Duch na testu-máte zkušenosti s nějakými jinými příznaky?

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
18425
29.7.11 08:03
sitrunamelissa píše:
Ahoj holky,
vim ze tohle tema je tu probirane horem spodem, ale ja proste potrebuju znat Vas nazor :-). Bydlim v zahranici, tak nemam moc nikoho, s kym si bych mohla promluvit. (jsem tady uplne nova a tak nevim, jestli pisu prispevek tam kam mam, v pripade ze ne, omlouvam se)
Vcera jsem si delala tehu test a byl negativni- ale asi 15 minut po limitu se na testu (GSmama10) objevila slaba carka. Test byl delany odpoledne a jeden den pred ocekavanou menses. Dnes (tedy v den ocekavane menses) jsem si delala test hned rano (test je kupovan v zahranici) a uz v limitu se ukazala uplne slaboucka ruzova carecka (pridavam fotku). Tehu priznaky zadne celkem nepocituju. Krome slabych bolesti v podbrisku, jako bych to mela dostat. Taky se hodne nadymam. Ale jinak nic. (jenze unavena jsem posledni dobou porad, a z pachu se mi dela zle i netehotne :-D ). Tak co myslite? Muzu byt tehu, nebo ne?
Jak pisu, vim ze muj dotaz je asi komicky, a ze uz to tu bylo probrano tisickrat,ale ja mam hroznou potrebu se zeptat osobne..
Moc Vam dekuju za odpovedi.

Já myslím že jsi v tom. GRATULUJI :kytka:

se zařazením příspěvku si nedělej těžkou hlavu, já myslím, že jsi tu správně ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
29.7.11 09:13
sitrunamelissa píše:
Ahoj holky,
vim ze tohle tema je tu probirane horem spodem, ale ja proste potrebuju znat Vas nazor :-). Bydlim v zahranici, tak nemam moc nikoho, s kym si bych mohla promluvit. (jsem tady uplne nova a tak nevim, jestli pisu prispevek tam kam mam, v pripade ze ne, omlouvam se)
Vcera jsem si delala tehu test a byl negativni- ale asi 15 minut po limitu se na testu (GSmama10) objevila slaba carka. Test byl delany odpoledne a jeden den pred ocekavanou menses. Dnes (tedy v den ocekavane menses) jsem si delala test hned rano (test je kupovan v zahranici) a uz v limitu se ukazala uplne slaboucka ruzova carecka (pridavam fotku). Tehu priznaky zadne celkem nepocituju. Krome slabych bolesti v podbrisku, jako bych to mela dostat. Taky se hodne nadymam. Ale jinak nic. (jenze unavena jsem posledni dobou porad, a z pachu se mi dela zle i netehotne :-D ). Tak co myslite? Muzu byt tehu, nebo ne?
Jak pisu, vim ze muj dotaz je asi komicky, a ze uz to tu bylo probrano tisickrat,ale ja mam hroznou potrebu se zeptat osobne..
Moc Vam dekuju za odpovedi.

Také myslím, že těhu jsi. Testní opět zítra ráno, čárka by měla sílit. Mně se bohužel asi 2× stalo u Mamatest 10, že byl falešně pozitivní, ale pokud už jsi měla čárku i včera, vypadá to na těhu. Gratuluji.:-) Já čekám MS o víkendu. Bříško pobolívá jako před MS, takže to asi dostanu, nicméně mě dost bolí prsa. Jinak žádné příznaky. No uvidíme. :-)

• Citovat
  • Upravit
Carla7
29.7.11 09:14
Carla7 píše:
Angie-shy píše:
Carla7 píše:
Ahoj holky, je možné, aby jako jeden z příznaků byla ještě před MS zvýšená teplota v podpaží. Je to na hraně 37,1 až 37,2. MS mám dostat za 2–3dny.
z toho bych těhu nevyvozovala… buď ještě vydrž nebo už můžeš zkusit i zítra testnout nějakým citlivým TT… třeba Mamatestem píše: Více
Vím, že se z toho nedá vycházet, jen mě to překvapilo, protože na teploty vůbec netrpím. Mamatest 10 jsem si dělala dnes ráno a nic. Zkusím ještě zítra. Dostat to mám tak za 2 dny.

Tak dnes test opět negativní. Musím počkat zda to dostanu nebo ne. Ach jo, jsem tak netrpělivá. :-(

• Citovat
  • Upravit
235
29.7.11 10:53

Pozitivn test / menstruace

Ahoj holky.Trochu se vám sem vkradu,protože nějak nemůžu najít vhodnou diskuzi na toto téma :)Jestli někdo nemáte zkušennosti..

Už asi týden jsem měla typické těhu příznaky,cítila jsem se prostě jinak a hlavně jsem věděla,že se to mohlo přihodit.Jedno dítko už mám,tak si tak nějak pamatuju,jak mi asi bylo..

Ve středu jsem si den před očekávanou MS udělala test a vyšel mi slabounce pozitivní.Spíš takový duch :) Ale byl tam, i kamarádka to viděla.Pak jsem asi za hodinu dostala MS.Druhý den jsem si test raději udělala znovu a znovu tam byla čárka a dokonce nepatrně silnější.Dnes třetí den menstruace,stále krvácím a na testu opět slaboučká čárka.

Už jsem prožila spontánní potrat, ale testík jsem pak měla negativní,tak mě to mate právě,že krvácím a čárka tam stále je. Je možné, že mám ještě nějakou hladinu HCG v moči?Nebo to může být třeba krví v moči?

Fakt netuším,trochu mě to mate…Děkuji za názory :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
29.7.11 10:56
Feltf píše:
Ahoj holky.Trochu se vám sem vkradu,protože nějak nemůžu najít vhodnou diskuzi na toto téma :)Jestli někdo nemáte zkušennosti..

Už asi týden jsem měla typické těhu příznaky,cítila jsem se prostě jinak a hlavně jsem věděla,že se to mohlo přihodit.Jedno dítko už mám,tak si tak nějak pamatuju,jak mi asi bylo..

Ve středu jsem si den před očekávanou MS udělala test a vyšel mi slabounce pozitivní.Spíš takový duch :) Ale byl tam, i kamarádka to viděla.Pak jsem asi za hodinu dostala MS.Druhý den jsem si test raději udělala znovu a znovu tam byla čárka a dokonce nepatrně silnější.Dnes třetí den menstruace,stále krvácím a na testu opět slaboučká čárka.

Už jsem prožila spontánní potrat, ale testík jsem pak měla negativní,tak mě to mate právě,že krvácím a čárka tam stále je. Je možné, že mám ještě nějakou hladinu HCG v moči?Nebo to může být třeba krví v moči?

Fakt netuším,trochu mě to mate…Děkuji za názory :-)

Hm :think: tady neporadím… buď se mimo neuchytilo a nebo prostě menstruuješ v těhotenství… i to se stává… asi bych dál zkoušela testovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.11 11:13

Tak co holky, je to duch nebo jsem paranoidní? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
29.7.11 11:15

teda, sice jsem sem psala teprve před chvílí,ale tohle rozhodně duch není :) Je tam krásná čárka :)

Myslím, že gratuluji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
29.7.11 11:20

jinak Angie děkuji za názor. Ještě jsem hledala a dočetla jsem se, že test může být falešně pozitivní i těsně před MS..tak to bude možná i můj případ.I když ty příznaky…no nic :)

Tak ať vám testíky ukazují samé krásné // :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.11 12:10

No kez bys mela pravdu :-) Ale to cekani je pekna nejistota. A kdy si myslite, ze ma cenu si udelat dalsi test? Az tak za 2-3 dny, co? ( a to jsem si naivne myslela, ze ja tak panikarit nikdy nebudu :-D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.11 12:12

Carlo,
tak dej potom vedet. Moc drzim palce. Vcera jsem nasla nejaky vyzkum, kdy se jeste pred ocekavanou menstruaci ukaze pozitivni test jen asi 40%, takze doufam, ze te // jeste cekaji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
29.7.11 12:19
dontforgetfly píše:
Tak co holky, je to duch nebo jsem paranoidní? :think:
:D :D :D prý duch :hug: jsi těhu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
29.7.11 12:20

Holky řeknete mi někdo, co je to tzv. uhnízdění, jak a kdy se projevuje? :) děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
29.7.11 12:21
sitrunamelissa píše:
No kez bys mela pravdu :-) Ale to cekani je pekna nejistota. A kdy si myslite, ze ma cenu si udelat dalsi test? Az tak za 2-3 dny, co? ( a to jsem si naivne myslela, ze ja tak panikarit nikdy nebudu :-D)

HCG roste dvojnásobně co dva dny, tak co dva dny můžeš testovat a čárečka by ti měla pěkně sílit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
29.7.11 12:23
Monca85 píše:
Holky řeknete mi někdo, co je to tzv. uhnízdění, jak a kdy se projevuje? :) děkuji

no to se vajíčko zartává do sliznice,… nemusí se projevovat nijak, ale taky může docházet třeba ke špinění… cca 5-6 dnů po ovulaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
29.7.11 12:26
Díky…měla jsem totiž pocit, ale ani ještě pře ovu, asi 2 dny po styku, jako bych to měla znova dostat. cca 10 den cyklu. Pak jako jakový mírný výtok, jakoby krev, ale kapka. A od té doby nic. Tak nevím 8-o
Angie-shy píše:
Monca85 píše:
Holky řeknete mi někdo, co je to tzv. uhnízdění, jak a kdy se projevuje? :) děkuji
no to se vajíčko zartává do sliznice,… nemusí se projevovat nijak, ale taky může docházet třeba ke špinění… cca 5-6 dnů po ovulaci…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí