Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Carla7: řekla jsme to manželovi a on, že jsem blázen, že mm počkat až na termín MS. Bylo by to super, měla bych otěhotnět do srpna, kvůli návaznosti RD a MD, jinak bych musela nastoupit do práce. Tak uvidíme.
Musím říct, že po delší době to zmizelo. Tak uvidím. Jdu na pivčo, nebo usnu - třeba 2roky už nepůjdu
.
Písnu info zítra.
Monca85 píše:
No a jak jsi dopadla Carlo?
Ahoj, no zatím nevím. Test jsem si dělala včera a byl negativní. Mám to dostat 30.7., pak se rozhodne. Jinak mě bolí prsa a dnes dopoledne mi nebylo moc dobře. žaludej jak na vodě, né na zvracení, ale nějak divně miu bylo. Teď jsem zase fit. Jak jsi na to Ty?
bobinku tuhle bolest co popsuješ jsem měla taky - taková bodavá bolest jako by hluboko v pochvě, nebo u čípku - a dnes končím 16tt
dr mě ujišťoval že je to normální a i některé holky tu psaly že to měly taky.
pokud ti vyšly // na více testech, už se jen modli aby mrcha nedorazila ![]()
samozrejme, ze se dostavit muze. Vetsina zalozenych tehotenstvi konci v nejranejsich stadiich, tak ze to zena vetsinou ani nezaregistruje, pokud se teda netestuje. Tohle je taky jeden z duvodu proc se doporucuje pockat alespon par dni po ocekavany menstruaci. Nicmene preju ti, aby vse bylo naprosto v poradku.
přesně jak píše spis, většina těhu ani není zjištěna, protže zaniknout s ms
a z tohoto důvodu se nedoporučuje těstovat před termínem ms - nicméně já testovala taky
takže chápu ![]()
takže nezbývá než doufat, že mrcha nepřijde a těhu se udrží, což ti strašně moc přeju!!
a v termínu ms tě jistě bude bolest břicho jako na ms, ale nestrsuj se, žádná přijít nemusí, bolelo mě břicho a záda jako na ms vždyky v termínu kdy bych ji měla dostat až do 3měsíce ![]()
No těhu by jsi mohla být. Hoď sem fotky testů, pokud je máš. ![]()
No těhu by jsi mohla být. Hoď sem fotky testů, pokud je máš.
v odpovědi je pod smajlíkama kolonk můžete přidat fotku a procházet - tak klikneš na procházet, a vybereš ve svém PC foto, kterou chceš poslat a dáš odeslat ![]()
Ahoj… na to že máš do MS ještě 4 dny tak nádherné dálnice
Nemohla jsi mít trošku dřív ovulku? Jinak gratulace veliká a držím palce aby se to povedlo… jsem na tom podobně jako ty ![]()
Angie-shy píše:
Ahoj… na to že máš do MS ještě 4 dny tak nádherné dálniceNemohla jsi mít trošku dřív ovulku? Jinak gratulace veliká a držím palce aby se to povedlo… jsem na tom podobně jako ty
Jéééé, to je jasné těhu. Já to mám dostat v sobotu, to je za 2 dny. Dnes jsem si dělala test, a nic
. Ovulku jsem měla také brzo. Přiznaky mám pouze bolestivá prsa, jinak nic. Jaké máš Ty přiznaky?
jee holky moc všem graruluju co maate pozitivní testy. pročítám vás už druhý den
jinak já jsem minulí měsíc měla spožděnou ms a musela jsem jit na vyvolavacku i kdyz jsem si konecne myslela ze to je tehu no a tento měsíc mám to samé dnes jsem 32dc a ms nikde tak nevim noo
jinak hlavně buďte všechny zdravé a držím palečky ![]()