Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den, mela jsem styk s partnerem a neuzivam antikoncepci. On ho nestihl vcas vytahnout ale do me se dostalo opravdu jen minimalni mnozstvi 95% mi skoncilo na brise. Do me se dostal maximalne tak 1ml. Ale co mi prislo divne, ze hned v prubehu prvniho dne od styku me zacala bolet hlava coz pokracuje uz druhy den. Ted vubec nevim jestli to mam prisuzovat tomu a bat jestli jsem tehotna. Tohle je neco co me mrzi, nekdo kdo se o to snazi, tak mu to nevychazi na nekolik pokusu. A ja mam strach, ze jsem tehotna i kdyz jsem to nechtela a s minimalnim obsahem spermatu ![]()
Neznáš pořekadlo „Stačí kapka u už to capká“? Ten 1 ml bohatě stačí. Mám ale dojem, že bolest hlavy opravdu s těhotenstvím nesouvisí.
Adeelko, no jen tak mezi nama
, otehotnet muzes i z tzv. kapiček, které se vylučují ještě před samotným ejakulátem.
A pokud by do Tebe vklouzla i jedna malá rychlá spermie tak můžeš být v tom. ![]()
Tohle není spolehlivá metoda…
dusicka.. píše:
Bolest hlavy bych prisuzovala tomu, ze se nervujes
S tím bych souhlasila taky
No s tím taky souhlasím, asi ti nic moc neporadíme, jen počkat tak těch 14 dní a testnout.
Ne nervama to určitě neni, pro mě to neni spatny… toho ze bych mela miminko se nebojim, ani me to nijak nestresuje, jen jsem si to chtela naplanovat. Proto me udivuje ta bolest hlavy hned první den po té osudné noci…
Adelaa píše:
Ne nervama to určitě neni, pro mě to neni spatny… toho ze bych mela miminko se nebojim, ani me to nijak nestresuje, jen jsem si to chtela naplanovat. Proto me udivuje ta bolest hlavy hned první den po té osudné noci…
A neflámovali jste? ![]()
Adelaa píše:
Bolest hlavy bude z něčeho jinýho, ale náhodou to vyšlo hned po styku.
Vaše „metoda“ mi připomíná naši, když chceme miminko, ale ještě ne, už jo, ještě ne - a pere se to v nás. A nikdy jsme z těhlech našich pokusů neotěhotněli. Vždycky až z „celé dávky“.
![]()
Anabellka píše:dusicka.. píše:S tím bych souhlasila taky
Bolest hlavy bych prisuzovala tomu, ze se nervujes
A nebo málo piješ. Jak dodržuješ pitný režim v těchto vedrech? Dáš aspoň 3 litry vody za den?