Duch na testu-máte zkušenosti s nějakými jinými příznaky?

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
23.7.11 20:17

naděje

tak je divnej :-D já jsem si taky řikala,že bych už musela bejt těhu dýl páč poslední ms byla 17.6. každopádně pak jsem 2 dny krvácela od 30.6. přičítala jsem to ovulaci,ale teď si řikam,jestli se mi nezbláznil cyklus a nebyla to ms..v tom případě by to s jeho propočtem souhlasilo, musel to poznat podle děložní sliznice. Řekla jsem mu přesně všechno.. Takže jediný vysvětlení vidim v tomhle. Test jsem dělala dneska,ale v podstatě tam nic nebylo, takovej malej náznak čárečky,až po pořádnym natočení na světle,tomu moc nepřikládam význam.:-/co si o tom myslíš? jinak díky odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
23.7.11 20:38

kdyby to bylo těhu, měla by být // určitě už dobře vidět, když jsi měla ms 17.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
23.7.11 20:39
loka píše:
jejda fakt nic? to mě teda mrzí, hele to se mě osobně fakt nikdy nestalo :roll: :zed:

Ahoj, zítra se chystám naposledy testnout. Pokud tam nic nebude, pokusím se to vydržet do příštího víkendu, to byc měla přijit MS. Dnes odpoledne se mi na kalhotkách objevilo asi 1cm hnědo červené (takové to lehké špinění), opravdu jen lehce. Mohlo by to být uhnízdění, že? No a nebo se moc sleduji. :-(.

• Citovat
  • Upravit
18551
23.7.11 20:42

tak to klidně mohlo být z uhnizďování, tak uvidíš zítra carlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.7.11 20:43

jj,ale pokud by se ms počítala od toho 30.6. tak by to všechno vycházelo…já nevim,asi si dávam zbytečný naděje. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
23.7.11 20:46

taky jsem před par dny lehce zašpinila..což by teoreticky mohlo byt zahnizdění..asi jsem se už dočista zbláznila.. pořád doufam,vzhledem k těm příznakum,co mam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
23.7.11 21:03
sweetie20 píše:
taky jsem před par dny lehce zašpinila..což by teoreticky mohlo byt zahnizdění..asi jsem se už dočista zbláznila.. pořád doufam,vzhledem k těm příznakum,co mam..

Ahoj, také se asi moc sleduji a jsem děsně nedočkavá a týden je pro mě strašně daleko. 30.7. se rozhodne. Měla by dorazit MS. jaké máš další příznaky? Já jen bolestivá prsa, jinak vůbec nic. :-)

• Citovat
  • Upravit
10
23.7.11 21:16

naděje

bolesti,někdy až křeče v břiše..vysoká BT, nevolnost, únava, časté chození na záchod, bolesti hlavy..nevim,jestli se to všechno dá brát jako příznaky,ale děje se mi to posledních pár dní..budu testovat 30.7. pokud to nedostanu..kdy budeš testovat ty? :) jsem zvědavá jak dopadnem..držim palečky,ať objevíš // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
23.7.11 22:02
sweetie20 píše:
bolesti,někdy až křeče v břiše..vysoká BT, nevolnost, únava, časté chození na záchod, bolesti hlavy..nevim,jestli se to všechno dá brát jako příznaky,ale děje se mi to posledních pár dní..budu testovat 30.7. pokud to nedostanu..kdy budeš testovat ty? :) jsem zvědavá jak dopadnem..držim palečky,ať objevíš // :-)

No jsme na tom s datumem MS úplně stejně. Já testovala dnes, dohnala mě k tomu celkem velká bolest prsou a nic. Mám ještě jeden testík, zkusím zítra a pak až když to 30.7. nedostanu. Přiznaky mám pouze bolestivá prsa,BT si neměřím. Jaká by měla BT být? Kdy si myslíš, že jsi otěhotněla? Já jsem sledovala hnen a čípek a OVU jsem měla dříve už kolem 11.7. a to byl i sexík. pak už né, protože manžel byl nemocný. Ty podle příznaků jsi jasná těhu. Moooc držím palečky, aby jsme obě měly //. :-)

• Citovat
  • Upravit
10
23.7.11 22:39

naděje

BT je normálně tak okolo 36,5 , když jsi těhotná tak od 36,7 výš,alespoň co jsem vyčetla..ale každá z nás to může mít trochu jinak, četla jsem i příspěvek kdy byla žena těhotná a BT měla 36,6.. Kdy jsem mohla otěhotnět v podstatě netušim,měla jsem tenhle cyklus zvláštní..17.6. přišla ms, ale od 30.6. jsem začla zas krvácet silněji 2 dny, takže nevím, jestli se mi cyklus počítá od toho 17. nebo od 30., každopádně bych se podle průběhu přikláněla k 17., protože podle propočtů dr bych byla ve 3. týdnu,kdybych byla těhotná a to by vycházelo, navíc jsem špinila před pár dny(mohlo by to být uhnízdění vajíčka a to by taky tak vycházelo).. nejsem z toho všeho moc moudrá..:-/ soucítim s tebou..snad nám to dopadne dobře :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
24.7.11 17:50

Ahoj holky, mám 4dny před MS, ale všichni mi říkají, že jsem jak po prášku na spaní. Spím odpoledne 2hod., nemůžu se probrat, večer usínám v 10h, ráno se těžko v 8h probírám. Mám na testu ducha, ale je to fakt jen v daném úhlu a v určitém osvětlení. Tak nevím, zda to nemůže být jen, že je tam změna látky na testu. Mám synka a tam jsem těhu zjistila neustálou spavostí. V den othot. mě bolely kyčle, záda, břicho - jen hodinku a to bylo i teď, tak teď nevím. Manželovi to nechci ukazovat, bude mě mít za blázna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
24.7.11 17:54
Osmanka píše:
Ahoj holky, mám 4dny před MS, ale všichni mi říkají, že jsem jak po prášku na spaní. Spím odpoledne 2hod., nemůžu se probrat, večer usínám v 10h, ráno se těžko v 8h probírám. Mám na testu ducha, ale je to fakt jen v daném úhlu a v určitém osvětlení. Tak nevím, zda to nemůže být jen, že je tam změna látky na testu. Mám synka a tam jsem těhu zjistila neustálou spavostí. V den othot. mě bolely kyčle, záda, břicho - jen hodinku a to bylo i teď, tak teď nevím. Manželovi to nechci ukazovat, bude mě mít za blázna.

Ahoj, já čekám MS za 5 až 6 dní. Testla jsem v pátek ducha jsem měla také, tak jsem testla hned druhý den v sobotu a nic. Pak ještě dnes a zase nic. Udělej test znova. Já použila mamatest 10 a někdy bývá falešně pozitivní. U mě je zatím příznak jen bolestivá prsa. Jinak nic. 30.7.uvidím zda přijde MS.

• Citovat
  • Upravit
4243
24.7.11 18:04

CARLA7: Tak uvidíme, udělám samozřejmě test. Dělala jsem nějaký jiný test, ale taky 10. Tak uvidíme. Právě taky pořád chodím na záchod a zárověň nějak pořád piju. Prsa mě bolí vždy před MS - tam není žádná změna :-). Jé já bych chrněla. Právě při prvním těhu, jsem měla pozitivní test výrazně dřív než v den MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
24.7.11 18:07
Osmanka píše:
CARLA7: Tak uvidíme, udělám samozřejmě test. Dělala jsem nějaký jiný test, ale taky 10. Tak uvidíme. Právě taky pořád chodím na záchod a zárověň nějak pořád piju. Prsa mě bolí vždy před MS - tam není žádná změna :-). Jé já bych chrněla. Právě při prvním těhu, jsem měla pozitivní test výrazně dřív než v den MS.

No tak to vypadá slibně. Držím palečky ať to vyjde. Testni se ráno a dej vědět. Jak dlouho se snažíte? :-)

• Citovat
  • Upravit
4243
24.7.11 18:14

Carla7: No v lednu jsem vysadila HA - ale kojící, měla jsem i během ní dodělaný cyklus, vlastně jsem cca 3měsíce vůbvec nevěděla jaký mám cykluc - před těhot.jsem měla 28dní snad do hodiny, pak při kojení to bylo třeba týdny a pak 4měsíce ne - lékař říkal, že je to normální s touto HA. Prvně jsem otěhotněla vlastně za měsíc, pak jsem potratila, pak jsme 3měsíce nic neměli mít a za 2měs. zkoušení jsem byla v tom. Teorecitky bych měla být zkušená, ale říkám si, že po porodu to může fungovat jinak, jiné hormony, jsme starší a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí