Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to gratuluji. U mě je to asi paranoia, ale mám větší prsa, vynechání téměř 14 dní, častější chození na záchod a spánek, tak o tom ani nemluvím. Jo a jídlo taky. Ale nejhorší na tom je, že test mi ukazuje jen jednu čárku.. takže musím nahnat doktora, ať se na mě koukne ![]()
nightgirl píše:
Tak to gratuluji. U mě je to asi paranoia, ale mám větší prsa, vynechání téměř 14 dní, častější chození na záchod a spánek, tak o tom ani nemluvím. Jo a jídlo taky. Ale nejhorší na tom je, že test mi ukazuje jen jednu čárku.. takže musím nahnat doktora, ať se na mě koukne
Můžeš mít pomalý vzestup hladiny HCG. Takže zajdi k Mudr, klidně těhu být můžeš. ![]()
Tak se taky přidávám do diskuze..dneska jsem měla na Clearblue testu slabou čárku (teda kamarádka se mi vysmála, že sem paranoidní a nic tam není)..no hlavní důvod proč jsem si test vůbec dělala byla minulá hodně slabá a krátká menstruace, no spíš takové špinění, pichání v podbrišku, bolest v prsou(které jsem nikdy neměla) a bolesti beder a hlavy..do další menstruace mám něco přes dva týdny..tak nevím:/
Ahoj holky, je možné, aby jako jeden z příznaků byla ještě před MS zvýšená teplota v podpaží. Je to na hraně 37,1 až 37,2. MS mám dostat za 2–3dny.
Carla7 píše:
Ahoj holky, je možné, aby jako jeden z příznaků byla ještě před MS zvýšená teplota v podpaží. Je to na hraně 37,1 až 37,2. MS mám dostat za 2–3dny.
z toho bych těhu nevyvozovala… buď ještě vydrž nebo už můžeš zkusit i zítra testnout nějakým citlivým TT… třeba Mamatestem 10
Angie-shy píše:Carla7 píše:z toho bych těhu nevyvozovala… buď ještě vydrž nebo už můžeš zkusit i zítra testnout nějakým citlivým TT… třeba Mamatestem píše: Více
Vím, že se z toho nedá vycházet, jen mě to překvapilo, protože na teploty vůbec netrpím. Mamatest 10 jsem si dělala dnes ráno a nic. Zkusím ještě zítra. Dostat to mám tak za 2 dny.
Ahojky..tak jsem to nakonec po agolutinu dostala..ale ms byla slabší a jen 2 dny…tak nevím..asi není možné,abych byla těhu a po agolutinu to dostala,že? Je to zvláštní,protože BT mám stále 36,8 (neklesla).. a příznaky taky.. zhoršila se nevolnost a hlad..co si o tom myslíte? :-/
sweetie20 píše:
Ahojky..tak jsem to nakonec po agolutinu dostala..ale ms byla slabší a jen 2 dny…tak nevím..asi není možné,abych byla těhu a po agolutinu to dostala,že? Je to zvláštní,protože BT mám stále 36,8 (neklesla).. a příznaky taky.. zhoršila se nevolnost a hlad..co si o tom myslíte? :-/
A užíváš Femibion? Já jsem totiž po něm měla stavy nevolnosti a hlad i když jsem nebyla ještě těhu…
nene neužívám.. ale nikde na internetu jsem nenašla nic o tom,že by bylo možný po agolutinu dostat ms a i přes to být těhu,tak jsem zmatená..nejvíc z tý BT.. vždycky mi před ms klesne tak o O,2 a teď se drží…
sweetie20 píše:
nene neužívám.. ale nikde na internetu jsem nenašla nic o tom,že by bylo možný po agolutinu dostat ms a i přes to být těhu,tak jsem zmatená..nejvíc z tý BT.. vždycky mi před ms klesne tak o O,2 a teď se drží…
jako možné to pořád je… vydrž chvíli a zkus tehotenský test…
Angie-shy píše:sweetie20 píše:jako možné to pořád je… vydrž chvíli a zkus tehotenský test…
Myslíš? Já někde četola,že agolutin (pokud tam mimís je), tak napomůže jeho zavrtání a tím pádem by se ms dostavit neměla.. no..snad tam ještě nějaká šance je..:(
Holky čekáúnečeká někdo z vás MS teď o víkendu? A případně jaké máte případné těhu příznaky. ![]()
sweetie20 píše:Angie-shy píše:Myslíš? Já někde četola,že agolutin (pokud tam mimís je), tak napomůže jeho zavrtání a tím pádem by se ms dostavit neměla.. no..snad tam ještě nějaká šance je..:(sweetie20 píše:jako možné to pořád je… vydrž chvíli a zkus tehotenský test…
Pokud to byla MS taková nijaká, tak to možné je… vždyť se stává, že některé holky normálně menstruují celý první trimestr… neříkám, že šance je velká, ale asi ještě je…
Ahoj holky,
vim ze tohle tema je tu probirane horem spodem, ale ja proste potrebuju znat Vas nazor
. Bydlim v zahranici, tak nemam moc nikoho, s kym si bych mohla promluvit. (jsem tady uplne nova a tak nevim, jestli pisu prispevek tam kam mam, v pripade ze ne, omlouvam se)
Vcera jsem si delala tehu test a byl negativni- ale asi 15 minut po limitu se na testu (GSmama10) objevila slaba carka. Test byl delany odpoledne a jeden den pred ocekavanou menses. Dnes (tedy v den ocekavane menses) jsem si delala test hned rano (test je kupovan v zahranici) a uz v limitu se ukazala uplne slaboucka ruzova carecka (pridavam fotku). Tehu priznaky zadne celkem nepocituju. Krome slabych bolesti v podbrisku, jako bych to mela dostat. Taky se hodne nadymam. Ale jinak nic. (jenze unavena jsem posledni dobou porad, a z pachu se mi dela zle i netehotne
). Tak co myslite? Muzu byt tehu, nebo ne?
Jak pisu, vim ze muj dotaz je asi komicky, a ze uz to tu bylo probrano tisickrat,ale ja mam hroznou potrebu se zeptat osobne..
Moc Vam dekuju za odpovedi.