Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
..ahoj..co myslíte, je to tam?? MS měly být 15.7. a cyklus mám kolem 35 dnů, je to jak kdy.
doufám, doufám…právě předevčírem se mi zdálo, že tam něco vidím, ale spíše jsem si říkala, že to tam chci vidět
Otestuju ještě zítra nebo pozítří, kdyby to tam bylo, tak nasadíme Duphaston a v srpnu valím k doktorovi ![]()
tohle už je docel apěkná čárka, žádný duch to není, tak strašně moc přeju aby to dopadlo ![]()
Děkuji …poprvé to nedopadlo, zamlklina v 9. týdnu, tak bychom moc rádi, kdyby to už tentokrát vyšlo…
no jasně, to je blbý, těch ZT teď je
já se taky celý první trimestr klepala strachy, ač je to moje první těhu, tak strach jsem měla stejně. Takže naprosto chápu, ale tentokrát už vám to musí vyjít ![]()
Snad jo
uvažuju, kdy to říct chlapovi..už se ptá, jestli náááhodou ty červené dny nemají moc velké zpoždění… ![]()
zkusím ještě vydžet, ještě jednou testovat a pak to to prozradím ![]()
Maby gratuluju, pěkné čárky
To já to vždycky manžílkovi řekla jako prvnímu a hned po testu
To Tě obdivuji, že to vydržíš mu to neříct ![]()
taky jsem měla takový čárečky a tedka jsme i po problémech v 33tt:) Takže moc gratuluji:)
Díky, holky…
) jsem celá napjatá, ale fakt vydržím, on se už miláček jednou zbytečně těšil a nechci, aby to tak bylo znova …
Maby píše:
Díky, holky…) jsem celá napjatá, ale fakt vydržím, on se už miláček jednou zbytečně těšil a nechci, aby to tak bylo znova …
Jo to znám, to my s etěšili už dvakrát a vždycky špatně. teď je to do třetice a už máme srdíčko, tak doufám, že to teď už dopadne
Držím palce i Vám ![]()
Tož to držím pěsti
Tohle je porovnání dnešního (dole) a včerejšího testu… ![]()