Duch na testu-máte zkušenosti s nějakými jinými příznaky?

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4243
24.7.11 18:16

Carla7: řekla jsme to manželovi a on, že jsem blázen, že mm počkat až na termín MS. Bylo by to super, měla bych otěhotnět do srpna, kvůli návaznosti RD a MD, jinak bych musela nastoupit do práce. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
24.7.11 18:24

Musím říct, že po delší době to zmizelo. Tak uvidím. Jdu na pivčo, nebo usnu - třeba 2roky už nepůjdu :-).
Písnu info zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
24.7.11 23:05

No a jak jsi dopadla Carlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
25.7.11 17:35
Monca85 píše:
No a jak jsi dopadla Carlo?

Ahoj, no zatím nevím. Test jsem si dělala včera a byl negativní. Mám to dostat 30.7., pak se rozhodne. Jinak mě bolí prsa a dnes dopoledne mi nebylo moc dobře. žaludej jak na vodě, né na zvracení, ale nějak divně miu bylo. Teď jsem zase fit. Jak jsi na to Ty?

• Citovat
  • Upravit
909
26.7.11 22:08

Já nic :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
27.7.11 20:24

bobinku tuhle bolest co popsuješ jsem měla taky - taková bodavá bolest jako by hluboko v pochvě, nebo u čípku - a dnes končím 16tt :palec: dr mě ujišťoval že je to normální a i některé holky tu psaly že to měly taky.

pokud ti vyšly // na více testech, už se jen modli aby mrcha nedorazila :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
27.7.11 21:08

samozrejme, ze se dostavit muze. Vetsina zalozenych tehotenstvi konci v nejranejsich stadiich, tak ze to zena vetsinou ani nezaregistruje, pokud se teda netestuje. Tohle je taky jeden z duvodu proc se doporucuje pockat alespon par dni po ocekavany menstruaci. Nicmene preju ti, aby vse bylo naprosto v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
27.7.11 21:23

přesně jak píše spis, většina těhu ani není zjištěna, protže zaniknout s ms :zed: a z tohoto důvodu se nedoporučuje těstovat před termínem ms - nicméně já testovala taky :andel: takže chápu :palec:

takže nezbývá než doufat, že mrcha nepřijde a těhu se udrží, což ti strašně moc přeju!!
a v termínu ms tě jistě bude bolest břicho jako na ms, ale nestrsuj se, žádná přijít nemusí, bolelo mě břicho a záda jako na ms vždyky v termínu kdy bych ji měla dostat až do 3měsíce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
27.7.11 21:25

No těhu by jsi mohla být. Hoď sem fotky testů, pokud je máš. :-)

• Citovat
  • Upravit
Carla7
27.7.11 21:35

No těhu by jsi mohla být. Hoď sem fotky testů, pokud je máš.

• Citovat
  • Upravit
18551
27.7.11 21:45

v odpovědi je pod smajlíkama kolonk můžete přidat fotku a procházet - tak klikneš na procházet, a vybereš ve svém PC foto, kterou chceš poslat a dáš odeslat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
27.7.11 22:25

super!!!! gratuluju :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
28.7.11 07:13

Ahoj… na to že máš do MS ještě 4 dny tak nádherné dálnice :-) Nemohla jsi mít trošku dřív ovulku? Jinak gratulace veliká a držím palce aby se to povedlo… jsem na tom podobně jako ty :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
28.7.11 09:05
Angie-shy píše:
Ahoj… na to že máš do MS ještě 4 dny tak nádherné dálnice :-) Nemohla jsi mít trošku dřív ovulku? Jinak gratulace veliká a držím palce aby se to povedlo… jsem na tom podobně jako ty :-)

Jéééé, to je jasné těhu. Já to mám dostat v sobotu, to je za 2 dny. Dnes jsem si dělala test, a nic :-( . Ovulku jsem měla také brzo. Přiznaky mám pouze bolestivá prsa, jinak nic. Jaké máš Ty přiznaky?

• Citovat
  • Upravit
314
28.7.11 12:31

jee holky moc všem graruluju co maate pozitivní testy. pročítám vás už druhý den :)) jinak já jsem minulí měsíc měla spožděnou ms a musela jsem jit na vyvolavacku i kdyz jsem si konecne myslela ze to je tehu no a tento měsíc mám to samé dnes jsem 32dc a ms nikde tak nevim noo :)) jinak hlavně buďte všechny zdravé a držím palečky :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí