Bolest hlavy hned potom

2
18.7.11 12:11

Bolest hlavy hned potom

Dobry den, mela jsem styk s partnerem a neuzivam antikoncepci. On ho nestihl vcas vytahnout ale do me se dostalo opravdu jen minimalni mnozstvi 95% mi skoncilo na brise. Do me se dostal maximalne tak 1ml. Ale co mi prislo divne, ze hned v prubehu prvniho dne od styku me zacala bolet hlava coz pokracuje uz druhy den. Ted vubec nevim jestli to mam prisuzovat tomu a bat jestli jsem tehotna. Tohle je neco co me mrzi, nekdo kdo se o to snazi, tak mu to nevychazi na nekolik pokusu. A ja mam strach, ze jsem tehotna i kdyz jsem to nechtela a s minimalnim obsahem spermatu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4780
18.7.11 12:15

:lol: :lol: :lol: Neznáš pořekadlo „Stačí kapka u už to capká“? Ten 1 ml bohatě stačí. Mám ale dojem, že bolest hlavy opravdu s těhotenstvím nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.7.11 12:21

Adeelko, no jen tak mezi nama :wink: , otehotnet muzes i z tzv. kapiček, které se vylučují ještě před samotným ejakulátem.
A pokud by do Tebe vklouzla i jedna malá rychlá spermie tak můžeš být v tom. :wink:
Tohle není spolehlivá metoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
18.7.11 12:21

Bolest hlavy bych prisuzovala tomu, ze se nervujes :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4780
18.7.11 12:22
dusicka.. píše:
Bolest hlavy bych prisuzovala tomu, ze se nervujes :-D

S tím bych souhlasila taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
18.7.11 12:24

No s tím taky souhlasím, asi ti nic moc neporadíme, jen počkat tak těch 14 dní a testnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.7.11 12:30

Ne nervama to určitě neni, pro mě to neni spatny… toho ze bych mela miminko se nebojim, ani me to nijak nestresuje, jen jsem si to chtela naplanovat. Proto me udivuje ta bolest hlavy hned první den po té osudné noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
18.7.11 12:45
Adelaa píše:
Ne nervama to určitě neni, pro mě to neni spatny… toho ze bych mela miminko se nebojim, ani me to nijak nestresuje, jen jsem si to chtela naplanovat. Proto me udivuje ta bolest hlavy hned první den po té osudné noci…

A neflámovali jste? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
18.7.11 12:46
Adelaa píše:
Ne nervama to určitě neni, pro mě to neni spatny… toho ze bych mela miminko se nebojim, ani me to nijak nestresuje, jen jsem si to chtela naplanovat. Proto me udivuje ta bolest hlavy hned první den po té osudné noci…

Bolest hlavy bude z něčeho jinýho, ale náhodou to vyšlo hned po styku.
Vaše „metoda“ mi připomíná naši, když chceme miminko, ale ještě ne, už jo, ještě ne - a pere se to v nás. A nikdy jsme z těhlech našich pokusů neotěhotněli. Vždycky až z „celé dávky“. :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.7.11 13:00
Anabellka píše:
dusicka.. píše:
Bolest hlavy bych prisuzovala tomu, ze se nervujes :-D
S tím bych souhlasila taky

A nebo málo piješ. Jak dodržuješ pitný režim v těchto vedrech? Dáš aspoň 3 litry vody za den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí