Duch na testu-máte zkušenosti s nějakými jinými příznaky?

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
909
15.7.11 15:21

Duch na testu

Ahoj holky, dneska jsem měla ducha na testu, dostat bych to měla zítra a pravidelné jsem to nikdy moc neměla, takže nevím…Manžel neviděl ani toho ducha a dost se mi smál…:D tak sama nevím…Máte zkušenosti s nějakými jinými příznaky? Snažíme se první měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18551
15.7.11 15:26

ahoj mončo, z vlastní zkušenosti potvrzuji, že pokud není čárka silná nejlépe jako ta kontrolní, tak chlap nic nevidí :lol:
Já to poznala už před testem, že jsem lítala furt čůrat, i několikrát za dopoledne a odpoledne, občas se mi motala hlava ale hlavně mě bodalo hluboko v pochvě jako u čípku :oops:
tak sem zkus fotku ducha dát, jetli ho uvidíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
15.7.11 15:27

už jsem to fotila a na fotce to není vidět vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.7.11 15:28

uka :mrgreen: já taky po ET duchařila, tak mám na duchy oko :wink: se mrkni do mojí fotogalerie jestli chceš, tam je předuchováno :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
15.7.11 15:29

Mončo já měla jedinej příznak a to ten, že v den, kdy měla přijít MS mi všechno hrozně smrdělo, jela jsem v autě a měla stáhnutý okýnko, smrděly mi ostatní auta a tak, já mám normálně s čichem docela problém, takže jsem se cestou stavěla pro test a byly tam jasný // :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
15.7.11 15:35

Ahoj, já měla taky ze začátku to bolení jak píše loka, jako hluboko až k čípku, jak když mě bolela celá … :oops: Pak asi tři dny po termínu očekávané MS to přestalo, teď jsem 5+5 a už mě jen občas někde píchne a bývá mi často blivno :poblion: dej sem tu fotku, my holky tady vždycky vykoukáme i nemožné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.7.11 15:36
Peettrraa píše:
Ahoj, já měla taky ze začátku to bolení jak píše loka, jako hluboko až k čípku, jak když mě bolela celá … :oops: Pak asi tři dny po termínu očekávané MS to přestalo, teď jsem 5+5 a už mě jen občas někde píchne a bývá mi často blivno :poblion: dej sem tu fotku, my holky tady vždycky vykoukáme i nemožné :-)

mě to sporadicky přetrvávalo celý první trimestr, dr říkal že je to OK, občas mě tam píchlo ještě na konci 3měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
15.7.11 15:39
loka píše:
Peettrraa píše:
Ahoj, já měla taky ze začátku to bolení jak píše loka, jako hluboko až k čípku, jak když mě bolela celá … :oops: Pak asi tři dny po termínu očekávané MS to přestalo, teď jsem 5+5 a už mě jen občas někde píchne a bývá mi často blivno :poblion: dej sem tu fotku, my holky tady vždycky vykoukáme i nemožné :-)
mě to sporadicky přetrvávalo celý první trimestr, dr říkal že je to OK, občas mě tam píchlo ještě na konci 3měsíce

A ty jsi teď kolik? Já zatím u dr. nebyla, chci vyčkat co nejdéle, je to právě mé 3. těhu, z toho 1. mimoděložní a 2. zamlklý, takže se už bojím jít brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
15.7.11 15:39

já taky viděla nejdřív jen ducha. Manžel se mi smál, že ho tam vidím, protože ho vidět chci. Bylo to v den očekáváné MS. Za 3 dny už tam byly silné //.
Jinak další příznaky byly: bolest v prsou, běhání na malou, píchání v podbřišku. Pak jsem najedou přestala pít kafe a začala mi smrdět lednička a myčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.7.11 15:40

tak to chápu že máš strach, ale já ho měla taky a strašný. Já jsem zase po IVF takže jsem měla starch že to konečně vyšlo aby to dopadlo :andel:
na prvním UZ jsem byla objednaná do CAR 6+4tt, a už jsme měli srdíčko :srdce:
a dnes jsem 14+0tt :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
15.7.11 15:44
loka píše:
tak to chápu že máš strach, ale já ho měla taky a strašný. Já jsem zase po IVF takže jsem měla starch že to konečně vyšlo aby to dopadlo :andel:
na prvním UZ jsem byla objednaná do CAR 6+4tt, a už jsme měli srdíčko :srdce:
a dnes jsem 14+0tt :dance:

Tak to jo, to jsi tak yneměla jednoduchý. Tak držím pěstičky, ať Ti to už všechno dobře dopadne :-) :andel: :srdce:
Já právě minule byla u dr. 4+6 nic neviděl, hcg 860, pak za dva dny zase nic hcg 2500, další dva dny zase nic hcg 5000, tak mě hnali na laparku pro podezření na mimoděložní. Tam taky nic a za 14 dní to bylo v děloze, jenže už to bylo špatně. Tak proto ta obava z 1. návštěvy.
Tak se opatruj :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
15.7.11 15:45

no ono je lepší radši počkat dýl, protože může dýl dojít k ovu a oni hned stresují jestli není něco špatně, sice jsem byla samozřejmě hrozně nervózní, že jdu až v 7tt, ale myslím že se vyplatí počkat, taky moc přeju aby to už konečně dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
15.7.11 16:02

No já asi počkám na ráno a uvidím…Dneska mám po dlouhé době sraz s kamarádkou na pivo..tak asi kolu no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
15.7.11 16:14

Tak monco, taky držím pěsti ať to je těhu!!!! Dej pak vědět, až budeš testovat znovu :-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
15.7.11 22:18

Ahoj,já na prvním testu po vynechání mm týden neměla nic ani toho ducha.Za další tři dny jsme měla pěkné dvě čárky a dneska mi vedle v pokojíčku spinká nádherná už 14ti měsíční holčička.Tak at ti to vyjde!Jinak jsme měla stále bolesti jako bych měla dostat měsíčky,měla jsme takové jakoby namožené břicho a okamžitě jsem trpěla nespavostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí