Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
maby čárečka krásně sílí, myslím že se můžeš už bez obav pochlubit doma
![]()
loka píše:
maby čárečka krásně sílí, myslím že se můžeš už bez obav pochlubit doma![]()
stejně se bojím se těšit… ![]()
Maby , díky a Tobě také držím pěstičky, čárka krásně sílí, to je paráda!!! ![]()
Mám něco podobného, skoro týden vynecháno, ale na testu nic, pouze jedna čárka. Prsa zvětšená, trochu bolavá a poslední dobou nemůžu ani moc spát. Tak vůbec nevím, jak to mám brát.
nightgirl píše:
Mám něco podobného, skoro týden vynecháno, ale na testu nic, pouze jedna čárka. Prsa zvětšená, trochu bolavá a poslední dobou nemůžu ani moc spát. Tak vůbec nevím, jak to mám brát.
Ještě bych počkala.Mě první test vyšel negativně a pořád jsem měla pocit,že to prostě dostanu.Měla jsem bolesti.Nakonec po 10ti dnech byla na testu čárka a mudr.potvrdil těhu.
Děkuji za reakci. Tak uvidím a kdyžtak dám vědět, jak to dopadlo ![]()
Jé maby, už jsi to řekla doma? Přeju ti to, ty už to máš celkem jisté
![]()
Ahoj holky, tak jsem si dnes udělala mamatest 10 a ukazal mi slaboučkou druhou čarku, skoro neviditelnou, ale je tam. Jsme cca 11 dní po OVU a dost mě bolí prsa, ale MS má přijit až za týden. nemáte zkušenosti s mamatestem 10? Prý je někdy falešně pozitivní.
ahoj carlo, hoď sem klidně fotku, falešný duch bývá vidět jen při natáčení a má třeba jinou barvu než růžovou
ale mě mamatest 10 nikdy // neukázal, opravdu až při těhu ![]()
loka píše:
ahoj carlo, hoď sem klidně fotku, falešný duch bývá vidět jen při natáčení a má třeba jinou barvu než růžovou
ale mě mamatest 10 nikdy // neukázal, opravdu až při těhu
Ahoj, udělám zítra test nový, pokud tam duch opět bude, hodím sem foto. ![]()
hele mrkni ke mě do fotoalba jestli chceš jak vypadá těhu duch na mamatestu 10 a mů§žeš porovnat…dokonce na té první fotce jsem teprve 6den po ET a dušíček už tam je když se hodně dobře zadíváš ![]()
loka píše:
hele mrkni ke mě do fotoalba jestli chceš jak vypadá těhu duch na mamatestu 10 a mů§žeš porovnat…dokonce na té první fotce jsem teprve 6den po ET a dušíček už tam je když se hodně dobře zadíváš
Jsem tu uplný novaček, kde najdu Tvé fotoalbum? A co znamená zkratka ET? ![]()
aha, klikni na
https://www.emimino.cz/…stesti-5612/
a každým kliknutím na fotku ji zvětšíš ![]()
loka píše:
aha, klikni na
https://www.emimino.cz/…stesti-5612/
a každým kliknutím na fotku ji zvětšíš
Jéé bezva, díky, prohlednu. prosím Tě co je zkratka ET?
jo vidíš, to jsem ti zapoměla napsat ![]()
ET je zkratka embryotransferu - je to přenos embryjek pipetou do dělohy u IVF - umělého oplodnění