo, jestli to je v 21.stoleti tak nebezne, ze je matka s detma „sama“,ze ma chlapa mimo ČR na práci…nevite, jestli je nekde v Praze moznost si vzot eventuelne dítě sebou? :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.7.15 19:54

@AnnaF no jednou mi ho beali asi ve poprve odpoledne asi ve dve a po druhe v 9rano…no uvidim co ve stredu, to musim znovu na hcg..jak by to melo byt asi vysoke, aby to bylo prosperujici? divaka jsem se do tabulek ale asi si to myslim spatne :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí