Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no však uvidíš, ono taky trvá než se embryjko zabydlí, a začne pořádně vylučovat HCG, určitě zítra písni, však já testovala 7den ráno a večer a už večer byla čárka o poznání lépe vidět, a pak byla zase den přibližně stejná - nestoupá to ze začátku o tolik, takže ty rozdly nejsou velké, ale pokud je to těhu, určitě musí být ráno na testu minimálně to, co dnes ![]()
tak na tebe budu ráno moc myslet a pošli pak fotečku nebo aspoň písni jak to dopadlo ![]()
loka píše:
no však uvidíš, ono taky trvá než se embryjko zabydlí, a začne pořádně vylučovat HCG, určitě zítra písni, však já testovala 7den ráno a večer a už večer byla čárka o poznání lépe vidět, a pak byla zase den přibližně stejná - nestoupá to ze začátku o tolik, takže ty rozdly nejsou velké, ale pokud je to těhu, určitě musí být ráno na testu minimálně to, co dnes
tak na tebe budu ráno moc myslet a pošli pak fotečku nebo aspoň písni jak to dopadlo
Díky, jsi moc milá. My se zatím snažíme necelý pulrok, ale každy měsíc jsem jak trní. ![]()
to naprosto chápu, to čekání je krásně, tak moc přeju aby zítra byl zase dušíček o něco silnější ![]()
Monca85 píše:
Jé maby, už jsi to řekla doma? Přeju ti to, ty už to máš celkem jisté![]()
Uuuž jo
zítra ještě testnem jednou a pak už budu nedočkavě přivolávat kontrolu u doktora ![]()
loka píše:
a jaká byla reakce maby?
Radost a blbě skrývané dojetí
ale jen přítel to ví, zbytek rodiny se to dozví, až bude jistota…
maby to je krásné
jasně, však my jsme to rodině taky řekli až to bylo potvrzené od dr. takže chápu, oprvdu strašně moc přeju aby to tentorkát už dobře dopadlo a mohli jste se naplno radovat!!
loka píše:
carlo tak jak to dopadlo?
Ahoj Loko, tak duch tam nebyl, včera to bylo falečně pozitivní. Prsa, ale bélí celkem dost, mám poslední testík, zkusím ještě zítra ráno a když nic počkám až do příštího víkendu, kdy to mám dostat. No a pokud nedostanu , tak testnu. Tohle je šílená hra nervů. ![]()
jejda fakt nic? to mě teda mrzí, hele to se mě osobně fakt nikdy nestalo
![]()
Ahojky, jsem tu nová, tak pevně doufám, že mě přijmete mezi sebe
doufám, že budu mít štěstí a doktor mi za pár dní oznámí, že jsem těhotná. Ale přecejen pár dní je pár dní..tak bych ráda znala váš názor na můj příběh.
Cyklus mám 28 někdy 29 dní. Dnes už je to 37. den, tak jsem byla na gyndě, tam mi byl udělán ultrazvuk a píchnuta injekce agolutinu na vyvolání ms. Po ultrazvuku mi dr řekl,že se mi děloha ještě na ms vůbec nepřipravuje,ale že si myslí,že to těhu neni..před 3 dny jsem dělala test, byl tam duch, dnes tak nějak sněhobílo.. BT mám několik dní 36,8 stejně jako křeče v podbřišku,od dnešního rána : bolest hlavy,častější močení, občasné nevolnosti,únavu a teplotu, nevím co si mám myslet a to čekání,hrůza,však to znáte. Nevím, jestli něco z toho nemůže nějak souviset s agolutinem. Omlouvám se za takto dlouhé psaní:-/ a předem děkuji za odpovědi ![]()
ahoj, pokud jsi měla více než týden zpoždění, tak by na UZ dr mimčo ještě neviděl, ale byla by vidět zbytnělá sliznice - což asi nebyla, polde toho co říkal. Tak si spíš myslím, jestli ten test nebyl falešně pozitivní ![]()
no dneska je to 9. den zpoždění, ale on byl takovej divnej(dr myslim)
napřed se mě zeptal, jestli bych si to v případě těhotenství nechala a vzápětí,ať to neřešim,že těhotná nejsem..a když jsem se ho ptala,jestli teda lze těhu na 100% vyloučit,tak mi řek, že bych byla ve třetim tejdnu, a že to by ještě neviděl,takže z toho nejsem moudrá.. :-/
pokud by jsi byla ve třetím týdnu, tak jsi tam musela být ještě před termínem ms, jinak by ti neřekl že by jsi byla ve 3tt. a další test jsi zkoušela?
Aha, díky za vysvětlení. No podle Tvých fotek bych svuj test přirovnala k Tvému 6den , možná 7 den po ET, ale musím hodně koukat, abych viděla. Je to ale spíš nitka, velice tenká čarečka, skoro neviditelná. I manžel jí viděl a radovcal se. Teď mám strach, aby to nebylo falešně pozitivní. Uvidím zítra ráno, mělo by byt vidět minimálně to co dnes ráno. Sexíx jsme měli 10.7., to jsem měla cca den před ovulací(mívám jí brzo po MS). No a MS má příjít za 8 dní, takže mám strach, že je to falešná čarka. Bolí mě dost prsa, takže uvidíme. Zítra písnu.