Duch na testu-máte zkušenosti s nějakými jinými příznaky?

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
331
28.7.11 18:14

Tak to gratuluji. U mě je to asi paranoia, ale mám větší prsa, vynechání téměř 14 dní, častější chození na záchod a spánek, tak o tom ani nemluvím. Jo a jídlo taky. Ale nejhorší na tom je, že test mi ukazuje jen jednu čárku.. takže musím nahnat doktora, ať se na mě koukne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
28.7.11 18:19
nightgirl píše:
Tak to gratuluji. U mě je to asi paranoia, ale mám větší prsa, vynechání téměř 14 dní, častější chození na záchod a spánek, tak o tom ani nemluvím. Jo a jídlo taky. Ale nejhorší na tom je, že test mi ukazuje jen jednu čárku.. takže musím nahnat doktora, ať se na mě koukne :-(

Můžeš mít pomalý vzestup hladiny HCG. Takže zajdi k Mudr, klidně těhu být můžeš. :-)

• Citovat
  • Upravit
28.7.11 18:33

Tak se taky přidávám do diskuze..dneska jsem měla na Clearblue testu slabou čárku (teda kamarádka se mi vysmála, že sem paranoidní a nic tam není)..no hlavní důvod proč jsem si test vůbec dělala byla minulá hodně slabá a krátká menstruace, no spíš takové špinění, pichání v podbrišku, bolest v prsou(které jsem nikdy neměla) a bolesti beder a hlavy..do další menstruace mám něco přes dva týdny..tak nevím:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
28.7.11 18:41

Děkuji za pozitivní ohlas, byla bych ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
28.7.11 18:44

Ahoj holky, je možné, aby jako jeden z příznaků byla ještě před MS zvýšená teplota v podpaží. Je to na hraně 37,1 až 37,2. MS mám dostat za 2–3dny.

• Citovat
  • Upravit
18425
28.7.11 18:47
Carla7 píše:
Ahoj holky, je možné, aby jako jeden z příznaků byla ještě před MS zvýšená teplota v podpaží. Je to na hraně 37,1 až 37,2. MS mám dostat za 2–3dny.

z toho bych těhu nevyvozovala… buď ještě vydrž nebo už můžeš zkusit i zítra testnout nějakým citlivým TT… třeba Mamatestem 10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
28.7.11 19:00
Angie-shy píše:
Carla7 píše:
z toho bych těhu nevyvozovala… buď ještě vydrž nebo už můžeš zkusit i zítra testnout nějakým citlivým TT… třeba Mamatestem píše: Více

Vím, že se z toho nedá vycházet, jen mě to překvapilo, protože na teploty vůbec netrpím. Mamatest 10 jsem si dělala dnes ráno a nic. Zkusím ještě zítra. Dostat to mám tak za 2 dny.

• Citovat
  • Upravit
10
28.7.11 20:43

Ahojky..tak jsem to nakonec po agolutinu dostala..ale ms byla slabší a jen 2 dny…tak nevím..asi není možné,abych byla těhu a po agolutinu to dostala,že? Je to zvláštní,protože BT mám stále 36,8 (neklesla).. a příznaky taky.. zhoršila se nevolnost a hlad..co si o tom myslíte? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
28.7.11 20:52
sweetie20 píše:
Ahojky..tak jsem to nakonec po agolutinu dostala..ale ms byla slabší a jen 2 dny…tak nevím..asi není možné,abych byla těhu a po agolutinu to dostala,že? Je to zvláštní,protože BT mám stále 36,8 (neklesla).. a příznaky taky.. zhoršila se nevolnost a hlad..co si o tom myslíte? :-/

A užíváš Femibion? Já jsem totiž po něm měla stavy nevolnosti a hlad i když jsem nebyla ještě těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.7.11 20:56

nene neužívám.. ale nikde na internetu jsem nenašla nic o tom,že by bylo možný po agolutinu dostat ms a i přes to být těhu,tak jsem zmatená..nejvíc z tý BT.. vždycky mi před ms klesne tak o O,2 a teď se drží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18425
28.7.11 21:01
sweetie20 píše:
nene neužívám.. ale nikde na internetu jsem nenašla nic o tom,že by bylo možný po agolutinu dostat ms a i přes to být těhu,tak jsem zmatená..nejvíc z tý BT.. vždycky mi před ms klesne tak o O,2 a teď se drží…

jako možné to pořád je… vydrž chvíli a zkus tehotenský test…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.7.11 21:14
Angie-shy píše:
sweetie20 píše:
nene neužívám.. ale nikde na internetu jsem nenašla nic o tom,že by bylo možný po agolutinu dostat ms a i přes to být těhu,tak jsem zmatená..nejvíc z tý BT.. vždycky mi před ms klesne tak o O,2 a teď se drží…
jako možné to pořád je… vydrž chvíli a zkus tehotenský test…

Myslíš? Já někde četola,že agolutin (pokud tam mimís je), tak napomůže jeho zavrtání a tím pádem by se ms dostavit neměla.. no..snad tam ještě nějaká šance je..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carla7
28.7.11 21:15

Holky čekáúnečeká někdo z vás MS teď o víkendu? A případně jaké máte případné těhu příznaky. :-)

• Citovat
  • Upravit
18425
29.7.11 05:02
sweetie20 píše:
Angie-shy píše:
sweetie20 píše:
jako možné to pořád je… vydrž chvíli a zkus tehotenský test…
Myslíš? Já někde četola,že agolutin (pokud tam mimís je), tak napomůže jeho zavrtání a tím pádem by se ms dostavit neměla.. no..snad tam ještě nějaká šance je..:(

Pokud to byla MS taková nijaká, tak to možné je… vždyť se stává, že některé holky normálně menstruují celý první trimestr… neříkám, že šance je velká, ale asi ještě je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.11 07:28

slaboucka carka

Ahoj holky,
vim ze tohle tema je tu probirane horem spodem, ale ja proste potrebuju znat Vas nazor :-). Bydlim v zahranici, tak nemam moc nikoho, s kym si bych mohla promluvit. (jsem tady uplne nova a tak nevim, jestli pisu prispevek tam kam mam, v pripade ze ne, omlouvam se)
Vcera jsem si delala tehu test a byl negativni- ale asi 15 minut po limitu se na testu (GSmama10) objevila slaba carka. Test byl delany odpoledne a jeden den pred ocekavanou menses. Dnes (tedy v den ocekavane menses) jsem si delala test hned rano (test je kupovan v zahranici) a uz v limitu se ukazala uplne slaboucka ruzova carecka (pridavam fotku). Tehu priznaky zadne celkem nepocituju. Krome slabych bolesti v podbrisku, jako bych to mela dostat. Taky se hodne nadymam. Ale jinak nic. (jenze unavena jsem posledni dobou porad, a z pachu se mi dela zle i netehotne :-D ). Tak co myslite? Muzu byt tehu, nebo ne?
Jak pisu, vim ze muj dotaz je asi komicky, a ze uz to tu bylo probrano tisickrat,ale ja mam hroznou potrebu se zeptat osobne..
Moc Vam dekuju za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital