Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Monca85 píše:
Díky…měla jsem totiž pocit, ale ani ještě pře ovu, asi 2 dny po styku, jako bych to měla znova dostat. cca 10 den cyklu. Pak jako jakový mírný výtok, jakoby krev, ale kapka. A od té doby nic. Tak nevím
Angie-shy píše:Monca85 píše:no to se vajíčko zartává do sliznice,… nemusí se projevovat nijak, ale taky může docházet třeba ke špinění… cca 5-6 dnů po ovulaci…
Holky řeknete mi někdo, co je to tzv. uhnízdění, jak a kdy se projevuje?děkuji
No tak dneska jsem si dělala pro jistotu druhý test, ale Mamatest a byl negativní. Navíc mám pár dní po ovu a špiním..tak nevím, co moje tělo blázní ![]()
Feltf píše:
teda, sice jsem sem psala teprve před chvílí,ale tohle rozhodně duch neníJe tam krásná čárka
Myslím, že gratuluji
Doufám, že myslíš tu samou čárku jako já..tu svislou v tom oválném políčku - ta právě moc vidět nejde ![]()
dontforgetfly píše:
No tak dneska jsem si dělala pro jistotu druhý test, ale Mamatest a byl negativní. Navíc mám pár dní po ovu a špiním..tak nevím, co moje tělo blázní
tak jestli máš krátce po ovu tak to může být ještě odezva … LH a HCG jsou prý velmi podobné hormony a tak oba testy (jak těhotenský, tak ovulační) reagují při zvýšení kteréhokoliv z nich… tzn. že v době kolem ovu můžeš mít ducha na TT a naopak můžeš mít pozitivní ovulační test dřív než ti ukáže těhotenský test, že jsi těhotná…
Ahoj, mooooc gratuluji. Já zítra a nebo v neděli to mám dostat. Dnes test negativní, ale bolí mě šíleně prsa. Držte mi holky palečky ať MS dedorazí a já konečně uvidím //.
Myslím , že jsi těhu, i podle foteček to vypadá dobře.
Já jsem měla sexík ještě před tebou 11-13.7. manžel pak byl nemocný, no a pak už bylo po ovulaci. Test mám stale negativní.
. Ale jsem silnější postavy, tak si myslím, jestli to nemá vliv na rostoucí hladinu HCG. Možná blbost, nevím. Nicméně, včera jsem měla zvýšenou tělesnou teplotu (v podpaží) a také mě začalo včera bolet v podbříšku, ale to může být příchod MS. Jen ta prsa mě bolí už víc jak týden. Zítra se opet testnu, nevydržím se netestnout, a uvidíme. A nebo se probudím a bude červena. ![]()
Dobré ranko, tak jsem to dnes v noci dostala. I slzička byla. Ale nevadí, hned po MS začneme nanovo. manžel byl tento měsíc nemocný, tak to nebylo úplně 100%. Jen mě trochu mrzí, že nějaké příznaky byly a dokonce jsem měla na Mamatestu 10 2× ducha (slaboulinká čárečka. Teď se tady moc neukážu, nějak jsem na e-miminu začala být zavisla a moc se studovala a pořad se něčeho bála. Za měsíc dám vědět jak to dopadlo a doufám, že se podělím o dvě //. Přeji ať těhulky mají vše v naprostém pořádku a my snažilky ať brzy máme //.
![]()
Držím palečky ať to vyjde. Tobě i nám ostatním. Taky se budu muset na chvíli stáhnout, pořád tu jen čtu a čtu a mám pocit, že už mám snad všechno… Takže držím palečky a určitě to vyjde!!! ![]()
Holky, tak u me uz duch na testu presel v jasne //. Ted jen doufat, ze vse bude v poradku. Drzim moc palce i Vam vsem ostatnim!!! A jen pro info, Zretelne // se mi objevily az 3 den vynechane menses.
lucka83 píše:
Ahoj holky můžu vám ukázat ducha na testu?
No, něco tam je,.. ale zdá se mi to kousek dál než to obvykle bývá, ale neznám tyhle testy, takže je to možné… nechám na posouzení zkušenějším ![]()
Angie-shy píše:lucka83 píše:No, něco tam je,.. ale zdá se mi to kousek dál než to obvykle bývá, ale neznám tyhle testy, takže je to možné… nechám na posouzení zkušenějším
Ahoj holky můžu vám ukázat ducha na testu?
děkuji,mrcha by měla přijít v pátek,tak uvidím.